benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ilaç mı kullanıyor napıyor bu adam, nasıl bir hız bu
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 neyse cobble kutusu kazanmış olduk turnuvada.
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 2. map ne kötüydü ya. umarım avrupada bazı takımlar ciddi kadro değişikliğine gider artık. gerçi 10 gün sonra dreamhack var orada da işler kötü giderse ondan sonra yapsalar daha iyi.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 benjani said: neyse cobble kutusu kazanmış olduk turnuvada. bütün majorları 2 acc ile izledim. ilk defa dün drop düştü. 10 tl miss http://i.hizliresim.com/d3lPX7.jpg
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ben de hepsini 2 hesaptan izledim, ilk kez cobble aldım.önceden cache ve d2 almıştım.hatta bir maçta 2 tane d2 kutus gelmişti.
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Aiko said: benjani said: neyse cobble kutusu kazanmış olduk turnuvada. bütün majorları 2 acc ile izledim. ilk defa dün drop düştü. 10 tl miss http://i.hizliresim.com/d3lPX7.jpg aynısı bana da düştü eren <3 turnuva online olsa Fallen hack derdim. nası bir özgüven, zeka, yetenek.. TACO nun da fena bal vuruşları vardı bi de
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 fallen baya iyi ya o yaşta o refleksler fln. çok haz etmiyorum lg'den fikirtepelilere benziyolar bizim ama hakkını vermek lazım işte. lg deki fnx'in eski hesabı vac banlı. http://steamcommunity.com/profiles/76561198037390317 burada tartışmışlar: https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/4aagyp/luminosity_to_thorin_about_fnx_acc_that_was_vac/ herhangi bi açıklama yapılmamış. kıllanası geliyo insanın önce bi sonra gidiyo asd
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 benjani said: ben de hepsini 2 hesaptan izledim, ilk kez cobble aldım.önceden cache ve d2 almıştım.hatta bir maçta 2 tane d2 kutus gelmişti. turnuvaları böyle izleyince hediye mi düşüyor kişilere
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 benjani said: ilaç mı kullanıyor napıyor bu adam, nasıl bir hız bu bunlara da doping testi yapmaya başlarlar. vardı zaten bilmemne içiyomuşsun da sürekli tetikte kokain çekmiş çita gibi hareketler bi gairp falan. reflexleri etkiliyormuş epey falan.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 cloud9 patlamıştı ondan hatta, adderall mi ne almışlardı
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 dreagloth said: cloud9 patlamıştı ondan hatta, adderall mi ne almışlardı patlamamışlardı aslında sadece adderall aldıklarını açıklamışlardı ama herhangi bir kural yoktu buna karşı. sonradan çıkarıldı o kural bunun üstüne ve test yapmaya başladılar turnuvalarda zaten.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 patlamıştı derken, benim hatırladığım o dönem ilk test yapıldı, shoroud da çıktı sanırım, sonra açıkladılar.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 i want to be the goodest player like silphatos. i play on brazil server with 400 ping.
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 arkadaşlar bi soru soracağım, aklımı kurcalıyor biraz. benim iki tane acc'ım var, main 24 saat competitive ban yiyince smurf açıp onla oynayayım demiştim. neyse, main global, smurf supreme idi. sonra bu herkesin rank düştüğü dönemde ben smurfa girmedim ve 10 gün bilmem ne sürecinde rank gitmiş ama tabi o sıra ben mainde oynamaya devam etmiştim, artık global değildim ama supremede kalmıştım. o zamandan beri supremeim, geri global'e çıkamadım. smurf ile ise bi oyun kazanayım dedim rankı geri gelsin diye, kazandım ve zamanında supreme olan hesap tek keleş çıktı. Şimdi sorum şu, benim rankım supreme mi yoksa yoksa mg2 mi? (yani demek istediğim şu, ben normalde mg oyuncusuyum ama rankım kaybolmadığından ve sürekli oynadığımdan dolayı sadece globalden supremee gerilemiş ve orda kalmışım ama oynamasam tekrar hesaplansa muhtemelen mg olacağım, bu mu yani?)
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 hile actigin icin global olmussun. Yoksa gercek rankin tek keles.
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Arada iş için istanbul'a geliyorum, ayarlarsan lan gamee de gelirim.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ilk kes bi majordan drop dusmedi :[
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 awp ile hax yapıp utanmadan buraya videosunu koyduğun içindir :D
Öne çıkan mesajlar