Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-c3OVMBDD54
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 eauhaeuhhuhueahuaehuauhuheauhaehueahueauaehueahueahueahuea lectre kötülükte rakipsizleşiyor, appledan artık karşılık gelmez zor
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 30 frag alıyorum her maç taşıyorum eagleları olsun bu kadar, eğlendim ben asd. /butthurt
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bunlar böyle nankör kardeş ya sürekli taşırsın, bir hata yap hemen yerin dibine sokarla fhdgkl
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 olm nasıl bir ruh hali ile bomba atmak o ya ahahahah molotof geçince nolcaktı orda ne faydası dokuncaktı sana, zaman kaybettirmesini geçtim hakikaten inandın mı adamın yanacağına :D
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 benden bu kadar bu adamı geçemem song related
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Liebe said: olm nasıl bir ruh hali ile bomba atmak o ya ahahahah molotof geçince nolcaktı orda ne faydası dokuncaktı sana, zaman kaybettirmesini geçtim hakikaten inandın mı adamın yanacağına :D adamı merdivenden aşağı inmeye pushlayıp bombayı alıcaktım ya da 2 sn visionunu bloklayıp bombayı alacaktım, tam tersi oldu :<
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Lan olm geyik olsun diye birbinizi sikayet ediyonuz iyi guzel de bizim sucumuz ne? Sikayet gereksizse edileni degil edeni aticam bundan sonra.
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 AHAHHAHA böyle çabuk R yapanı görmemiştim
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahah inanılmaz http://www.youtube.com/watch?v=-c3OVMBDD54
terranliebe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 R yazmadan önceki mesajın ekran görüntüsü mevcut. yetkililer isterse gönderebilirim...
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Lectre said: işin ne? 4 postu var mulgearın orada gayet spam. işinin tanımını yap bana?R *burhan altintop tonlamasiyla* Yaptigim isi tanimlamaktan bile para kazanan var. O kadar onemliyim ben. Senin gibi bos belesle mi ugrasicam. bkz: project manager'lar.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 şurada eğlendiğimiz konuya gelip milleti geriyorsun di, gider misin?
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Aglicaktin madem summon'lamasaydin olm. Hem sikayette agla hem oyunda agla hem forumda agla. ohooo sfd neyse kactim hadi.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ben silph gelir dediydim, neyse tamam git hadi :<
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 terranliebe said: R yazmadan önceki mesajın ekran görüntüsü mevcut. yetkililer isterse gönderebilirim... tits or gtfo
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 terranlibururu mesajını sildirmiş https://www.youtube.com/watch?v=-c3OVMBDD54 buyrun büyük hizmet
Öne çıkan mesajlar