Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 annem bugun kargalardan kurtarmis minnacik birsey gozleri yeni acilmis daha, annesini aradik ama bulamadik bizim civarda. sokakta tek yasiyamiycak kadar kucuk diye aldik ama evde kopekte var vs vs benim basima kaldi arastiramadim dogru durust hile yapip buraya sorucam kedici cok diye :P kucagimdan inmiyor, mutlaka temas istiyor ama yataga koyamam gece cunki uykuda ezmekten korkarim cok kucuk daha. sicak su torbasi aradik ama bulamadik, yatmam lazim yatamiyorum filan kitlendim kaldim :P ne tavsiye edersiniz bu geceyi nasil geciririm bunla ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Yat ya ezmezsin asdf ayrıca resim eklersen sahiplenmek isteyen çıkma şansı artar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Yavruyken yapıyor onu kediler, bizimki koynuma girip boynumu yalardı, gezinir dururdu, anneleriyle sarmaş dolaş olma ihtiyaçlarını gideriyorlar bir nevi, ona bir çare yok, beni birkaç gece uyutmayınca ben oda dışına postalamıştım, battaniye, atkı gibi tüylü,yünlü bir şey koyarsan rahat edebileceği yerde kandırabilirsin belki, ben öyle kandırmıştım. 1 hafta sonrada kendiliğinden ortama, bize alışıp bırakmıştı o huyunu, zaman lazım anlayacağın o iş için. Ha ben rahatsızlık veriyor sandım, kendi yaşadığımdan yola çıkmışım okumadan asdf Ezmezsin merak etme, hafif bir kıpırtıda firar ediyor zaten kedi yataktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 -pisiler güven ortamı ister ufak bir kutu ve içine eski bir havlu işe yarar. Kutu çıkamayacağı kadar derin. - o kadar küçüklerde ana sorun beslenme. Sık sık sıvı ağırlıklı beslenmeli. -Her beslenme ardından bir Parça pamuğu ıslatıp poposuna uygun yeri uyarman geren çıkarması için. Bunu annesi dili ile yapar. - sabır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Işık almayacak şekilde kapat bi yere, uyur orada o. Kutuya falan koyacaksan içine gazete parçala koy, yanına da eski tişörtün falan varsa koy, üstüne de ince bi bezle ört ışık almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 tasima kutusu var ya ama kopege yaptigim numaralar ise yaramiyor :P bizimki ilk geldiginde aynisini yapiyordu, ben ilk gece avucumun ustunde uyutmustum yavas yavas alistirdimda bu cimcirik durmuyor tirmanip gene ustume yatiyor :P odaya koymayi denedim ama cok bagiriyor icim parcalaniyor ya, neyse idare edicez artik :P sahiplendirme yalan ya cins filan diil bu kimse istemez bu garibi :( http://i.imgur.com/z6wtZzC.jpg http://i.imgur.com/VhgfUx3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Olsun ya kedide cins arayan anca patiden çıkar asdf gayet tatlı hayvanmış kulaklar ağız falan çok iyi. Kedi beslemek genelde sokaktan kurtarmayla başlıyor zaten, yani en azından buralarda öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 bu baya dünya güzeli bişeymiş ya. hayırlı olsun yeni dostun sdf ismi ne oldu? hala sende mi sahiplendirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 minnak yhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 hala bir kediyi sahiplendigini sanan var ya surda 2016 ya bisey kalmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 o da bişey mi, araba altında kalan kedilerin cennete gittiğini sananlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Çıkamayacağı kutunun içine havlu ve kol saati veya düzenli ses çıkartan bişey. Bide yemekten sonra üstte yazan pamuk olayı önemli. Veterinere başvurabilirsin vereceğin mama ile ilgili royal canin babycat 34 olur diye düşünüyorum, ıslak ve ufak taneli zaten. Süt ve yaş mama verme derim. Onun dışında parazitinin yapılması gerekiyor 1-2 ay arasında ama tam zamanından emin değilim. O yüzden veterinere götürmen en sağlıklısı olacak. Paraziti hem kedi için hem sizin için önemli. İhmal etmeyin. Hayırlı olsun :) Bu arada ezmezsiniz hayvanı merak etmeyin :) Edit: pamuk tam poposuna mı bilmiyorum da ben arka iki bacağının arasındaki tüysüz yere yapılıyor biliyordum. ılık suyla