alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Bıçak mutfağın en önemli ekipmanı. Bıçaklarım saç baş yoldurmaya başladı acil bileme aleti almam lazım. İnternetten biraz baktım ama emin olamadım. Kullandığınız ürünlerden tavsiye ederseniz bugün sipariş vermek istiyorum. thnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 masat mıydı adı onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bizim buraya giyotinleri bileylemeye bitane dayi geliyo ben ona yaptiriyorum. kilic gibi oluyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ya o bileme aletleri aslında çok dandik,çentik çentik yapıyor bıcagı,bilediğini sanıyorsun ama zarar veriyorsun aslında o V şekilli içine bıcagı soktugun aletleri hiç önermem gidip profesyonel bi bileyciye ver,her semtte vardır,5 liraya 10 bıcak bileylettim geçen gün,gıcır gıcır yaptı adam saolsun yok ben bu işte ciddiyim diyorsan ıslak bilet taşı al bitane,karbon fln,50-60 liraya,youtube'da tutoriallar var,1 saatte kullanmayı öğrenebilirsin daha basic bir tip,MASAT al bitane,her kullanım öncesi ve sonrası masatla bıcaklarını,cok kolay,5 dakkada öğrenirsin kullanmayı,aldıgın yere sorarsın onlar gösterir olmadı,parmagına dikkat et onun dısında,bıcaklarını MAKİNEDE YIKAMA sabunlu sünger,durula,kurula,at dolaba bunu yaparsan 10 kat daha uzun süre keskin kalır bıcak hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 masat evet ama o çok uğraştırıcı. bana daha pratik ve etkili birşey lazım. Aşağıdaki gibi şeyler var ama 2 günde elimde patlamasın. o yüzden en iyisi kullanan birinin fikrini almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bunları alma. yukardaki postuma bak bunlara para vereceğine al bıcaklarını bileyciye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bileycide de çok metal kaybediyor bıçak, ömrü çok daha kısalıyor. şef ya da kasap değilse jilet gibi bıçağa ihtiyaç olmadığından ben masat diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Bileyici hatırlamıyorum hiç kendi mahallemde. En mantıklısı o aslında hem para kazansın bu işi yapan da. Bir sorayım bakayım apartman görevlisine varsa anca o biliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 huun said: bileycide de çok metal kaybediyor bıçak, ömrü çok daha kısalıyor. şef ya da kasap değilse jilet gibi bıçağa ihtiyaç olmadığından ben masat diyorum. haklısın ama şu aletlere tercih ederim bileyciyi,bari düz bir yüzey yapıyor metal kaybetsede,bu aletler çentik çentik yapıyor bıcağı,ekmek bıcağı gibi,ama daha mikro bi ölçekte o kadar çentiklenince bıcak tabiki daha kesin gibi geliyor ama aslında bıçağın agzına sıcmıs oluyorsun masat tek başına keskinlik sağlamaya yetmez,ama keskinliği korumaya yardımcı olur ucuz bıcak varsa-bileyci wüstof fln güzel bıcak var ve kafaya takıyorsanız- taş alacaksınız,wet stone fln diye geçiyor bu taşlar,2 yüzlü olacak,bi tarafı ıslak bi tarafı kuru,onu kullanmayı öğreneceksiniz,zor değil ama dikkat ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi tüketim devri. at yenisini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 cocukken lisede is-teknik diye bir dersimiz vardi orada ole kesmeli bicmeli isler yapiyorduk..bolbol da falcata vardi onlari saatlerce bileylemek cok hosuma gidiyordu ince de yagi vardi bir damla yag damlatirdin tasin ustune sonra da oturur onu bileyler dururdum..eh be..aklima o geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Yeni nesil bıçakları bilemeye kalkarsan içine edersin. Ona göre kullan-at malzemeyle üretiliyor onlar. Bileme falan eskide kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ben eski tarz kullanıyorum. Bursa bıçakçılar çarşısından aldım. Mis gibi bıçaklar. O dediğin alışveriş merkezleri raf ürünleri bıçaklardan da alma gafletinde bulundum hepsi çöp. Bunlar gibi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 iki bıçağı birbirine sürterek bileyebilirsin, bilediğin bıçağın bir yüzeyine yukarıdan aşağı doğru vururken, diğer tarafına aşağıdan yukarı vuracaksın. dikkat et elini kesme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ilk aldığın gün her kullanımdan önce 10 saniye masattan geçirirsen ömürlük olur iyi bir bıçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=gDmcL3LBEo4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Masat bileyden ziyade pürüzleri düzlemek için değil mi? Keskinliğini kaybedince masat çok işe yaramıyo gibi, daha çok iki bileyci araında bıçağın kullanılabilir kalmasını sağlıyor gibi. Hani her gün diş fırçalayıp yılda bir iki kere diş hekimine gitmek gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 videoya sessiz olarak bir göz gezdirdim de; taş motoru koymuş, ondan daha iyi bilediğini mi iddia ediyor? öyle ise çok fena söverim ben o adama. Evde taş motoruna ince taş taktım bıçakları biledikten sonra jilet niyetine kullanıcam neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Ben whetstone ve bunu kullanıyorum. Sonra deri tersiyle strobbing. İyi sonuç veriyor. Kullanmadan önce sonra honlarsan 2 günde kütleşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 alperozg said: O dediğin alışveriş merkezleri raf ürünleri bıçaklardan da alma gafletinde bulundum hepsi çöp. Aldığın bıçağa göre değişir. SCHAFER alırsan 2 ayda paslanır tabii de biraz paraya kıyıp (takım halinde 600-800 TL bandında en azından, 2000 değilse de) Zwilling, Wüsthof falan alıp bakımını doğru yaparsan yağ gibi kesiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ben direk taş motoru ile bileyliyordum daha doğrusu zımpara makinesi ile cillop oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bu taşta makinada bileyliyorum diyenler bıçağın içine ediyor aslında ama bıçak pahalı değilde farketmiyor yani. elektrikli hedelerle, taşta bıçak bileylerseniz çok fazla malzeme gidiyor, bıçak bileylemek için talaşlı imalat gibi bişey yapmanıza gerek yok, whetstone, bu bileyleme kitleri (knife sharpening system diye arayın) falan gayet hızlı ve kolay şekilde bileyleyebiliyor, bıçağı eritmeden. Bende bitane türkiyeden bıçak var büyük şef bıçağı ne zaman bişey denemek istesem bileylerken, alıp onunla oynuyorum. VG-10 bıçağı bozsam üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Bunu yapmayın yani, o son 2 bıçak bence zamanında normal bıçaktı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Ben de gittim zwilling bıçak aldım ister masat değin ister horn değin farketmez o çelik çubuk keskinliğin cilası için son kat. Kullandıkça uçlar bozuluyor dolayısıyla wetstones bulup 6 ayda bir elden geçirmek lazım. zwilling in biley taşlarına baktım 300-400 tl istiyorlar başka da adam gibi bir şey bulamadım bulan bana da söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Zwiling in biley arti finish olan takimi var ucuza. Ise yariyor tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar