pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Torku'nun kaleci Volkangillerden heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Umut nedir ya? Çıkarsa oyun düzelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Ben olsam tellesi sağ beke alır sabriyi umutun oynadığı yere çekerdim. Adam iki orta yaptı bu maç biri gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ters ayak sag bek hem de telles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 kimdi lan o gerizekalı rakip cezaalanında yere takılıp düşen??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 sneijder fdşdgfkljdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 hayret kötü oynayan oyundan çıktı. hamza çok değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 a.q ntvspor'un fantezisinde sabri'yi almıştım kadroya para kalmadı diye, dalga geçmişti arkadaşlar diye ben de mal gibi değiştirdim yerine Donk'u aldım ufaktan kadroyla oynayıp. piii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Carole gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 teknik direktore degil de yasinin oynamasina ihtiyacimiz var, 1 senedir ayni senaryo ama hala gorulemiyor. evet yedigimiz kirmizi karta bakin. saka midir nedir? ilkinde de adami optuler bisi vermedi sinirelndirdi simdi gene anlamsiz bir sari kart. bu harekete sari kart verilen baska pozisyon varsa verin macini dakikasini gorelim. hem de adamlarin ceza sahasi cizgisinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 harbi şöyle ufak basışa ilk kez sarı görüyorum herhalde. neyse bu sene ağlamaz kimse OMO GOSSOROY KORMOZO GÖRMÖDÖ diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 sadece transfere para harcamamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 bu kadar ağlayacaksanız ufak basınca yarım sarı versinler size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 CthuLhu said: harbi şöyle ufak basışa ilk kez sarı görüyorum herhalde. neyse bu sene ağlamaz kimse OMO GOSSOROY KORMOZO GÖRMÖDÖ diye. hükümet kurulmadi saraya cikilamadi ya ondan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 yok yahu versinler sıkıntı yok. hatta şu pozisyonda meloya kırmızı da versinler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 kornere bak ya sabriye cim yedirten, engine hakem girtlaklatan zihniyet geri geldi, fb tiyatrosu. gene cok sabirlilar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 olay bize ne verdikleri degil, ne demisim gifini koyun izleyelim fenerbahcenin boyle gordugu sari varsa tarihinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 aydinus besiktasliligini gosterdi yine bu mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 daha gecen hafta çift dalan podolski gifi koyduk Q7 ile bire bir aynı. olur öyle seyler demediniz mi. kart doğru basmış işte adam bu kadar bariz kartı bile uzatmanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 onun yerine sen biraz maç izlesen de her hafta çıkan standart sarı kartı GS'a karşı yapılan büyük oyun sanmasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Gs bali acaip procluyor gene. Direkler carpan gol filan. Gariban konyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 onun da yerine hakem karari tartismak yasaklansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 haftaya sag kanatta cenk'i oynatacakmis sir denge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Haftaya rakip takimdan sol kanat oynatmamasini isteyecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 qapaqder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar