Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 raptoid said: oynadıkları turnuvanın en güçlü adayını eleyecekler ama şansları şu hellraiser'a tutmuyor bir türlü. sk sadece adı var ya kötü adamlar, geçende 13-2'den comeback yiyip yenildiler g2'ya 20 dolarım gittiydi. hr, e-frag ve dignitas hepsi daha iyi bu turnuvada. xantares bi miraj bi de cbbleda ace attı bu arada, legitmiş keranacı sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 her ne kadar xantaresi kişiliğinden dolayı pek hazzetmesem de kazansınlar isterim, özellikle online turnuva performansları için hile diye laf edenlere qapaq olması açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Silphatos said: faceite para vermeye gerek yok ranking kasmayacaksa. Free de oynaniyor normal premiumlar ayrı que girebiliyor diye biliyorum, öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 k1nJo said: Şunlar da MLG grupları http://i.imgur.com/J6Qr6up.png D grubu kim kime dum duma geçer bence A grubu 1. belli, 2. kim olur. B grubu da aynı C grubunda da sürpriz olmaz herhalde. Astralis ve Envy çıkar muhtemelen. Kıl Kioshima yerine Devil'ı aldılar ama biraz inişli çıkışlı arkadaş galiba. bu turnuvanın formatı single elimination olcakmıs ya. grupta herkes birbiri ile yapmayacakmıs yani meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 300fps :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 her zamanki gibi olcak işte gruplarda 1-kazananların kazananı 2-kazananların kaybedeni vs kaybedenlerin kazananı arasından galip gelen çıkacak. single elimination değil ki bu, gsl mi ne. round robin yapmıyolar zaten hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Hayrola Silph, hesap makinesini mi yeniledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 titan x almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 athlon x3'den i5 6500'e upgrade ettim skylake ddr4. gpu aynı (650ti) ama fps 5v5'de 300'e sabitlendi güzel oldu. aynı gpu ile 3 core athlonda 50-60 falan oluyodu arada, nasıl bi cpu bound motorsa source Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 silph x3 le 3 sene şerif gezdi, bunla da 3 sene kartal gezer heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 supremeden aşağı düşemedim 1 yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Bu sıkıcı pazartesiyi biraz renklendirsek mi, ne dersin SERCAN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 nein danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sdfsdfsdf. akşama belki ben yardımcı olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Aynen abi bir el atalım konuya lütfen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Fikir; Video başlığı : Division yüzünden elinin ayarı kaçan gencin dramı fon müziği: ana haber acıklı haber jingle ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 division + soğuk ya, tuşalara basamıyordum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 MasterHapLo said: Top of tree jag panzer e 100 bu ay ona gore speys sırf mod ayarlarını yapmamak için oyunu geri yüklemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 g35 kullanan var mı ? hediye olarak almayı düşünüyorum, varsa kullanan kullanıcı yorumlarınızı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 mlg yarın türkiye saatiyle kaçta başlıyor bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 17:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 cobble düşer inş bu turnuvada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 geçen turnuvanın cobble kutusu 121 tl olmus. biran önce başlasa su da eski kutular değerlense iyice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 son 2 mesajdan anlaşılıyor gerçi ama yine de görmediysen haberin olsun başlıyor yarın turnuva. 10:00 AM EDT aquila said: siz yazin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 hadi bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar