benjani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TTtbJWNsznI attığım en saçma ace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 fsöamd keyifli bence sondaki adam niye götüm götüm ct base e gitti onu anlamadım. anlamadı mı senin midde olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 silver 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Jeeztro said: fsöamd keyifli bence sondaki adam niye götüm götüm ct base e gitti onu anlamadım. anlamadı mı senin midde olduğunu. zaman bitiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Lectre said: silver 3? karşıda 2 global 3 supreme vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ahah bir süre oynamayınca komik görünüyormuş oyun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 oyuna indirim geldi diye her yer smurf/hile dolmuş. herkes 20-30 saatlik hesaplarla girmiş. şu olay oturana kadar oynamak yalan oldu herhalde şerif/eagle rankliler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 aynen deminki maçta sgyle(1.6da commandos) koşarak tek attı adam bana köşeden çıktığı gibi lem maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 her indirimden sonra oluyor. her indirimden sonra ara veren tanıdıklarım var oyuna. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 şu oyuna da artık ne inidrimi geliosa anlamıyorum tamma lan işte herksin kanını emdiniz yter sabit kalsı fiyatı. sanki oyuncu eksikliği var işin kötü tarafı, adamlar biliyor da indirim sonrası hilecilern geldiğini. her indirimin bir hileciyi geri çağırdığını fgalan nasıl çözüm bulamazlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 gerçek hayat gibi düşün, oyuna bu kadar tepki gösterme boşver :) rocket league öneririm artık rekabetten zevk alamayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Site1: currently have 35,141 members registered. Site2: Members 28,380 Site3: Members 17,124 site4: Members 9,317 70 binden fazla Hileci var CS:GO da şuan :) ha aralarında değişik oyunların hacklerini kullananlarda var tabi bf4 filan h1z1 karışık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Jeeztro said: şu oyuna da artık ne inidrimi geliosa anlamıyorum tamma lan işte herksin kanını emdiniz yter sabit kalsı fiyatı. sanki oyuncu eksikliği var işin kötü tarafı, adamlar biliyor da indirim sonrası hilecilern geldiğini. her indirimin bir hileciyi geri çağırdığını fgalan nasıl çözüm bulamazlar anlamadım bi şeyi çözmek gibi bi dertleri yok böyle daha iyi kazanıyorlar demek ki hesabını kitabını yapmışlardır ben oyunu bırakma noktasındayım mesela, ama ben oynadıkça valve bir şey kazanıyor mu? hayır. bu yüzden adamların umru mu? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hilecileri belirli aralıklarla banladıklarında kazandıkları rebuy parası, oyunu bırakan temiz oyuncuların yapacağı market operation harcamalarından daha cok kazandırdığı için cs:go da hile hep olacak. mevcut oyuncudan daha cok kazanıyor olsaydı, tertemiz oyun olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ben ortalama 300 oyun parası yatırmışımdır, benim gibi 10k kişi olsa aslında daha karlı çıkabilirler sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Lectre said: gerçek hayat gibi düşün, oyuna bu kadar tepki gösterme boşver :) rocket league öneririm artık rekabetten zevk alamayanlara. rocket league oynuyorum ya. en umarsızca oynadığım oyun açıkçıas fasd kafam güzelken, yataktan yeni kalkmışken falan süper oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 biz her akşam birbirimze sövüyoruz nedense oynarken sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: aynen deminki maçta sgyle(1.6da commandos) koşarak tek attı adam bana köşeden çıktığı gibi lem maçında %90 hek değil şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 miragede top of midden windowdaki adama köşeden çıktığı anda hiç durmadan commandosla nasıl tek atıyor adam öğret de ben de atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 evet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 commandos ne la? http://pad2.whstatic.com/images/thumb/4/46/Be-Great-at-Counter-Strike-Source-Step-5.jpg/670px-Be-Great-at-Counter-Strike-Source-Step-5.jpg krieg 550 commando :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: miragede top of midden windowdaki adama köşeden çıktığı anda hiç durmadan commandosla nasıl tek atıyor adam öğret de ben de atayım bunu öğrenmeden nasıl lem oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bilmiyorum kardeş ben senin gibi master race değilim, söyleyeceksen söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 söylemem herkes öğrenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar