Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bende senin gibi dusunurdum ta ki taylanda gidene kadar. orada normal su fotodakileri kullaniyorduk 4 gun gecmedi ayaklar yara oldu. o ustteki band genis oldugu icin arada ter ve sicaktan dolayi baya bir sikinti cikiyor. trend nerden cikti o da baska konu :) sonra bir alistik rahatligina, parmak arasi (tu)
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 parmak arası terliği ilk giydiğimde masumiyetimi kaybetmiş gibi hissetmiştim... bu terlikler daha iyi.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 önemli olan terlik değil ki burda, bir dangoz çorapla giymiş diğeri uzun altına giymiş
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 almanya - sırbistan maçı ne maçtı arkadaş .. işin sıkıntı tarafı sırpların ısındırdığı takımlarla biz oynayacaz q_q
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Akşam oynayacağımız maç ne kadar takım olabildiğimizi herkese ispatlayacak. Yenebiliriz ama klasik son dakikaya kalmaması gerekir oyunun. Ispanya son düzlüğu en iyi oynayan ekiplerden birisi. Çok iyi savunma yapıp (ki bizim zaten en iyi yaptığımız şey )Pau 'ya inecek topları mümkün olduğu kadar engellemeli ve dış atışa zorlamaliyiz İspanya'yı. Boş atış vermemeye çalışarak eğer becerebilirsek farkı 10 sayı ve üzeri önde götürmeliyiz. Söylediklerim hele de ilk maçı kaybetmiş bir ispanya karşısında çok zor. ama imkansız değil.
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Sonucu; boş şutlar ve serbest atışlar belirler.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 sleepingdeath said: almanya - sırbistan maçı ne maçtı arkadaş .. işin sıkıntı tarafı sırpların ısındırdığı takımlarla biz oynayacaz q_q Sırbistan çok çok çok iyi. beni şu ana kadar en çok şaşırtan takım şu turnuvada şu ana kadar oynanan maçlardan sonra. Helal olsun çocuklara. Şiir gibi oynuyorlar basketbolu.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 hacı kuddusi hakkaten takip etmiyormusun basketi, yazmak içinmi yazıyorsun bi fikrim var diyemi yazıyorsun anlamadım? neyini şaşırdın bence almanya karşısında zorlanmalarına şaşırman gerek ? bu adamlar geçen sene dünya şampiyonasında amerika ile final oynadılar, hadi onu geçtim tbl den takip edeceğin tonla adam var, gelişme gösteren bu sene nba'ya bjelica'yı gönderdik seneyede büyük bir ihtimal bogdan'ı göndereceğiz.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ev sahibi almanya ve İspanya önündeki oyunları şaşırtıcı idi diyorum. Çok yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bizim ispanyayı yenmemiz hayal ötesi, sakin seyredin maçı, boşa heycanlanmayın
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Aynen ya hemen ümitsizliğe kapılmayalım 8-)
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ümit le alakası yok, adamlar bizden 2-3 gömlek üstün oturmuş bir takım, biz baya genciz, bir yerde dezavantajımıza çalışacak o gençlik, 2-3 yıl sonra onlar düşünsün ama
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ispanya dürtücek zaten. ilk devre çok zevk vericek maç ama 3. çeyrekten itibaren fark açılacak keyifsiz bir maç olacak bizim için diye tahmin ediyorum.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 olm totem yapmıyorsanız enteresan...
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 KuddusiMavra said: Ev sahibi almanya ve İspanya önündeki oyunları şaşırtıcı idi diyorum. Çok yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum. sırbistan dan bahsediyoruz abi neyine şaşırdın ki :) bjelica da kalsaydı keşke türkiyede ya çok çok iyi adam
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 gençler. sabah sırbistan'a gidiyorum. yanımda milli formayı da götüreceğim. salı gecesi sırbistanla oynayacağımız maçı kalabalık bir kafe ortamında izleyeceğim. foto paylaşırım sizinle. şaka maka ispanya maçını sabırsızlıkla bekliyorum. umarım saçmalayıp erkenden pes etmeyiz de güzel bir maç olur.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ispanyayi yenmemiz imkansız, Semih bu maçta karşısında 5 numara ile oynayacak. İnşallah üçlük manyağı olmayiz
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ufak gasol gelmicem falan diyodu, gelmemiş harbi. şansımız %10'dan %25'e falan yükseldi gözümde.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 asıl sıkıntı lul bence, adam tam bir pislik
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 3'lüklere yüklenerek başladı İspanya, bol şans 12 Dev Adam :)
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Gasol tek başıma pota altını kapadı. İşimiz şunlara kaldı onlarda da seçiyoruz.
Öne çıkan mesajlar