Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 comeback efsaneydi ama ya. ben ilk map gitti kalan 2yi alır umarım fnatic diyordum knife var diye, oyun sonunda o 4 awp olayında aralıksız 10 dk güldüm ahah. krimzin stickerını aldım ilk defa takım stickerı alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 e adam o kadar para kazandırmış bir stickerını alıver artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 70 kuruşa düşmüş zaten sticker lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Tori said: e adam o kadar para kazandırmış bir stickerını alıver artık :p kazandırdığını geri alabilsem loungedan alıcam baya bi stickerını ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bana da bi skin atarsın artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 fnatic gibi karaktersiz bir takımı nasıl tutuyorsunuz ya:( turnuva boyunca tüm maçları tutturdum ama bulaşmiyim diye oynamadım bet falan, sonra girdap oluyor. esl fantasy ligde oynadım bir tek eğlencesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ya şey soracam bu cslounge da kazandığım betden gelen itemleri return request yapıyorum 6 item görüyorum request de ama bot bana bete bastığım 4 itemi gösteriyor ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 1-2 kerede verebiliyor itemları. Tek seferde gelmiyor hepsi her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 lounge in konusuna gidip tartissaniza yahu sunlari. her mesajda guzel bir sey var sanip geliyorum. betting cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 2 ayrı hesapla pick em challenge oynayıp ikisinde de 25 puan toplayan gondarcengizi tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Aiko said: 2 ayrı hesapla pick em challenge oynayıp ikisinde de 25 puan toplayan gondarcengizi tebrik ediyorum http://i.hizliresim.com/lyO62l.jpg asdsfsdf son gün sticker alcaktım zaten daha sonra satmak için, baktım sadece 3 maç tutunca bronze geliyo yapıştırdım bende,diğer türlü volvoya dandik coin için para vermem 2.75 den sticker almak bana ters fds gerçi bu event saolsun 2 cobble kutusu düşürdü diğerine alırım gold için ayıp olmasın hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ben de 150 tllik sticker, imza, foil capsule neyin aldım düm asdfg. 1 ay sonra 300tl ez gaben money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 oyunlarımı kaydeder oldum, alın taze çıktı, bi arkadaşla girelim dedik takıma 3 tane türk geldi küfür sallayıp durdular da bir tane veletin konuşmalar yardı https://www.youtube.com/watch?v=6LlbxtmLf5I&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ee senin arkadaşının da altta kalır bi yanı yokmuş. başta tk atıyor zaten. saçma sapan gülmeler. ben utanırdım şunu koymaktan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 kinjo hislerime tercüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 k1nJo said: ee senin arkadaşının da altta kalır bi yanı yokmuş. başta tk atıyor zaten. saçma sapan gülmeler. ben utanırdım şunu koymaktan lol. videonun tamamını kaydetmiş olsam koyardım ama öncesi yok ne yazık ki. başta bu üçlü arkadaşa tk atmaya başladı echo yaptığı için. silver oyun olsa anlarım, mg de matah bir rank değil gerçi ama o noktadan sonra film koptu zaten. mikrofondan full haras başlayınca cıvımaya başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 GONDARCENGIZ said: o son en düşük fiyata satanın rakamı,normalde 85 altı alaman bizim internet yetmez adasd,2 haftaya 110 liraya çıkar satmayın hemen 90 liradan sattım bütün parayı keylere yatırdım 10 kuruşluk eşyalar çıktı :( en azından zararım yok ama bi kınayf beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Artariel said: oyunlarımı kaydeder oldum, alın taze çıktı, bi arkadaşla girelim dedik takıma 3 tane türk geldi küfür sallayıp durdular da bir tane veletin konuşmalar yardı https://www.youtube.com/watch?v=6LlbxtmLf5I&feature=youtu.be abi oyunu türkçe oynayınca muhtemelen griefing'i oyunbozanlık diye çevirmişlerdir ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 k1nJo said: ee senin arkadaşının da altta kalır bi yanı yokmuş. başta tk atıyor zaten. saçma sapan gülmeler. ben utanırdım şunu koymaktan lol. videonun tamamını koysa neden bukadar güldügümü anlarsın entel entel konuşcagına biraz gülmeyi dene gülün diye koyduk videoyu LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 zorla gülüklük olmaz. enteli hakaret olarak en son 2001de duymuştum. kognitif progresyon oralarda tıkanmış. bol bol maden suyu, iyotlu tuz tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 karedşim zorla gül diye bir şey demedik zaten gülersin gülmezsin vek ban sonsuz ban diyen 15 yaşında çocuk takımımda komik oldugunu düşündük paylaştık ki yanlış yerde paylaşmısız entellikden kırılcaksınız her bi şeye lafınız var gidin yagmur yagarken kitap okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 videoda komik olan tek kişi sensin yalnız, maymunluk yapmışsın baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 beyin 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bu akşamlık ekmeği de çıkardık, gidip kitap okuyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 >entel entel konuşcagına biraz gülmeyi dene gülün diye koyduk videoyu >karedşim zorla gül diye bir şey demedik zaten gülersin gülmezsin bence de beyin 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar