noddle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Haa oyuncu sayisindaki 300k kisi azalmasi durumu ban wave ile iliskili ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 değil sadece 4k vac banlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 noddle said: Haa oyuncu sayisindaki 300k kisi azalmasi durumu ban wave ile iliskili ozaman 1 aydır update yok. son gelen update ile beraber head hitbox'ı şu anda buglı durumda, ggerçi emin değilim son update ile mi ortaya çıktı yoksa varmıydı. şurada tartışıldı; https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/51vgpk/huge_bug_with_head_hitbox_alignment_is_this_the/ örn: https://gfycat.com/SpotlessSomeBullmastiff bunun yüzünden 300k kişi oyunu bırakmış olabilir veya slipin gglobal olduğunu görenlerde oyunu bırakmaya karar vermiş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 silpin etkisi büyüktür eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 ya 2 günlük global konuşuyor aylardır globalim ben :( bugla, banla falan alakası yok betting zorlaştı, bir sürü site kapandı veya gerçek currency'e geçti o yüzden o büyük düşüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 revangelis sana diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 biliyorum ya çekemiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 reva tek keleş falan lan ona cevap bile vermem auhfghjk bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 abartma yok silver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Revangelis cok iyidir ya laf yok. Bir suredir oynayamiyoruz birlikte gerci ama en son bıraktığımda silfatostan iyidi. Keles görünümlü globallere inat global görünümlü serif kendisi B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 kalpkalpkalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 yavaş yavaş hakettiği oyuncu sayısına gelicek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 applev0dka said: Revangelis cok iyidir ya laf yok. Bir suredir oynayamiyoruz birlikte gerci ama en son bıraktığımda silfatostan iyidi. Keles görünümlü globallere inat global görünümlü serif kendisi B) konuşma lan, illa bunu mu koyacaz https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 tamam bu vidyayı yaptım diye nefret ediyosun bi eternal butthurt oldu fekat şaheser kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Yok lan seviyorum seni. Senle ve volperle oynadığım oyunlari da özledim. Pati cs den kimseden nefret etmiyorum ki. Ama overranked olduğun gerçeği başka sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 underranked diyecektin herhalde globalin üstü lazım ama volvo açmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 http://www.pcgamer.com/more-than-11000-csgo-cheaters-ate-the-banhammer-today/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Yeni patchden sonra zıplama ile ilgili bi bug var galiba. Fazla zıplıyo gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=EsLU8Uh4bBg asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 awp değil şahi topu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 ak nin de sesini azaltsalar biraz keske kafa sisirmese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 degistiriceklermis galiba yeni gelecek operasyonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 demin mirageda tek başıma windowa çıktım yeni jumpla asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Elimde sandviç vardı, heyecandan ne yapacağımı şaşırdım "NOOOOLUYOO YAAAH" diye bağırdım panik olup. Neo karşim bebelere kumda oynamalarını söylüyor: https://www.twitch.tv/dreamhackcs/v/90000322?t=07h40m53s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 dignithrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar