k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 bi de ban yiyenin profilini görebilsek daha güzel olacak. ama velve o teknolojiye henüz sahip olamadı sanırım lul. ayrıca varsa yoksa her allahın günü 150 MB dota2 update'i. napıyorlarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 hakket nedir abi o dota2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 oynayanlara sormak lazım. ben de bi gün tekrar dönerim diye silmiyorum ama 15.5gb olmuş. yer açmak için silicem artık o hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Prime a geçiş ile birlikte hile baya azaldı sanıyordum, yine de baya karşılaşılıyor anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 topluluk pazarında çakallık yapıyım dedim 10 tane mor item aldım 0.60 dan takas kontratında bi üst item 10-15 tl lik olursa satarım diye çıkan item 3 tl ye satılıyor. Yine olmadı böyle bi 100 tl lik bişi kitleseydim çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 bunu ilk düşünen sen oldun tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ilk düşünenin türk olması şaşırtmadı, bu gurur bizi as bayrakları as as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Kumar seviyorum. Evde kendime küçük çaplı kumarlar hazırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 minicakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 silph ın global olduğu bir hale geldi ya oyun. ne rezillikler gördün be cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 geçmişim csde olmasa da LAN şampiyonluklarıyla dolu LAN. he bi tane adeks 1.6 turnuvasında da 1 round aldıydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 ben de Çanakkale'nin en iyi cs oyuncusu tayyip diye bir elemanı 2 kere öldürmüştüm LAN'da ilk okula giderken, bu da böyle bir anımdır, orda bırakacaktım işte zirvedeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 bırakmaman iyi olmuş yoksa malum anı yaşayamayacaktık asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 aim mapleri bol olan bi türk serverda takılıyodum herifler banladı lan lel. kaç yıl olmuştu bi serverdan ban yemeyeli, nostalji oldu resmen ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 https://www.twitch.tv/spunj/v/87311273?t=54m30s Söylediği çoğu şeyde haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 mm cheat fest olmus yine blatant wh aciyorlar inanilmaz. prime account falan yalan demek ki ise yaramamamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 arkadaş listemin 4'de 3'ü global oldu. gene rank atlamayı kolaylaştırmışlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 sen değilsin ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 emin misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 2 3 gün önce değildin şansa olmuşundur arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Oyuncu sayisi dustu sanki; onceki aylarda 10.1 milyon civarindaydi, gecen hafta 9.8 milyon idi. Belki onu gorunce kokaylastiriyorlardir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 valla kolaylaştı mı bilmem ama 2 aydır falan ilk kez adam gibi oynayama başladık arkadaşlarla matchmaking. ilk kez lem oldum. bi global göreyimde düşsemde olur sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 https://www.toornament.com/tournaments/57d2b808150ba06a798b4572/information?sf35506007=1 monitor isteyen varsa gelin 5 kisi olalim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/52mj1m/untrusted_ban_wave/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 ban wave ile mancinik etkisi yasayacaksiniz rutbelerde bir sure. herkesin yeni rating puani otursun diye bir sure dokunmazlar. sonra geri dusmeniz zor oldugu icin rating-rutbe araligina gene bir tuning cekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar