Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

anca kurduğun grupta prime yoksa olmayan varsa oynuyorlar
yoksa primeken tek girdiğinde veya tüm takım prime olduğunda karşına prime gelmeme ihtimali yok diye biliyorum

wikiden said:

Currently in beta, Prime Account Matchmaking was added as part of the April 21, 2016 update.[1] Players can opt-in to test the Prime account matchmaking by clicking on the More Info button located above the user's profile. Starting with the June 15, 2016 update, a profile rank of Lieutenant Rank 21 or above is also needed to participate. To complete the process, a valid phone number must be entered to "upgrade" the player's account to "Prime" status. Users with Prime accounts will be matched accordingly with other Prime account users. As part of the Prime account service, only a single account can be registered to a phone number, meaning the player cannot upgrade additional account to Prime status without having a separate phone number.

sonradan değiştirdilerse bunu bilmiyorum tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

ya benim prime da oynayan arkadaşların değil. hem prime olsa ne farkeder abi açıcak olan dümbük yine açıyor yani. bi önlemi yok.

arka sayfada var örnek.
prime ile 1 haftada oynadığım 50 oyunda toplam 2 şüpheli
primesız ilk oyunda bariz hile.

açan yine açacak diye bakma olaya. yeni hesapla prime gelemez zaten hâliyle ikisi arasında hileye denk gelme olasılığın uçurum kadar falan.
prime olmayan hesaplarla girmeyin işte mm.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle salak saçma eşleşme sistemi olan bir oyun daha görmedim ya. Uzun zamandır oynamıyorum, Legandary Eagle Master rankım vardı diye hatırlıyorum. Yani en kötü Legandary Eagle 'dir. ilk maçımda aptal saptal takıma gelip kaybettik diye Gold Nova Master 'a attı.

Şimdi her maç ayrı işkence. Skor tablosunda 40-10-10 istatislik yapıyorum (bana en yakın 20 kill'de) aptal takımın salak bir oyuncusu yüzünden (1-1-1 gidiyor) rank atlayamıyorum.

Püfffsz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...