Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ya iyi de türkiye (ismi niye bu bilmiyorum zaten tr serveri :D ) guildi 25 kişiye yükseltilmiş o kadar uğraşılmış onun üzerinden devam etseydik ya hep beraber. mos bıraktıysa işimiz zor işin ağır yükünü o çekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 başından beri plan patiyi kurmaktı zaten :) 5 aydır ateş odunu basıyoruz karakterleri ona göre ayaladık. bu kadar hazırlıktan sonra herhangi bir anlaşmazlıkta çıkarılma riski yaşayacağımız ya da aylarca emek verdikten sonra masterının ortadan kaybolabileceği bir guilde yatırım yapmak istemedik. bildiğim kadarıyla master dışında kimse bina dikemiyor. biz zaten pati olarak ne olursa olsun, guilde bir taş katkısı olanı çıkarmayız loncadan. o yüzden iyi adamları buraya toplayıp, üye limitinide bir önce 25' e çekip akabiliriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipikbirali Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 oyuna bugün başladım loncada yer varsa katılmak isterim nick:luli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 oyun gelecek ay 15 inde yönetim değişikliği geçiriyor . şu an oyunu açınca hesap taşıma için sözleşme ve onay çıkıyor. onay vermeyen kullanıcılar ne olacak tam emin değilim ama silinme ihtimaline karşı ilerde oynamayı düşünenler girip onaylasa iyi olur. oynamaktan tamamen vazgeçenler de malzemelerini bize versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Go go go ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Guild devam arkadaşlar harnois fabrikası kuruyoruz. Oynayan varsa eklesin nick: Drego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 hortlatayım şunu varmı oynayan hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 abi ben bu oyunda az önce javascript kodu linkleyerek satılacak item listeleyen gördüm ya. https://jsfiddle.net/p0r92hLq/1/ sdf. çok gülmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Arkadaşlar Hype ettim tekrar başlayalım ? English [Wojtek] serverında. Suanda 77 player online oluyor ortalama demekki hala kalabalık server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 türkiye serverindeyim. nick Hodge. noob noob devam. bi kaç arkadaş yardımcı olmasa çözmek dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 yarın steam e geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Övecek kadar iyimi ki bu oyun? bi ara bende bakmıştımda, çabuk sıkmıştı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 npc merchant ların sattığı sınırlı sayıdaki ürünlerin hepsini alınca ne oluyor? belli bir süre sonra tekrar satıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 @densiz iyi şu an kaç online var tr sunucusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar