k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 valla ben hiç talep etmedim ama senin bağlı olduğun müdürlükte yapılıyor o iş. ister müşteri hizmetlerinden ister direk müdürlüğe giderek isteyebiliyor olman lazım.
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 aslında lol oynayan bi tipe denk gelseniz belki. -karşim q atamıyorum ya, farm alamıyorum bi el at gözünü seveyim. kısalım şu pingi biraz.
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 applev0dka said: ttnet'in çağrı merkezindeki gerizekalılara derdini anlatabilirsen eğer. +2 saattir internetim kesik, modeme sinyal gelmiyor. - bir saniye bekleticem +tabi -modeminiz sinyal almıyor. internetiniz yok + rly ? abi o anlamadıklarından değil, prosedürü takip etmek zorunda adamlar kayıt altına falan da alındığı için. hatta hat değerlerini kontrol ederken falan 5-10 saniyede bir hat değerlerinizi kontrol ediyorum da der. bunları eğlenceli olduğunu düşündükleri için yapmıyorlar. günde ne kadar angut arıyor biliyor musun? ben kütahya telekomda bilişim bölümünde staj yapmıştım 2009'da(oha neredeyse 7 yıl olmuş), orayı bile günde en az 50 tane modemine yanlışlıkla hard reset atıp içindeki kullanıcı adını ve şifresini silen manyaklar arıyordu internet gitti diye. müşteri hizmetlerini düşünemiyorum yani.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 applev0dka said: ttnet'in çağrı merkezindeki gerizekalılara derdini anlatabilirsen eğer. +2 saattir internetim kesik, modeme sinyal gelmiyor. - bir saniye bekleticem +tabi -modeminiz sinyal almıyor. internetiniz yok + rly ? şunlar internet sağlayıcılarında iş imkanı bu kadar yokken köşe başı çakma servis tv tamiri falan yapan tiplerin akraba evliliği sonucu çıkmış veletleri. üniversitedeyiz tv bozuldu servisi aradık anlattık derdimizi adam bize sizin tv bozulmuş dedi. vallamı?
benjani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 muhtemelen adamların ellerinde bir kağıt var, oradan okuyorlar sıra ile.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 k1nJo said: applev0dka said: ttnet'in çağrı merkezindeki gerizekalılara derdini anlatabilirsen eğer. +2 saattir internetim kesik, modeme sinyal gelmiyor. - bir saniye bekleticem +tabi -modeminiz sinyal almıyor. internetiniz yok + rly ? abi o anlamadıklarından değil, prosedürü takip etmek zorunda adamlar kayıt altına falan da alındığı için. hatta hat değerlerini kontrol ederken falan 5-10 saniyede bir hat değerlerinizi kontrol ediyorum da der. bunları eğlenceli olduğunu düşündükleri için yapmıyorlar. günde ne kadar angut arıyor biliyor musun? ben kütahya telekomda bilişim bölümünde staj yapmıştım 2009'da(oha neredeyse 7 yıl olmuş), orayı bile günde en az 50 tane modemine yanlışlıkla hard reset atıp içindeki kullanıcı adını ve şifresini silen manyaklar arıyordu internet gitti diye. müşteri hizmetlerini düşünemiyorum yani. biliyorum durumu ya. eski evde TTnet hafta 3 gün falan koptuğu için kanka olmuştum adamlarla her gün araya araya. pazar günü derbi izlicem saat 6 da net gidiyordu maca 1 saat kala falan. ben de prosedürü bildiğim için zaten, adam nasıl yardım edebiliriz dediği zaman modem sinyal almıyor adsl ışığı yanıp sönüyor diye başlıyorum söze direk. hat değerlerini kontrol edip yok diyene kadar bana neden olmadığını söylesin diye. uydunet 1 gün kesildi aradım. internetim yok diye. 4-5 ilçe saydı buralarda çalışma var 30dk içinde gelecek dedi. ttnet kalitesinden müşteri hizmetlerine cok kötü. gelip çalışan neti tamamen bozmuşlukları var. yoksa arayan barzoları biliyorum, hani sim takmayınca ''ACİL DURUM 112'' yazısı cıkıyor ya. 112'yi arayıp -telefonum açılmıyor acilde arayın yazıyordu, nasıl açıcam diyen barzolar var yani :D
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ttnet sadece kablo ve diğer isplerin fiberleri yoksa last resort olarak kullanılabilecek bir şey
benjani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=hfGk1VtyVNE
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 dün gece 9.9mblık bir şey indirmiş ve sonuç olarak normalde stretching yapan ekranın kenarlarında 10ar metrelik boşluklar var. native oynayamıyorum çünkü volvo hitbox yapıcam derken 260 fps drop yaşattı thx volvo.
noddle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 ya bu competitive game olayı süper, millet full hırs ve stres. 30 yaşımda evli bi adamım ama haftada 10 saat civarı oynuyorum şu oyunu. Bazen kendimi kötü hissediyorum, başka örnekler var mı? Bende bir yanlışlık yoktur umarım :)
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 35 ve bosanmis here!, bosaninca daha zevkli cs go. oneririm.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 34 bitti evde nişanlım var ve hala hile gelince çok sinirlenebiliyorum.
Auril Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 40 her oynayışımda yeni yeni küfürler icat ediyorum
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 2v1 veya 3v1 kurulmuş bombayı koruyamıyorlar ya, çünkü biri ct spawnda geziyor diğeri de 12 hp ile peekleyip duruyor, ona nasıl sinir oluyorum belli değil adamların kafası silver
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=JRiLk9qw59Y ortalarından sonra baya güldüm dsfsd
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bu adamların teamspeakine girip bütün gün dinlemek lazım çok iyiler
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bu crosshairi kucultmek hangi komutlaydı??
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 oha abi en son nova 4 yada keleş1 idim rahat 1 ayı geçmiştir oynayamayalı bugün gireyim dedim berabera kaldık nova 1 attı rankımı öhöhö
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 teşekkürler. abi bu video'dakiler çok iiymiş ya 10. dakikadan sonra cs'de shot oyunu oynuyorlar. ahahah ölüyordum gülmekten https://www.youtube.com/watch?v=5gT3NcsEqHA#t=479.878
Öne çıkan mesajlar