Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

apartmanda yangın çıktı. bütün altyapı çöktü. internet, elektrik, uydu vs. hepsi düzeldi bi internet kaldı. türk telekomun keyfini bekliyoruz apartman olarak gelip tekrar fiber kablo çekecekler.

askerden beri ilk defa bu kadar cs'e ara verdim heralde asd.

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

gunde bir mac falan yapiyorum. silverin dibinden baslatti mg1 deyim su anda. silver master ve mg1 ler arasinda hic bir fark yok. birebir ayni oynuyorlar. (bana gelen silverlar hep 1000+ oyun suresi idi ama. silver hesaplarda eski hesaplari eski hesaplarla mi esliyorlar?)

Namessar tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

asırlardır silver olan bir arkadaşım vardı. baya da kötü oynar. hack satın aldı 3-4 aydır oynuyor. global oldu. ikinci hesabı kasmaya başladı.

Mesaj tarihi:
7 saat önce, Oce4n dedi ki:

asırlardır silver olan bir arkadaşım vardı. baya da kötü oynar. hack satın aldı 3-4 aydır oynuyor. global oldu. ikinci hesabı kasmaya başladı.

yakalaninca tum skinleri statlari hersey gidecek. bilemiyorum. gereksiz. cunku valve in vac i ani bir update inde o sirada login yakalananlar sapir sapir dokuluyorlar. 

Mesaj tarihi:
52 dakika önce, goldbären dedi ki:

öyle deme bone gelir şimdi onun için mükemmel bi oyun KoMpEtiTiFin zirvesi bu sdfs

battle royal lerden daha iyi geliyor bana. Apex Legends competitive olarak biraz fena degildi, ama gene uzun vadede cs hala en iyisi

• 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 20.03.2022 at 12:31, tiLi dedi ki:

recoil pattern mi ezberlemek gerekiyo bunu iyi oynamak için? bizim zamanımızda bam bam bamdı bilmezdik

recoil pattern ezberlemek şart değil. Quake 3 turnuvalarındaki gibi "düşman nereden gelebilir, ne kadar sürede gelebilir" diye düşünerek oynarsan, açıları düzgün tutarsan, sis/flash gibi ekipmanları taktiksel kullanırsan, bir de takım arkadaşlarınla koordineli gidersen, çoğunlukla oyunu kazandırmaya yetiyor.
"bizim zamanımızda" da bam bam bam değildi aslında, recoil pattern hep vardı. ama reflekslerine ve aimine güveniyorsan, recoil pattern olmadan da çok kolay düşmanları yenebilirsin.

On 20.03.2022 at 20:02, goldbären dedi ki:

öyle deme bone gelir şimdi onun için mükemmel bi oyun KoMpEtiTiFin zirvesi bu sdfs

ben sen miyim lo. tabii ki kompetitifin zirvesi Quake'tir.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

diyorum ya işte ben sen miyim diye. sen bir arkadaşını csgo'yu yeterince kompetitif oynamadı diye bloklarsın.

terbiyesizlik diz boyu. kesin mcu filmleri izlerken de patlamış mısır yiyenleri blokluyorsundur.

Bone tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...