Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ordan siteye bakarlar sonra inceleme falan gelir komple ban yeriz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 olm işsiz misiniz dicem, olmamalısınız yani işsiz olan benim çünkü ben uğraşmam böyle şeylerle. gerçi benim forumda daha 1 kişiyi bile şikayet etmişliğim de yok asd. neyse işte saçma sapan iş yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 di said: 94.54.200.171 ee ne diye kıvrandın adam gibi cevap versene ilk sorduğumda ip yi ben verdim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sdafsadfasdfasd şimdi di ye küfredince yörünge dışı olur di mi bu account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ha bir de seqo sen içerikle ilgili neden bu kadar eminsin hakim bu ne lan bebe diyince ne yapacaksın çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Hesabını banlatsanda her türlü şeyi yapsandao kayıtların hepsi var olacak orada. Bir kerede karakterli davran yaptığın şeyin arkasında dur. Hayal dünyandan arın hangi hakim bu ne bebe dicekmiş. Dava konusu çok saçma da olsa hukuken hepsi ciddi bir şekilde ilgilenmek zorunda. Seni kim yetiştirdi? Maymunlar falan mı herşeye bu kadar uzaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ahahah millete haftalık 7 tl den video satan adam karakterden bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sen sonuç alırsan ben de dava acacam yaz yaz delil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ne kadar korktuğunu saldığın kokudan herkes anladı ama yetmez. Titreyeceksin. Bide karşıma çıktığında o surat ifadeni çok merak ediyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: di said: 94.54.200.171 ee ne diye kıvrandın adam gibi cevap versene ilk sorduğumda ip yi ben verdim diye Versem verdim derim, vermedim ki vermedim diyorum. Herkesi kendiniz gibi mi saniyosunuz da boyle suursuzca saldiriyosunuz anlamadim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ben hale geyik modundayım neden korkacakmışım ne yaptıysak devlet için yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bir bok anlamadım link verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 di said: Rerore said: di said: 94.54.200.171 ee ne diye kıvrandın adam gibi cevap versene ilk sorduğumda ip yi ben verdim diye Versem verdim derim, vermedim ki vermedim diyorum. Herkesi kendiniz gibi mi saniyosunuz da boyle suursuzca saldiriyosunuz anlamadim ki... eyw, peki şimdi neden verdin bak ben ilk başta adam gibi sordum, şu siteye 23423 tane kişi giriyor adam nasıl filtreleyip de bulacak bu benim adresim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 hadi öpüşün barışın çocukluk yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 gitsin sonuna kadar süreci öğreniriz merak ettim nasıl ispat ediliyor böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Bitmiyosun forgiver. Sorularin bitmiyo, sorularin bitse "yok ya kesin yapmissindir" tavrin bitmiyo. Yordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Vay anam vay serhat neler dönmüş emenike. Benimde bir yazım bulunsun efsanelerin içerisinde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 iyi tama seqo hexxorlamış beni paticikten değil diyorsun yarın bakayım historyden videoseyredine girmiş miyim bu arada 500 kişinin ip aldığı modemden mac adresimi eşleştirme de başarılar diliyorum sana sequo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 di said: Darestan said: di den açıklama bekliyoruz ama.. Aciklama beklemeniz bile hakaret gibi de yapayim hadi aciklamayi; Aptalla aptal olmuyorum ben, o yuzden vermedim kimseye bisey lakin ortada bi site var, siteyi ziyaret ettikten sonra atip tutan bi forgiver var. Ne kadar zor olabilir ki IP adresini ayiklamak? ciddi yazmamıştım ben sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: iyi tama seqo hexxorlamış beni paticikten değil diyorsun yarın bakayım historyden videoseyredine girmiş miyim bu arada 500 kişinin ip aldığı modemden mac adresimi eşleştirme de başarılar diliyorum sana sequo :) Yine saçmalamış birşeyler. www.whatismyip.com gir buraya saniyesinde ip iadresini söyleyebilecek. O söyleyebiliyorsa videoseyredinde bana söyler. 500 kişinin ip aldığı modemden mac adresini eşleştirmişim falan. Amerikan hacker filmleri izleye izleye beyninin eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 simdi sen mahkemeye verdin mi vermedin mi onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 tama yarın bakıcam histroy de videoseyredine girmiş miyim diye ama sen de dürüst ol başka türlü aldıysan söyle 500 kişiyi polis için demiştim sen diyorsunki 14.00 da 12 kişi videoseyredine girmiş, ankara ip si diye benim ip mi ayırdım diyorsun bunu o dakika için paticik özeline veriyorsun milyonlarca hit alan sitenden bu kadar eminsin bari yalan söyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 La olm mal mısın paticikteki linke tıklayıp gidince nerden tıkladığın çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi insanlar neden noronlarini futursuzca kullanıyolar yenilenmiyor onlar yavrucum gerektigi kadarını kullanın lazım oluyor bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar