Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 günden az sürede tuvalet eğitimi


fenn

Öne çıkan mesajlar

@dana22
Kreşte daha da kötü olacağından endişeleniyoruz. Tutup halıya yaptığında sanmıyorum bizim gibi sabırlı davranacaklarını. Birde diğerlerinin arasında rezil olmakta cabası. Kızım duygusal birisi ve çok alıngan. Bu sebeple kreşe vermeden öğrensin istiyoruz. Ayrıca 2. çocuk gelince ondan etkilenip bu işin uzamasından da endişe ediyoruz

@sharky
Uzmanlar bas bas söyleyip duruyor. Şu kritik dönemleri kazasız belasız atlatma derdindeyiz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kız çocuklar daha hızlı öğrenirler diye düşünüyorum.

Bizim oğlan 10 aylıktan beri kreşe gidiyor. Sınıfındaki herkes tuvalete yaparken bez bağlıyorduk hala. Zamanı geldi, 3 yaşını biraz geçmişti hatta, 1-2 gün sürdü dediğim gibi öğrenmesi.

Şimdi hatırlamıyor bile o süreci.

Ama tabii bizimkisi erkek, biraz daha geç geliyor erkek kızlara göre. 1.5 yaşında öğreten de var, 2 yaşında öğreten de.

Ailenin seçimi biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi kreste akran faktoru devreye giriyor..akranlarin yaptigi seyleri cocuk sorgusuz sualsiz yapiyor..mesela bizim cocuklar hala eve geldiklerinde yemek yemez ama kreste onlerine ne konuyorsa yanlarindaki cocuk yiyorsa yer..orada da merak faktoru var..mesela akrani tuvaletini yapmak icin gidiyorsa seninki de merak ediyor beraber yapiyorlar vs..zaten kresler de altbezsin almiyor geldigi zaman soyle gidelim diyorlar..cocuk ilk baslarda gelmese de geldi diyor..goturup oturtuyorlar 1 gelmiyor 2 gelmiyor 3 .sunde bir de bakmis ki yapivermis..aa neguzel oluyor..sonrasi abla oldun abi oldun artikla gidiyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...