Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablonet Uyku yok Paketi

Editor

Öne çıkan mesajlar

Süper bişi ya :)

gece 12 den sabah 9 a kadar 100mbit download 10mbit upload veriyor sınırsız...

iyi oldu bu stream yaparken filan güzel oluyor

Uyku yok plus alıyorum ben iyi oluyor 19,90 TL

said:
• Uyku Yok Plus hizmetini satın alan müşterilerimizin, 00:00-09:00 saatleri arasında, tarifesinde sahip olduğu hızla sınırsız download ve 10 Mbps'ye kadar hızda sınırsız upload hizmetinden faydalanabileceklerdir .

• Eko-Sınırsız, kotalı ve kullandığın kadar öde tarife kullanıcılarının, Uyku Yok Plus hizmeti ile 00:00-09:00 saatleri arasında yaptıkları ‘’download’’ ları, tarifelerinden dolayı sahip oldukları hız, kota ve adil kullanım noktalarını etkilemeyecektir.

• Uyku Yok Plus hizmeti satın alındığı andan itibaren 30 gün boyunca kullanılabilecektir.

• Uygulamadan Eko-Sınırsız, kotalı ve kullandığın kadar öde tarifelerinde yer alan müşterilerimiz faydalanabilirler,

• 20 Mbps ve üzeri download hızları ve 5 Mbps ve üzeri upload hızları Docsis 3.0. modemlerle karşılanabilir, Docsis 3.0 modem sahibi olmayan müşteriler bu hizmetten faydalanamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Gigabyte said:

Korax said:

100mb ne ya fakir interneti

Onurum İstanbul'da 16mbps adsl var santrale yakın diye seviniyorduk hani :D
4.5 g geliyor ya şimdi hatlar mecbur hızlanacak

ayrıca uyku yok paketi 100mbps bağlantı vermiyor mevcut bağlantın neyse ondan devam ediyorsun heyecan yapmasın kimse ::o

4,5g gelse nolcak, telefondaki paketler hizlanir anca. Bu silkme kafasiyla daha cok kotali, akk(amk) li surer gider o paketler sdgf

500mbit var lan evde, 75 lira ödemiyorum ayda eahuh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...