Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 abi spompas asdas ya bu fiyatlara noldu, dolar artınca kriz csgo yu da mı vurdu 3 hafta önce 54 den statredline ak alıp 72 ye falan satıp 6-7 lira falan kar koymuştum, seviniyordum 5 gündür takipteyim sattığmı 68 den geri anca alabildim ve 80lerde falan geziyor fiyatı - yuh noluyoo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 spompas apple'ın videosuyla yarışır. ilk sayfaya sticky olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 abi apple diz çöker tövbe ister asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 haziranda 60 dolar civarında aldığım bıçak 97 dolar şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ya bi tatile gittik geldik uçmuş herşey keylerin zamlanmasının da etkisi çok herhalde bayadır takip ediyordum 50küsür -70 küsür arası oynuyordu fiyatlar al sat yaptım sonra alamadan gittim bi geldim 85 gördüm yuh dedim 66 dan falan alabildim anca şimdi de satsan kar olmuyor fuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 videolar bomba. bana da invite atin qLobaL elit3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 @deli işte o clutch asd http://www.youtube.com/watch?v=KkB9qeAw2TY&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Hack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 CEVO 128 tick deneyen var mı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 cevonun eu serverları yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 said: Hi Aiko, Unfortunately, we only have North American servers available for rent. Thanks, CEVO|Pipher Posted Monday, January 27th, 2014 demiş bana pipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ama kiralamaktan fln bahsetmiş lan yeni goruyorum asd aynı seymi acaba. unfortunately den sonrasını okumamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 kontrol ettim var avrupa serverları, free, 128 tick, anticheat etc. oynayabiliyorsunuz. bende denerim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Aiko said: said: Hi Aiko, Unfortunately, we only have North American servers available for rent. Thanks, CEVO|Pipher Posted Monday, January 27th, 2014 demiş bana pipher 1,5 yıl olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bi üstteki mesaj nasıl bi şey oldu lan asdas aa çok değişik bi bug ilk defa görüyorum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 lem oyunlarda, global'da yemediğim tekleri yiyorum ya, bu aralar hep türkler denk geliyor bir de 4-5 kişi.hack olaylar mı arttı gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bugün cz ile 4 killim vardı görmeniz lazım ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 http://i.imgur.com/kYYBhwS.png bu değer server ile mi alakalı sadece.comp oynarken yükseliyor bazen, internetimle mi alakalı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 said: what does the current value for var represent? Value for sv var when server performance is meeting tickrate requirements represents the standard deviation of accuracy of server OS nanosleep function measured in microseconds over the history of last 50 server frames. The latest update relies on it for efficiently sleeping and waking up to start next frame simulation. Should usually be fractions of milliseconds. Value for client var near fps net graph display is showing standard deviation of client framerate measured in milliseconds over the history of last 1000 client frames. By using fps_max to restrict client rendering to maintain a consistent fps client can have framerate variability at a very low value, but keep in mind that system processes and 3rd party software can influence framerate variability as well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 yalniz sv degerinin buyuklugu gosteriyor ki server da baya sicmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/23zt18/explanation_of_the_new_net_graph_thanks_vitaliy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 coop yapacak yiğit aranıyor birikmiş 100 tane görevim var, bi el atın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 guardian Co-op hadi bi el atın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar