DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Selam, Bi kaç hafta önce pc garip hatalar vermeye başladı, kafasına göre bazı programlar için "programda bir hata oluştu" deyip kapattırıyodu. Bi ara Pek problem çıkarmadı sonra geri coştu, her boka aynı şeyi demeye başladı, oyun oynarken ekran gidip res çekmeye başladı makine. Bi kere bi mavi ekran verdi onda da BAD_POOL_HEADER hatası çıktı. Bu hataya bakınca her boktan bu hata çıkabiliyormuş onu öğrendim =) neyse bi format atayım düzelir dedim, hiç bişey değişmedi win7 kurdum ilk açtığımda yine yok bu program çalışmadı bi hata oluştu falan, program oyun vs hiç bişi yüklenmiyor, catalyst control center yükleyebildim bi, o da her açılışta hata veriyor. Radeon 6990 var, 2x2 sector5 2000MHz ram var Tahminimce sorun bu ikisinden birinde amma nedir ne değildir nasıl test ederim ne yapmam gerekir kitlendim. Help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ekran kartıyla ilgisi yok %99.9. ram veya harddisk, büyük ihtimalle de ram/ram slotu. iki çift birden bozulmamıştır tekiyle dene, yerini değiştir falan anlarsın çabucak. memtest de yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bence hdd de olabilir benim toşibanın kendi hddsi de oyle oyle gitti sonra degistirdik hdd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Sorun % 100 hdd de. Baska tak dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ya gece gece ne getirdin aklıma http://s18.postimg.org/uxnl5s2o9/nanay.png (konuyla alakasız ama sorry) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Sorun kesinlikle ramden kaynaklı.Ramleri yuvalarından söküp bacaklarını silmeyi dene silgi veya peçete olabilir.Ramlerin iksinide çıkar ekranının gelip gelmedğine bak. Denemekten zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Şu an Windows hiç açılmıyor, güvenli mod da açılmıyor, açılış onarma da açılmıyor. Direk mavi ekran geliyor http://imgur.com/FzdxnMv Daha demin başka bi hatayla mavi ekran gelmişti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ramleri ve yerlerini değiştirip denedim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 amma kesin konuşuyorsunuz sakin olun lan biraz. mucizevi şekilde bütün ram slotların ya da iki ramin birden bozulmadıysa hdd gg olmuş o zaman abi. neyse görece ucuz bi parça en azından ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 inş hdd dir ya yedek hdd vardı bi deneyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 öbür hdd yi taktım win 7 kuracaktım baştan, yine dosyalar yükleniyor ekranı falan geçti yükleme ekranı gelecekti ki yine maviş geldi dsfds ikidir bu geliyo ; STOP:C000021a fatal system error ramlerle oynayayım biraz daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 % 95 ram diyorum ben de dual kit ise ram lerin 2x8 flnsa yani tekini çıkarıp 2 sini de solo dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 öyle yapıyorum 2 slot var 2tane 2gb ram var zaten tek tek ramleri denedim de sonuç değişmedi ikisi de mi gg oldu ya. ama ilginç bi şekilde tam görüntü geleceği yerde gidiyo sistem, yani gpu aktif olacağı esnada mavi ekran yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 onboard gpu yok mu? çıkarıp dene istersen ama yine de ram çıkacak muhtemelen sorun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 onboard gpu yok nası bi anakart lan bu dsfs şimdi kombinasyonlarda başa döndüm bu sefer mavi ekran gelmeden win7 kurulum ekranı geldi bakalım yeni hddye kurup deniyecem. peki şunu anlamadım, ramlerden şu an anladığım kadarıyla bozuk olanını çıkarıp win7 kurmuştum, kurulum sıkıntısız geçti win7 yüklenmişti. fekat sonrasında program kurmaya çalışırken saçma sapan hatalar veriyodu, ya da kurduğum programları açarken açılamadı hata verdi falan diyodu. ram problemi böyle şeyler yaptırır mı? ya da hdd ve ram aynı anda mı bozuldu emenike bu nası şans fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 valla 20 senedir bilgisayar kullanıyorum desen ayrı ayrı hem ramim hem hdd'm bozulduğunda aynı şeyleri yaşamışlığım var. sürekli mavi ekran, 50 denemede windows kurmalar, durduk yerde dün açılan programın açılmaması falan ikisinde de oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kuzenin pc yi yanıma alayım, sırayla gpu ram hdd deneyeyim yarın artık napayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bu pc hardware i öyle boktan birşey ki mantıksız ne kadar problem varsa çıkabiliyor. Ulan alt tarafı 0 - 1 ile çalışan sistemsin curse yemiş gibi bozulmalar fln nedir. Benim üni yıllarımda ev arkadaşım mutfağa girince adsl reset atiyordu. Lambayi actiginda oldugunu kesfettik sonra kafayi yedik neler yaptiysak duzelmedi usb kablosunu degistirdim (meşhur usb zoom modemlerden) düzeldi dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Şimdi de windows kurulurken 'Windows dosyaları genişletiyor' kısmında şöyle bi hata alıyorum. "Windows yüklemesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Yükleme kaynaklarının erişilebilir olduğunu doğrulayın ve yükleme işlemini yeniden başlatın. Hata kodu:0xC0000005" Netten biraz baktım ram problemi diyor herkes, ram i değiştiren halletmiş falan. Şimdi şunu sorayım, benim anakart bu http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3010#ov 1666+ ram slotlar. bunlara 2x4gb 1333 mhz taksam sıkıntı olur mu? Sitesinde check memory support list demiş ama liste yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Memory List İlginçtir ki listede sadece 1gb ve 2gb lık ramler var ama anakart 16gb a kadar destekliyor.( 4x4gb ) max. 2 tane 4gb 1600mhz'lik ramlerden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Teşekkür ederim ben de öyle yapmaya karar verdim, inş başka bi yerde bi sıkıntı yoktur ama slotta falan fdsfs neyse deneyip görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar