Voys Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 TRADE YAPMAK ISTEYEN OLURSA http://steamcommunity.com/profiles/76561198127299957/inventory/ Iventory'de 29 adet kasa ve güncel satış listemde 18 adet daha var, çoğunluğu chroma 2 ve revolver ama hepsinden var. yani toplam 47 adet. 10 kadar da çöp skin daha var yine inventory'de gözükmeyen ama satış listemde olan.. p90 teardown var bi işe yarar olabilecek ederi 0.15€ Özellikle kasalarımı elden çıkartmak istiyorum. Şöyle kabaca bi hesap yapıyorum; tanesi başına 0.02 euro istesem 47x0.02 = 0.94 euro minimum 0.8 euro ederindeki tüm skin tradelerini kabul ediyorum. ama 10 parçada değil max 2 parça, mümkünse tek parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Revangelis said: bir de serverdayken skin varmış gibi bıçak seçebildiğin serverlar var ama silahları bilmiyorum Bıçak silah hepsi için oyunda olmayan skinler bile var o serverlarda. Ama valve güya yasaklayacak, server tokenlerini banlayacaktı onların ama hiç bir yaptırım yok.Millet skin seçmekten oyun oynamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 ben öyle bi yere girmiştim bi, ak-47|boom görmüştüm baya hoşuma gitmişti. edit: daha önce de koymuştum hatta resimleri yazınca hatırladım sdf http://i.hizliresim.com/YJplQ6.jpg http://i.hizliresim.com/7Pdba5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 esea guest code varmış baya bi bende. isteyen varsa atayım 5 adet var 1haftalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 -Crawler- said: esea guest code varmış baya bi bende. isteyen varsa atayım 5 adet var 1haftalık. Bana verebilirsin. Türkiyedeki sunucuları da görmüş olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 -Crawler- said: esea guest code varmış baya bi bende. isteyen varsa atayım 5 adet var 1haftalık. Yolladım isteyenlere. 3 adet daha kaldı. Kendi passımı kullanayım dedim kullandırmıyor sdfsdf. Paypal yok premium alamıyorum. Nasıl alıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 -Crawler- said: -Crawler- said: esea guest code varmış baya bi bende. isteyen varsa atayım 5 adet var 1haftalık. Yolladım isteyenlere. 3 adet daha kaldı. Kendi passımı kullanayım dedim kullandırmıyor sdfsdf. Paypal yok premium alamıyorum. Nasıl alıcaz? steama gelmiş esea oradan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 csgolongue bet olayını kapatmıs :S tüm bet sistemi mi patladı yoksa bu site mi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 https://i.imgur.com/P9S6RWT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 kapansinlar. oh be. kafami sisiriyordunuz bet bet bet bet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 herifin teki 10 günde silver'dan global'e streami yapıyor 30k+ viewer var şu an. 700k kadar da takip eden var tipi. şunu banlıycan aslında stream yaparken efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Niye la ? Adam zaten mac falan sunan tanınan bilinen biri neden ban yesin boyle bisey yapiyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 bu herif silver1 hesaba nasıl sahip oluyor abi? ya düşmesi için çabalamıştır herkesin oyununu piç ederek ya da hesabı satın almıştır. ikisi de yasak. streamer biri için de ekstra yasak olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 bi de 2 dk bi izliyim demiştim, takımındaki çocukları azarlar şekilde konuşuyor. garibim karşıdaki çocuk da hemen özür diledi falan. lan sen kimsin yavşak, ait olmadığın yerde insanları bullyler biçimde konuşuyorsun. uyuz oldum herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 10 tane placement maçında kötü oynamıştır. placement maçlarında kimse iyi oyun beklemiyordur zaten ? 2 maç iyi oynayınca iyi oyuncular gelmeye başlıyor karşına, placement maçlarını kartal olarak tamamlayanlar silverlara karşı oynamıyor o 10 tane maçı. adam silverla silver olmuştur kimseye zararı yoktur diye düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 bilerek kötü oynadığı sürece haksız abi. bu arada anlattığım olaydaki çocuğa sorsan ünlü biri beni azarladı diye seviniyor bile olabilir. ama ben kıl oluyorum böyle tiplere. gabenın yerinde olsam banlardım fetöcü bu diyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 sadece deagle kullanan hesabı olan sen değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 valla benim gözümde, silverlar ile silver oynayan adam > silverlar ile global olarak oynayan adam ha dersen silverdan globale yükselirken karşıyı haksız yere güçlü eziyor orda katılırım sana ama nasıl silver 1 çıkmış konusunda bir sıkıntı yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 aynı şey değil, ben elimden geleni yapıyordum her türlü. randomrambo örneğini de vermiştim o zaman. onun yaptığı normal çünkü. banlanılması da abesle iştigal olurdu. bu öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ayrıca ben streamer değilim. bunu şova dönüştürmüyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 senin açından öyle de, takımdakiler ve karşındakiler içim sinir bozucu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 beni ilgilendirmiyor abi. kasten kötü oynamadığım için beni suçlayamaz kimse. benim de sadece p90 ve auto kullanan hıyarlar sinirimi bozuyor. ya da ne bileyim 10k parası varken, parası olmayan ve dropa ihtiyacı olan arkadaşlarını kontrol etmeyen veya silah atmaya tenezzül etmeyen hıyarlar da sinirimi bozuyor. ama bunları banlayın demiyorum. diyemem çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ak47 ve m4 ne kadar silah ise p90 da o kadar silah. kimseyi silah tercihleri yüzünden aşağlayamazsın bence, ki bazen p90 oynamanın gerekli olduğu pozisyonlar olabiliyor. ikinci olarak. adamın herkesin 10 vurduğu maçta 40 vuracak yeteneği olup 10 vurması mı sorun oldu sana ? bana da herkesin 10-15 vurduğu maçta 35-40 vuranlar sorun oluyor. hatta yazıyorum denk gelince ,kendi rankında çükün kalkmıyor da o yüzden mi bu hesapla oynuyorsun, orda seni cok üzüp ağlattılar da bizim maça mı geldin diye, ya da hileden reportluyorum şüpheli ise. bence 2.si birincisinden daha büyük sorun oyun zevki açısından. konu tartışmaya kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 p90 da auto da sevdiğim silahlar değil ve kullanmam kolay kolay ama şunlara laf edenleri anlamıyorum. laf edenlere hıyar demem yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 allah allah sen milleti çok üzüp ağlattılar mı diyerek aşağılayabiliyorsun da ben silahlara karışınca mı sorun oluyor? aslında karıştığımdan da değil zaten, dreagloth araya girdi kendimi savunuyorum. yoksa çok da umrumda değil kimin ne silah aldığı. önceden de yazdım, neyini uzatıyorsun anlamıyorum; kasten kötü oynayan adam haksızdır. senin maçına gelen smurfler de ilgilendirmiyor beni. zaten prime mm de geldi. konuyu smurf işine çevirip neyine ağlıyorsun şimdi anlamıyorum. ben ne konuşuyordum yine konuyu nereye çevirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar