Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 abi deliricem. hakikaten deliricem. hani bu kadar hilenin çok olduğu bir cs go dönemi daha hatırlamıyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 senin hesap da mı prime değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ya benim prime da oynayan arkadaşların değil. hem prime olsa ne farkeder abi açıcak olan dümbük yine açıyor yani. bi önlemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 bi primesız arkadaşlarla gireyim dedim saçlarım döküldü el bitene kadar çok farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Prime siz olarak oynanan competitive oyunlarda da rank alinabiliyor mu? Alinabiliyorsa cok sacma gercekten, hileli taraf gg.. Eger varsa adaletsizligin daniskasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 niye alınmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Cunku rank dagılıminda çan egrisi sistemi(cs:go mevcut dagılım) var, ona gore bir ayar çekiliyor. Prime olmayip, Hile yapan takim illa ki maclarin cogunu kazanip ust rank sinifina dahil olacaktir. Prime olanin hak ettigi rank, primesiz hileciler tarafindan kapildigi icin rutbe atlamak prime cilar icin daha zor olacaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 prime kullanan ile kullanmayanı aynı havuza niye koyuyorsun? birbirleri ile oynayamıyorlar işte iki farklı topluluk olarak düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 anca kurduğun grupta prime yoksa olmayan varsa oynuyorlar yoksa primeken tek girdiğinde veya tüm takım prime olduğunda karşına prime gelmeme ihtimali yok diye biliyorum wikiden said: Currently in beta, Prime Account Matchmaking was added as part of the April 21, 2016 update.[1] Players can opt-in to test the Prime account matchmaking by clicking on the More Info button located above the user's profile. Starting with the June 15, 2016 update, a profile rank of Lieutenant Rank 21 or above is also needed to participate. To complete the process, a valid phone number must be entered to "upgrade" the player's account to "Prime" status. Users with Prime accounts will be matched accordingly with other Prime account users. As part of the Prime account service, only a single account can be registered to a phone number, meaning the player cannot upgrade additional account to Prime status without having a separate phone number. sonradan değiştirdilerse bunu bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Fransuxa said: ya benim prime da oynayan arkadaşların değil. hem prime olsa ne farkeder abi açıcak olan dümbük yine açıyor yani. bi önlemi yok. arka sayfada var örnek. prime ile 1 haftada oynadığım 50 oyunda toplam 2 şüpheli primesız ilk oyunda bariz hile. açan yine açacak diye bakma olaya. yeni hesapla prime gelemez zaten hâliyle ikisi arasında hileye denk gelme olasılığın uçurum kadar falan. prime olmayan hesaplarla girmeyin işte mm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 5 maç üstüste kazandım rank atlatmadı, sonra 2 maç yenilip bir maç berabere kaldım rank atlattı the fuck mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 biri ban yemiştir belki geçmiş maçlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Faceit 'e geçtim ve supporter üyelik aldım. Lakin karşıma gene free takılan tipler geliyor ? Peki sadece map seçmek için mi para verdik yani ??? Ne anladım bu işten , Gene ruslar , gene hileler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Ruslardan nefret ediyorum. Cs yi de rezil ediyorlar, hotsu da. Rus free oyun sadece aoe2 var oynayabildüğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 overwatchda cok rus gormuyorum bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 janis said: Faceit 'e geçtim ve supporter üyelik aldım. Lakin karşıma gene free takılan tipler geliyor ? Peki sadece map seçmek için mi para verdik yani ??? Ne anladım bu işten , Gene ruslar , gene hileler.. premium queuedan gir sadece premiumlar çıkmasını istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 negevi 2000 dolara indirmişler. bi süre mm oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 heavy silah değil mi artık,eskisi gibi damage vermiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 overpass'ı görünce aklıma geldi, 2 hafta önce mi ne karşımıza 4 tane tyloo'dan adam geldi faceit'te ağlatıp çıktılar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 https://youtu.be/KiYnbrmVkuQ?t=325 Suppressing fire https://gfycat.com/MinorKindheartedFoxhound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 bu cibilliyetsizlerin banları kalkmış galiba lel aynı tas aynı hamam https://clips.twitch.tv/AbnegateHappySlothRalpherZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 faceit'tede hile oluyor mu bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Böyle salak saçma eşleşme sistemi olan bir oyun daha görmedim ya. Uzun zamandır oynamıyorum, Legandary Eagle Master rankım vardı diye hatırlıyorum. Yani en kötü Legandary Eagle 'dir. ilk maçımda aptal saptal takıma gelip kaybettik diye Gold Nova Master 'a attı. Şimdi her maç ayrı işkence. Skor tablosunda 40-10-10 istatislik yapıyorum (bana en yakın 20 kill'de) aptal takımın salak bir oyuncusu yüzünden (1-1-1 gidiyor) rank atlayamıyorum. Püfffsz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar