Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC nanay

DRaGoN_SLaYeR

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Bi kaç hafta önce pc garip hatalar vermeye başladı, kafasına göre bazı programlar için "programda bir hata oluştu" deyip kapattırıyodu. Bi ara Pek problem çıkarmadı sonra geri coştu, her boka aynı şeyi demeye başladı, oyun oynarken ekran gidip res çekmeye başladı makine. Bi kere bi mavi ekran verdi onda da BAD_POOL_HEADER hatası çıktı. Bu hataya bakınca her boktan bu hata çıkabiliyormuş onu öğrendim =) neyse bi format atayım düzelir dedim, hiç bişey değişmedi win7 kurdum ilk açtığımda yine yok bu program çalışmadı bi hata oluştu falan, program oyun vs hiç bişi yüklenmiyor, catalyst control center yükleyebildim bi, o da her açılışta hata veriyor.

Radeon 6990 var, 2x2 sector5 2000MHz ram var

Tahminimce sorun bu ikisinden birinde amma nedir ne değildir nasıl test ederim ne yapmam gerekir kitlendim.

Help pls
Sosyal ağlarda paylaş

onboard gpu yok nası bi anakart lan bu dsfs

şimdi kombinasyonlarda başa döndüm bu sefer mavi ekran gelmeden win7 kurulum ekranı geldi bakalım yeni hddye kurup deniyecem.

peki şunu anlamadım, ramlerden şu an anladığım kadarıyla bozuk olanını çıkarıp win7 kurmuştum, kurulum sıkıntısız geçti win7 yüklenmişti. fekat sonrasında program kurmaya çalışırken saçma sapan hatalar veriyodu, ya da kurduğum programları açarken açılamadı hata verdi falan diyodu. ram problemi böyle şeyler yaptırır mı? ya da hdd ve ram aynı anda mı bozuldu emenike bu nası şans fdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Bu pc hardware i öyle boktan birşey ki mantıksız ne kadar problem varsa çıkabiliyor. Ulan alt tarafı 0 - 1 ile çalışan sistemsin curse yemiş gibi bozulmalar fln nedir.

Benim üni yıllarımda ev arkadaşım mutfağa girince adsl reset atiyordu. Lambayi actiginda oldugunu kesfettik sonra kafayi yedik neler yaptiysak duzelmedi usb kablosunu degistirdim (meşhur usb zoom modemlerden) düzeldi dafuq
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi de windows kurulurken 'Windows dosyaları genişletiyor' kısmında şöyle bi hata alıyorum.
"Windows yüklemesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Yükleme kaynaklarının erişilebilir olduğunu doğrulayın ve yükleme işlemini yeniden başlatın.

Hata kodu:0xC0000005"

Netten biraz baktım ram problemi diyor herkes, ram i değiştiren halletmiş falan. Şimdi şunu sorayım, benim anakart bu http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3010#ov

1666+ ram slotlar. bunlara 2x4gb 1333 mhz taksam sıkıntı olur mu? Sitesinde check memory support list demiş ama liste yok =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...