Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 herkes benim adımı nereden biliyor, ayrıca bulaşmayın lan bana kötü oynuyorum bugün evet asıdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 apple'ın videosunu tahtından etmeye aday mı değil mi siz karar verin.. Lectre ile awp korumaca http://www.youtube.com/watch?v=73a92tpzkG0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ahah bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ayakta alkışladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ben değilim o, olm t base b tarafında edgede birini duydum tünelin dışında dedim arkamdan falan gelir 1 pitolluk canım var smoke atayım dediydim aso7u8dasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 İşte smoke, flash, grenade, molotov falan ayrı tuşlara bindlamayınca böyle oluyor sanırım sdlkfjjah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 nereye bindlayım abi her yer dolu, ateş etme bile xte benim ahauhsd. bindlarım bir ara diyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Radyo mesajlarının hepsini unbindledim ben mesela, onların yerine koydum bütün bombişleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 çok zahmetli zaten he ve flash prior olduğu için round başında çok sıkıntı çekmiyorum amna işte ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Ahahaha pleb ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 yüksek ihtimal seni reportladığıma yazdıklarımdan tw beni banlar düşün o kadar yani lanza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Sen pleb misin üstüne alınıyorsun genç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 sonraki elin başında 5 sn hareketsiz kalıyor. asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 plebin anlamını sorsan bilmez, bleach izleyen 12 yaşındaki insanımsıdan ne bekliyorsam. neyse artık burayada post atmıyorum eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Aiko said: apple'ın videosunu tahtından etmeye aday mı değil mi siz karar verin.. Lectre ile awp korumaca http://www.youtube.com/watch?v=73a92tpzkG0 ahaha lan hiç beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 bleach izleyenleri neden ezdin şen şimdi. hayır bomba kullanmayı bilmiyorsan anime severlerin sucu ne lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Anime severler hep 13 yaşında loser falan onun gözünde sanırım, kendi çocukluğunda kalmış, duygusal travmalar bunlar. Büyük ihtimal annesi yaramazlık yaptığı için tv izletmiyordu buda sevdiği çizgi film-animeleri kaçırıyordu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Anne dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 yoo baya anime izliyorum her gün 3-4 ep. tartışmıyorum gerek yok. lanzaya olan tepkim videodan dolayı falan değil tek işi şuan forumda benim olduğum topiklere girip bana laf söylemek olduğu için. neyse ben şikayet edip nasıl bir insan olduğunu, nasıl yetişdirildiğini düşündüğümü, ailesinin kendine bakmak için ne zorluklar çektiğini belirttim, bundan sonrası modlarda, uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ankaradayım gel, zaten bir oturduğumda senin kadar yiyorum, cycleın devamını sen düşün ahahaha. off imgura upload etmiyor adı çıkmamış imgın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ADRES VER ADRESS !!! ......... SENİN SİMDİ ADRES VER BANA ultima online geldi birden aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 tüm gün sokakta yaşayıp, biri 2 lira verince 1 saat internet kafeye giden bir tip canlandı benimde aklımda nedense aahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Mahallede tüm gün sopa yiyip babası işten gelince baba osman beni dövdü diyen tip işte, angara bebesi :) Daha düne kadar burda ya gtx 970 alcam ühühühü diye ağlayıp mezarcılık yapan artise bak üflesem asfalta yapışcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ANA BACI ADRES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 banlanmış uzamasın, modlar unedited halini görebiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar