Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 lan şöyle bir durum var, 1 saat gösteriyor lounge finale, fnatic vp bittiğinde 1 saat geçmiş olursa beti değiştirebiliyor muyum? değiştiremiyorsam sıkıntı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 değiştiriyorlar süreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 tamamdır. ala alaaa, ne garip maçlar oluyor, ben uzun zamandır takip etmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 fnatic sıçışlarda gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 aynen ben cobbleı alırlar rahat diyordum hep yanılıyorum. Envy vs VP baya korkuyor gözümü şuan ama yüksek ihtimal kalırım envyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 cobble t ağırlıklı bi map daha çok. fnatic baya iyi oynuyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 smoke içinden fnatic kadar çok adam vuran takım yok, özel çalışıyolar mı ne yapıyolar ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Harita bilgisiyle alakası var onun. Map knowledge diyedebilirdim havalı olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 fnatic finali alır gibi ama vp maçında korkuttular biraz.oranları etkileyecek baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 :^( vp el alamadi ctde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 napacaz lan, olm çok kötü durum envy vs fnatic... kenny çok iyi durmuyordu, olof topladı biraz kendini. napayım napayım fnatice değiştiricem loungea giremiyorum mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 fnatic aldı gene. vp iyi oynuyodu da cobbles beceremediler... ne güzel colbble geldi diye sebiniyodum düşmedi kutu filan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 nv alır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 olof ilk 2 map de baya kötüydü, son map de düzelince kendine geldi fnatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 jw > kennyS happy > pronax nbk = flusha kio > krımz olof > allllll buna göre bet yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 fnatic'e basmak istiyorum ama envy koyar sanki ya bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 lan siteye giremiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 TAZ reyizzzzz helal cok iyi hareket yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 https://pbs.twimg.com/profile_images/594197222482382848/sxbe44O3_400x400.jpg olay bu çocuk ya tipi kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ortalığı çok karıştırdılar ben fnatic'e basıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 epıl fnatice verdim kardiş söylediklerinden yola çıkarak. bende o yönde gördüm adamlar düşsede ölmüyor mihih :< allam sana geliyorum yarebbim. dige atmıştım ilk knifeı bu kadar gerilmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 fnatic çok rahat kazanacak bence, kennys kaybetmeye mahkum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 kapamışlar betting i 2 dakikayla kaçırdım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 gene açılır ama site patlak oyunda patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Lectre said: epıl fnatice verdim kardiş söylediklerinden yola çıkarak. bende o yönde gördüm adamlar düşsede ölmüyor mihih :< allam sana geliyorum yarebbim. dige atmıştım ilk knifeı bu kadar gerilmemiştim. o bıçak gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar