Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 yeni serverlarmı geldi acaba, karşıya daha çok alman italyan ve yunan gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 bana rus gelmiyor hiç. polak da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 rusları komple kendi aralarında eşleştirselerde kafamız rahatlasa. Birde şu rakip takımla konuşma olayı kalktığından beri ruslar azalttı oynamayı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 türkler boşluğu dolduruyor ya. dün 5-2 falan yeniyoruz, karşıda bir tane türk çıktı. hepinizi silkecem geliyorum dedi, dc oldu geldi. sonrası zaten malum. adamın çekincesi de yok, all chatten yazıyor herkesin yerini. maç bitti adam supreme miş. bu adam banlanmıyor işte, çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 deathmatchte 120 ping alıyorum ya. allah belanızı versin. başka oyunlarda yok bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 yaw epey kötüymüş durum. herkeste var aynı şey ve sadece ütrkiye değil. şöyle bir başlık var https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3p0dv4/some_countries_are_getting_high_ping_on_eu_west/ ben beceremedim, salağa anlatır gibi anlatabilecek varsa süper olur. matchmaking picker mı ne çalışmadı. firewall falan sarı uyarı vermiyoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 https://github.com/denniskupec/csgo-matchmaking-ip-ranges şu linkteki eu serverlarına ping atıcaz o programla. anormal yüksek çıkanları firewalldan blocklıycaz. deniyorum şimdi. en aşağı ping 79 çıktığı için bi anlamı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 ben ping attım eu west iyi sanki diğerlerine göre. ama yani işte windows firewall ile yapamadım bi de neyi blocklayacam onu da anlamadım façdsöm bir sürü ping var abi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 nası oyundu o yah sfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 dmye girdim şimdi, hiç türk yok. 75 ping. ALLAHIM YOKSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Jeeztro said: ben ping attım eu west iyi sanki diğerlerine göre. ama yani işte windows firewall ile yapamadım bi de neyi blocklayacam onu da anlamadım façdsöm bir sürü ping var abi burda vpn le netherlands ustunden 70 ping civari aliyorum west oyunlarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 vpn çözüm müdür yani ? çözümse alacam bir tane. 100 üstü pingi kaldıramıyorm artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 ana kart olayını hallettim ekleyin oynayalım http://steamcommunity.com/profiles/76561198029861827 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 başta kötü failladım ama sonrası güzel oldu sfd https://www.youtube.com/watch?v=2-OMBLnfAqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Ooo 40 fraglerin kaynağı belli oldu, silf gibi bi eco killer daha =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 o noscope double nasıl bi yalanmış ya ahah istesen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ahah o da anlamamış zaten ilk başta. double ı aldıktan sonra 1-2 saniye afallıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Revangelis said: başta kötü failladım ama sonrası güzel oldu sfd https://www.youtube.com/watch?v=2-OMBLnfAqA pıçağı da koy pıçağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Jeeztro said: vpn çözüm müdür yani ? çözümse alacam bir tane. 100 üstü pingi kaldıramıyorm artık dogu avrupaya pingim 35-40 benim. rustan biktigimdan vpn le batida oynuyorum. 70 civari oluyor. sende ayni performans olmayanpbilir. PIA kullaniyorum bu arada. rus olmadan oynadigim hesap supreme ana hesabim dmg. sen anla farki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 neyse gerek yok. edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 ben gördüm jeetro anana küfretti editledi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 anne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 canın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ameleliğime hack dendi reportlandım ahahs. [video]http://youtu.be/OfMYey0-Af0?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar