Zyrobod Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 merhabalar. benim emektar grundig'in artık işi bitti. hala nasıl yanmıyor ona şaşıyorum. sevgili laptopum 1 saatlik bir kullanımdan sonra tuşlarına kadar ısınıyor, cehennem gibi oluyor şerefsiz. abartı derecede böyle. şimdiye kadar patlaması çatlaması lazımdı ama hala bir şey olmadı. ben oyun ağırlık değil de, istediğim programları rahat çalıştırabilecek, bunun için tasarlanmış dizüstü bilgisayarlara bakıyorum. grundig gibi cehenneme dönen bilgisayarda mecburen kullanıyorum programları mı ama artık yetti lan. istemiyorum, değiştiricem. şimdi şöyle, yoğun olarak, güçlü, video düzenleme, müzik üretimi ve yazılım programlarıyla haşır neşirim. gerçekten güçlü yazılımlarla barışık bir bilgisayara ihtiyacım var artık. nedir tavsiyeleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Asus N serisi, performans serisi diyede geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 mbp bas geç. Tabi işin duygusal boyutu önemli ama müzik program vs ise en stabil en rahat mac book pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 asus ya da msi. çıkar bi 4k'yı gözden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 4kyi gozden cikarinca mbp oluyor zaten secenek, bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 monster - acaip memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Dediklerine göre işlemci-ssd-ram üçlüsüne göre araştırma yapman lazım. En az 8 gb ram, 240 GB SSD, 2,5 GHZ üstü işlemci vs. İşin içine rendering girerse monster tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar