benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 bir tane 6 yıllık laptop, bir de 10 yıllık masaüstü var p4 işlemcili.satsam para eder mi parçaları filan, atıyım gitsin mi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 calisiyorlarsa sahibinden de dene sansini..cok olmadi ihtiyac sahibi birine ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Bi köy okuluna ver, kantır atsın çocuklar öğle aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 valla bende de 2007de aldığım bi laptop var hala cayır cayır çalışıyor core2duo 2.53 ghz işlemcili asus makine, 5 ay önce format attım içini fanını manını temizlerim ben bunu kullanırım dedim kitaplığın üstüne kaldırdım, o günden beri daha elimi bile değdirmedim sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 bende de core2duo var asus, bir tane menteşesi kırık ama.temizleyip format atsam mı diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ahah aynı model mi acaba, standart menteşesi kırık asus serilerinden :D ben de açıp duvara yaslıyorum sabit dursun diye ekran sdsfd İşlemci intel Core 2 Duo Processor 2.53 GHz T9400 Ekran 15.4" WXGA GLARE EKRAN Ram 4 GB HDD 320 GB Ekran Kartı ATI HD 3650 512 MB EKRAN KARTI Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA - PARMAK İZİ Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex İşletim sistemi Microsoft Windows Vista Premium Ebatlar 354mm x 284mm x 35.2 mm pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell Klavye Q Turkçe 83 Tuş Bonus Taşıma Çantası ,Asus Mouse Ağırlık 2.95 Kg. 2008de almışım ya 2007 değil şimdi hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 masaüstünün parçalarını satmak istiyorum ama power ı yakmıştım galiba.wifi card takmaya çalışırken pc açılmadı bir daha.güç gelmiyor hiç, power yanmıştır galiba.bu yüzden de diğer parçaları da satamıyorum, onlar da yanmış olabilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Liebe said: ahah aynı model mi acaba, standart menteşesi kırık asus serilerinden :D ben de açıp duvara yaslıyorum sabit dursun diye ekran sdsfd m51se benim model, senin de m51'lerden olabilir.benimkinin tek menteşesi kırıldı, diğeri tutuyor ekranı.ama kapak filan gitti, kötü gözüküyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 aynen aynen m51va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 m 51 diyince aklima direkt su geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Bende de bir tane macbook'ların çoşmaya başladıgı zamanlar üni için almiştim resimde ki macbook'tan var http://static.bootic.com/_pictures/1559315/apple-macbook-early-2008.jpg pili bitik (şarj aleti ile calistiriyorum) ama onun haricinde ilk günkü gibi calisiyor netcez bilmiyom :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 yeni pil taktirip sat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 2006 da aldigim Dell laptop vardi. Yeni laptop alinca, pederle valdeye verdim direk. Gecen sene ekrani cortlamis, ebay den 90$ ekran alip taktim, halen calisiyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Bende de bi netbook var samsung n150p miydi neydi, sınıfına göre baya iyiydi çıktığı zaman İki tane de özelliklerini bile hatırlamadığım masaüstü var. Lösev mösev almaz mı ya, koyarlar sekreterin masaya, excel mexcel takılırlar. Bi pati böyle bi kampanya başlatsa da yapıştırsak kargoyla falan ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 valla bi arkadaşım var ben yenisini alıyorum eskisini ucuza ona satıyorum onda da bozuluyor işte 4 5 sene sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Birkaç ay önce, taşınırken, ordan burdan çıkan 3 kasayı çöpe indirip hayata devam ettim. Tavsiye ederim. Vakit değerli, "bunu ne yapayım" diye düşünmeye değmeyecek makineler için kendinizi yormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 internet explorer ı kasmadan çalıştırabiliyorsa saklamak gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Vaio hala aslanlar gibi kullanılıyor bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Ben hızlı bişey bulsam acerimi çöpe ya da kardeşime atıcam. Kardeşime atarsam ölür diye korkuyorum ama, 3buçuk kilo falan çünkü laptop Köy okuluna versem onlar bile çöpe atar Ya da birbirine atıp adam öldürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ver bi ihtiyacı olana. 200 300(hadi bilemedin 400) liranın peşinde koşacağına birinin ihtiyacını karşıla. msi laptop aldım ocakta. 6 yıllık makineyi* sınıftan bi arkadaşa verdim, monitör aldı kullanıyor. *: amd phenom 9850 quad-core, 4 gb ram, ati radeon hd4850, 1tb hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar