fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Aradım, taradım bulamadım idefix, kitapyurdu vs. elinde olan, bulan, duyan eden varsa bi el atıverin patiler. Kitap şeklinde de olur, dijital de olur. Para, kargo tarafıma ait, Ayrıca dürüm+ayran :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Abi bu ciddi mi? Sicirtmanin el kitabi mi olur lan, bahceye siciyosa iki cakarsin tuvalete alisir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 cocuktan bahsediyoruz abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 @Esh Bol bol Psikoloji kitapları 1-3 yaş çocuk psikolojisi yazdım reçetene :) Bok deyip geçmeyin. Düzgün atlatılmazsa bu dönem ömür boyu bir çok problemler oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bence black-ice'ın kapsamına girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 lan niye başlıklar hep bok üzerine oldu bi anda. Şimdi birisi bok gibi ülkedeyiz de ondan şeklinde başlar başlamasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bir de tuvalet egitimini standartlastiran hem de 1 gune indiren bir durum olamaz..insandan insana bir suru farklilik var gelisme donemlerinde 10 gunun bile fiziksel mental gelisimde onemi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 elesso said: bence black-ice'ın kapsamına girer kitabı yazan benim. kargoluyorum fenn adres ver. o değil de kapaktaki o çocuğu zor bi gelecek bekliyor lan. biri bulur da paylaşırsa ilerde sosyal medyada falan büyük travma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 @dana22 Bence dikkat çekmek için yazılmış o 1 gün bence. Yoksa 1 günde olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 valla bizim cocuklar genel olarak kreste ogrendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Zamanı gelince öğrenmesi 1-2 gün sürüyor ki zaten ? Bizim oğlan da şak diye öğrendi durup durup. Konuştuğunu anlayabilir seviyeye gelip sana güveniyor olması yeterli bu olay için. Darısı ufaklığın başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 @dana22 Kreşte daha da kötü olacağından endişeleniyoruz. Tutup halıya yaptığında sanmıyorum bizim gibi sabırlı davranacaklarını. Birde diğerlerinin arasında rezil olmakta cabası. Kızım duygusal birisi ve çok alıngan. Bu sebeple kreşe vermeden öğrensin istiyoruz. Ayrıca 2. çocuk gelince ondan etkilenip bu işin uzamasından da endişe ediyoruz @sharky Uzmanlar bas bas söyleyip duruyor. Şu kritik dönemleri kazasız belasız atlatma derdindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Kız çocuklar daha hızlı öğrenirler diye düşünüyorum. Bizim oğlan 10 aylıktan beri kreşe gidiyor. Sınıfındaki herkes tuvalete yaparken bez bağlıyorduk hala. Zamanı geldi, 3 yaşını biraz geçmişti hatta, 1-2 gün sürdü dediğim gibi öğrenmesi. Şimdi hatırlamıyor bile o süreci. Ama tabii bizimkisi erkek, biraz daha geç geliyor erkek kızlara göre. 1.5 yaşında öğreten de var, 2 yaşında öğreten de. Ailenin seçimi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 abi insan sıçarken çekilip, kitap kapağı yapılır mı lan11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bir günden az deyince ucu çok açık. mesela 15 dk da eğitebiliyor mu? ucuna geldiğinde başlasak yere düşene kadar klozete konumlanmış oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 senko said: abi insan sıçarken çekilip, kitap kapağı yapılır mı lan11! o çocuğu kapak çekiminden sonra aldırmışlar ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 abi kreste akran faktoru devreye giriyor..akranlarin yaptigi seyleri cocuk sorgusuz sualsiz yapiyor..mesela bizim cocuklar hala eve geldiklerinde yemek yemez ama kreste onlerine ne konuyorsa yanlarindaki cocuk yiyorsa yer..orada da merak faktoru var..mesela akrani tuvaletini yapmak icin gidiyorsa seninki de merak ediyor beraber yapiyorlar vs..zaten kresler de altbezsin almiyor geldigi zaman soyle gidelim diyorlar..cocuk ilk baslarda gelmese de geldi diyor..goturup oturtuyorlar 1 gelmiyor 2 gelmiyor 3 .sunde bir de bakmis ki yapivermis..aa neguzel oluyor..sonrasi abla oldun abi oldun artikla gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu trolleyen arkadaşlar çocukları olunca görecem ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bingil..senko..siz bir evlenin abi..cocuk yapin sonrasi sonra..bu sorularin hepsini soracaksiniz..hic ole cool takilmayin..o burunlar buraya gelecek ..surtulecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 para var huzur var uzmanına gidip soruyorum paticik forumları yerine nasıl yatırım yapacağımda gelip foruma sormuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ULTIMA ONLINE İÇİN BURAYA ÜYE OLDUĞUNUZU HATIRLATIRIM ARKADAŞLAR TUVALETE SIÇAN VELETLERİN FOTOLARINI PAYLAŞIR HALE GELDİK BİLMEM TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 daha var evliliğe ben çocuk yapasıya kadar, ben altı bağlanacak kıvama gelirim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Çocuk eğitimi biraz dertli bir konu. Çoğu zaman istatistik, uzmanlıkdan daha değerli olabiliyor. Neyse o gün gelsin, empati ancak o zaman oluşur kanımca. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 sharky said: Konuyu trolleyen arkadaşlar çocukları olunca görecem ben :) Cocuk yapmak icin once bi de kiz arkadas/es edinmeleri lazim tabi. O kisim cocugu yapmaktan daha zor gibi. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Psikolojide bir geyik vardı. Tuvalet eğitimini düzgün almayan çocuk ilerde cimri mi ne oluyordu. /= Bebek eğitimi önemli olm. Trollemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar