sefacaNBA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 melo hazır değil daha, oynamaması normal. jose rodriguez bakalım ne yapacak. ama umut tercihinin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. 2.yarı mecburen yasin'i oyuna almak zorunda kalacak bence.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Yasin bu sezon tüm maçlarda döküldü. Düzelmezse işimiz var. Bok varmış gibi yabancı sınırı kalkmışken Bruma'yı Amrabat'ı da yolladık, alternatif kalmadı o kanatta. Hamit iyileşirse belki ucundan Hamit ama ona da bel bağlamamak lazım.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Oha asdf Sneijder e zamlı sozlesme koymuslar galiba cok pozitif bugun.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Kanatlar okadar yokki. Ortayı kapayınca takım tukeniyo.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Adamlarda bir zenci var, zift karası. Forması derisinden bi ton daha açık adamın. Pozisyonuna dikkat etmedim ama o ten rengiyle bile tam bir ön libero güveni verdi.
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 o formanın üstündeki desen neyi ifade ediyor hakkaten soruyorum
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Biraz yana gitse gol nası falso almıs lan o top. Ahmet ballı gelmis bugun
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Rewendor said: Adamlarda bir zenci var, zift karası. Forması derisinden bi ton daha açık adamın. Pozisyonuna dikkat etmedim ama o ten rengiyle bile tam bir ön libero güveni verdi. Deri rengine gore guven aramak:) alirim 5-10 dal Bu arada a sporu tebrik ederim dakika yaziyor ve ilk yari oynaniyor diye ayrica belirtmisler.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Bu telles icin utanmaz gibi 12m euro istedik dimi asdf. 2. kez hucuma cıkarken cekiyolar yine sarı yok. Bu nası bir hakemlik. Yine gs li degilimi kanıtlıycam diye katletmeye basladı bu herif.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 fenn said: Rewendor said: Adamlarda bir zenci var, zift karası. Forması derisinden bi ton daha açık adamın. Pozisyonuna dikkat etmedim ama o ten rengiyle bile tam bir ön libero güveni verdi. Deri rengine gore guven aramak:) alirim 5-10 dal Bu arada a sporu tebrik ederim dakika yaziyor ve ilk yari oynaniyor diye ayrica belirtmisler. 10 numara vermişler bir de. Birisi t.direktörleeine söylesin de bu adamı ya ön lbiero ya da göbekte ısıran savaşçı ortasaha oynatsın. Direkt Viera 2 olur. Öyle bir teni var. Daha bi şut dışında topa değdiğini görmedim ama illa ki olur. Lan gol yedik yazarken.
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 olm atın şu osmanlıya ayıptır ya
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Oh afiet olsun. O nası bir savunma dizilisi acaba. Ceju ilerde, balta yanda sabri daha da yanda. Ne ofsayt ne savunma bu nası gerizekalılık. 3. cekme. Yine sarı yok.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 iyiki transfer etmeyi dusundugumuz oyuncuyu bu maca getirmisiz. Yazık olacagını gorup vazgecer umarım.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Aaaa getirmis sarı kartını hayret.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 kart istemek sari kart değil mi ? burak neden görmedi ?
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Osmanlı Spor seromoniye padişah kavukları ve kaftanları ile çıksa ne güzel olur. Reis'e de selam vermiş olurlar.
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=le7xjf7txmE
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 applev0dka said: kart istemek sari kart değil mi ? burak neden görmedi ?rakibe dort tane cıkarmayınca o da istedi artık hocam kartı evde mi unuttun diye soruyor.
Öne çıkan mesajlar