ıslatılmış pamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 yok cok kisa sure misarifimiz oldu :P o gece uyutmadi bizi sagolsun, kopeklede anlasamadilar bizde seferberlikle annesini ve kardeslerini bulduk, bahceye guzel yer yaptik oyle bakiyoruz kardesleride cok sevimli ama anneleri biraz yabani ve ilgisiz, baya gozleri iltihap olmus ucununde hani bu sekilde cok sevdigimiz bir yavru kediyi kaybetmistik eskiden o yuzden mesafede yakin kostur kostur anatolia ya goturduk, normalde uber kazikci olmalarina ragmen cok iyi davrandilar ve sirf ilac parasi aldilar filan, surekli goz pansumani yapiyoruz evvelki gun yagmurda anneleri cekip gitmis, sirilsiklam olmuslar birbirlerine sarilmis titriyorlardi hemen aldik eve bir gece misafirimiz oldular gene, apartmandan bizden baska ilgilenende varmis meger panik olup aramis filan nereye gittiler yagmurda diye <3 iyiler simdi, camdan gorebiliyoruz rahat zaten, yagmur filan olursa aliriz gene fena alistik cimciriklere :D ha kopek gormesin diye salonda misafir ettik her tarafi pisletmisler halilar yikamada filan ama helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 ıslak kedi heralde en pis kokan hayvan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 https://www.facebook.com/haberinbizdencom/videos/389897361167995/?pnref=story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Laurelin said: sahiplendirme yalan ya cins filan diil bu kimse istemez bu garibi :( http://i.imgur.com/z6wtZzC.jpg http://i.imgur.com/VhgfUx3.jpg seneye askere gidecek olmasam bin kere talibi olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 kardesi cok kotu :*( http://i.imgur.com/uJ1v94S.jpg?1 viral enfeksiyon kapmis iste allahtan anatolia yakin goturdu annem kostur kostur, vucut isisi cok dusmus ve kotu baya durumu. kardeslerinede gecirebilir ayri tutun dedi, once isittilar hani nefes bile alamiyordu hayvan, sonra serum + antibiyotik igne + bir igne daha ve oksijen verdiler filan, yogunbakimda durumu agir baska hayvanalr var gecirir diye tutmadilar bu geceyi atlatmasi zor dediler, kutunun altinda sicak su dolu sise var iste butun gece isiticaz filan. elimizden gelen herseyi yaptik hani daha ne yapabiliriz bilemiyorum :( sokakta ilgisizlikten hepsi olucek bu gidisle anneleri sallamadigindan cok apartmandan dangalagin teki cikip "birakin olsunler sokaklar kedi dolu zaten, bahceyi kirletiyorlar" diye atar yapti zaten meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 digerlerine bulasir diye geri mi gonderdi? yok muymus bir karantina alani? nasil bir isletme bu? ayip be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 oldu kedicik az once :*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Gozlerim sisti aglamaktan ya nefret ediyorum su dunyadan, gene ilac yuklendim bi uyuyabilsemde kurtulsam su izdiraptan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Sarı kediler çok zayıf oluyor ya diğerlerine göre. Kurtulmaları da çok zor şu hale geldikten sonra. Veterinerin yaptığı da tam şerefsizlikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 olm sokaktaki 5 yaşında suriyeli çocuk hakkında geyik yapmaktan çekinmeyen insanlar neden kedi-köpek vicdanı yapar ki? vardır psikolojide bunun bir karşılığı herhalde. kimseyi ima etmiyorum bu arada, sözüm meclisten dışarı da var işte öyleleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 rip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Laurelin said: oldu kedicik az once :*( Her ay en az bir kesin gomuyorum. Cogu yavru oluyor. Kurtarabildigini kurtariyorsun da, olmayana da olmuyor. En cok ara sokakta hiz yapan hayvanlarin ezdiklerine üzülüyorum. Diafram ameliyatina prof a gonderdigin kediyi yasatamadik diye kafes icinde geri verdiklerinde bir seyler dugumleniyor boyle. Uzulme. Ecel bize de geliyor, onlara da. Kacisi yok. Gorevini yaptiysan acisi buyuk de olmasin. Vicdanli olmak iyidir ama tum yuk seninmis gibi uzulmek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar