Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=VkS_BF4cejs&feature=youtu.be
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ahahahahahahah lan olay yine gs-fb ye geldi iyi mi?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 neyse... ben birazdan ufuk sarıca ile konuşurum,onunla paylaşırım düşüncelerimi. kabul edecektir muhtemelen söylediklerimi. kulağını çektireyim sinan güler'in.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Abi son hücum kullanmamalı demişsin. Çok güzel kullandığı bir son hücum gösterdim. GS-FB olayı değil ki. Çemişgezek United'a karşı son hücumu yapmış olsa onu koyardım. Tüm suç Sinan'da. Fenerbahçe'ye karşı son hücum yapmasın.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 heyecanlanıyor aceace. ilk kez de değil. sen gs-fb maç sonunu göstermişsin. ben üşenmezsem yarın sana neden maç sonu oynamaması gerektiğini sana gösterecek en az 10 tane video paylaşırım.
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 sinan on numara oyuncu valla çeto. maça inanılmaz seyir keyfi katıyor en başta.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 peki. sustum. galibiyet ve maç çok güzeldi. ama bir gün anlayacaksınız ne demek istediğimi. o kadar da eminim.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 maçla ilgili bizim tarafımızdan hocanın müdahale etmediği tek konu melih idi yani üçlük kaçırdı top kaybı yaptı, orada erken müdahale etse maç buralara gelmezdi.
Slint Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Sinan yıllardır bir adım ileri gitmedi demek için takip etmiyor olmak lazım. Türkiye ligini takip edipte bunu söylüyorsan zaten basketboldan anlamıyorsun.
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 wadjaw çetin abi kusura kalma da yazdıklarından basketbolu takip etmediğin belli oluyor ya
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 sinan güler'in son top kullanacak adam olmadığı ve bu konuda kendisini geliştiremediği konusunda tüm paticik bir araya gelse düşüncemi değiştiremeyecektir. uzun yıllar basketbol oynadım. çok ünlü arkadaşlarım var. hala görüşlerime önem verirler. neyse... son 2 paragraf çok da önemli değil.ilk paragraf da zaten gerekeni söyledim.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Riverwind said: wadjaw çetin abi kusura kalma da yazdıklarından basketbolu takip etmediğin belli oluyor ya wadjaw ne yav?
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 KuddusiMavra said: Riverwind said: wadjaw çetin abi kusura kalma da yazdıklarından basketbolu takip etmediğin belli oluyor ya wadjaw ne yav? aasdasdas işte
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 sinan güler ve son top yanyana gelmemesi gereken kelimeler çetin bey haklı
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ha son top oynamak apayrı bir şey yalnız ne yıldız oyuncular var son topu emanet edemeyeceğin , sinan güler de şu takımda en son laf atılacak adamlardan birisidir genel bakılınca
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 KuddusiMavra said: galip gelen takımda biz de klasik... anlaşılmaz s.çan oyuncu. hele ki bir de başta birkaç güzel hareket,basket,asist olunca... ama 2 dakika kala attığı airball bu maçı bize kaybettirseydi ben o zaman sizi görürdüm... ki aynı şeyi almanya ile oynanan hazırlık maçınca üst üste 2 kez yaptı. hazırlık maçlarında hep böyleydi. son topu kullanmamalı. içeriyi zorlamalı,turnikeleri,asistleri hoş. ama bu takımda son top kullanacak adam kesinlikle sinan güler değil. demişim. aynı noktadayım.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 KuddusiMavra said: İtalya,İzlanda ve Sırbistan'ı yeneriz diyorum. Almanya ve İspanya bizi yener. Savunmayı unutmazsak yani Türk basketbolunu var eden konunun savunma olduğunu hatırlarsak turnuvada yine çeyrek final görürüz. Yoksa rezillik olur. şunu da 31 ağustos'ta yazmışım. bakalım nolecek?
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 bugün ispanya ve sırbların maçını izledim italya karşısında ilk yarı oynadığımız oyunu oynamamız gerekiyor 2. yarıyı oynarsak bi kevgire çevirirler, bu arada ispanyollar acayip pislikler tauntlanmamak gerek.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 italya ve ispanya oldum olası beni tiksindirmiştir. hani <<çingene>> tabiri var ya...her ikisi de bu tabire fazlası ile yakışırlar. biz bu savunmayı yaptığımız sürece başarılı oluruz. bir de oyuncu rotasyonunu ergin taman bugün mükemmel yaptı. umarım aynen devam eder çünkü bazen kenara aldığı oyuncuyu unutma hastalığı var birçok başka başarılı koç gibi. semih'in bugünkü performansı keşke her maç olsa ama olmayacaktır. çünkü semih budur. o yüzden oğuz savaş'tan ve furkan aldemir'den de faydalanmalıyız. sizi bilmem ama barış hersek,maça girmesini hiçbir zaman istemediğim bir oyuncudur. onda beni iten bir taraf var. özellikle şut atma şekli,fundementali beni geriyor. şu an ispanya-sırbistan maçını izliyorum. sırbistan savunması ile(balkan basketbolu)durdurmuş...bjelica'da öttürmüş galiba(galiba diyorum çünkü henüz 1inci periyodu izliyorum).
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Spoylır vereyim. Prof. Bjelica iyi oynamanın bokunu çıkaracak.
knox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=L9QtbzXTaEM asdghfdhfghsdffsasd
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Tiplere gelin... Terliklere dikiz...
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Pau yine normal de, diğer ikisi evlere şenlik gerçekten
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ne zaman avrupada takunya trend olacak. Şunlardan daha çok yakisir
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ben de bu tarz terlik giyiyorum; hatta işe bile gidiyorum. Bi parmak arası terliktir gidiyor arkadaş. Sırf trend diye işkence çektirmeye gerek yok parmağın arasına. Bana göre hiç rahat değil, yürümesi zor.
Öne çıkan mesajlar