paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Sequo said: Gayet yasal bir iş. Servise kayıt oldukları zaman tüm servislerden yararlanıyorlar anlatılandan daha çok hemde. TV de çıkan ttnet reklamları altında saniyede 200km hızla geçen yasal zorunluluk yazıları kadar yasal yani yaptığımız iş. lan ülkenin hukukuna göre normal olabilir de bildiğin dolandırıcılık. ben şu işi yapsam gelip buraya "küçük puntolarla bunu oynaylarsanız sizde 9 tl alacağız yazıyoruz ki görmesinler versinler parayı enayiler " yazmaya azıcık utanırım, yüzüm olmaz. çok ilginç.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Niye yüzüm olmasın olm afedersin ama salak mısın? Kıskançlık çemkirmelerinizi lütfen ötede yapınız. İş konuşuyoruz burada.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi yaptığın yasak bana yakalanmayaydın iidi das
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Türkiye bir hukuk devleti olsa ümüğüne çökerler ama Cumhurbaşkanı bile her şeyi yaparken bu adama hiç bir şey olmaz. Şikayet.com böyle servislerden mağdur insanlarla dolu. Belki günün birinde kanun falan çıkar. Da uygulamazlar onu da.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Onu diyorum ben de işte de, adam utanacağına gelmiş iş yapıyoruz kıskanmayın diyor. Modern dolandırıcı herif lel.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 dolandırıcılık yapmadan uçuk paralar kazanabileceğini mi düşünüyordunuz?
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ahaha ulan ilk basta adam hiti yuksek site yapip reklam gelirine oynayacak sandim, sülün osman çıktı altından
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=pzymE4VuiBk
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 kucuk puntolarla "adam silkiyoruz" da yaz sonuna.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ginaly said: , sülün osman çıktı altından abi asdfasd sabah sabah
uk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yuh lan resmen (kılıfına uydurulmuş) dolandırıcılık... bir de gelmiş pişkin pişkin kıskanmayın diyor asdasf
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Photoshopta belini düzelten adamdan normal iş mi bekliyosunuz abi ya...
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 said: Sperm Show - sperm değil musluktan su akıyor sanki
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Şimdi bu adam da kafasını yastığa koyup uyuyabiliyor sizde uyuyabiliyorsunuz. Demek ki neymiş zenginlik gerçekten genetik eğer bu parayı ailenle yiyip rahat uyuyabilecek kişilikte genlerin varsa doğuştan zengin oluyorsun B)-
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Harbi bildiğin dolandırıcılıkmış lan. Baya entresan. Türkcellden bi onay mesajı gelmiyor mu peki bu konuda? Adam sizi zükecek haberiniz var değil mi felan diye?
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 said: Google henüz video içeriğini okuyamadığı için sorun yok yani Bu yanlış. Yaklaşık 5-6 aydır bütün fokus mobilde diyebilirim. (En önemli kriter mobile ux'i oldu hatta, düşün) Ciddi ölçüde video authenticity çalışmaları yapılıyor, copied content direkt spam site. Index'e bile giremezsiniz copied video content ile sene sonuna kadar. Tek rater'ın siteyi keşfetmesine bakar iş, o da çok uzun sürmez. Umarım çok fazla para gömmemişsindir bu işe, iş stratejisi yasal olabilir ama copied content ("copied with minimal alteration" deniyor bu anlattığına) ve teknik olarak scam yapıyorsun. Yaptığın işin birebir tanımı guideline'larda mevcut ve net olarak phishing ile aynı kategoride değerlendiriliyor. Yasak olmasa buraya koyardım. Saatli bomba yani özetle.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Birde şey konusu var merak ettiğim. Şimdi adam youtubedan video kopyalayacak siteye? E buda yasal değil ki? Bide o videodan para kazanıyosun. Öttürmesinler?
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi youtubedaki videoyuda biri bi yerden araklamış oluyolar genelde. film, klip vb. tarzı telif haklı materyal olmadığı sürece çok problem çıkmaz.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 muz cumhuriyeti olmasak öyle değil o işler aslında ama burda çalar çırpar tabi istediği gibi
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 BonePART said: Birde şey konusu var merak ettiğim. Şimdi adam youtubedan video kopyalayacak siteye? E buda yasal değil ki? Bide o videodan para kazanıyosun. Öttürmesinler? abi zaten eleman oradan para gelecek olursa o parayi sana verecegim diyor.onun derdi bait ten avladigi baliklar...oteki versiyonda zaten paylasilan materyalin telif haklari paylasan sorumlulugundadir istenildiginde kaldirilir ibaresi her yerde vardir. sikayet gelirse cok materyali siler gecer gider..
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ne çok bırbır yaptınız ya. GSM hattınızla http://m.vidyofoni.com/ şu adrese girin tam olarak nasıl abone olunuyor bir görün.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://i.imgur.com/sIOxIP2.jpg Yazının üstüne video önizlemesi geliyor sadece. Yazı puntosuda aynen budur vdeo önizleme gelince yazı kısmı aşağı kayıyor onay vermek için aşağıya inmesi lazım zaten yazıyı mutlaka okuyabilcek puntolukta. Videoyu örneğin 'Çicişlerin son görüntüsü' şeklinde koyunca o heycanla barzo yazıyı okuyamayabiliyor. Herhangi bir doğrulama SMS i gelmez WASP sistemde onaylıyorum dediği anda üye olur abone.
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 herşeyi anladım da, bu pişkinlik nereden geliyor onu anlamadım.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 slm nekro bugün kaç para yattı hesaba?
Öne çıkan mesajlar