Editor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ya karşına hangi rankler geldiği çok önemli bak... senden düşük geliosa ve onlara yeniliosan zaten hop deep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ve ustune 1 oyun daha kaybedip 1 rank daha dustum abv gaben 2 ay oynamayip rankeda daldim 2 oyun kaybedip noob rankine dustum direk 3. oyunu aciyorum simdi bakalim nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 abi 50 kere söylendi rankleri tekrar düzenliyorlar diye, düşeceksin normal herkes düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ve 3. oyun ustuste kaybedip 3. ranki dustum. oyunu uninstall edip cccleanerla regkeylerini sildim isin kotu yani ben oynamayali spray olayini degistirmisler sanirim denk geldigim silver kafalardan daha kotu oynuyorum. demek ki oynamamam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 eskiden zaten normal rankinin 3-4 yukarisindaydin herkes gibi. gabenlik durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Amerika'da baya bir pro oyuncuya şikeden omur boyu ban atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 çabukVAC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ahmedinejad said: Amerika'da baya bir pro oyuncuya şikeden omur boyu ban atmışlar. zaten 1 yıldır banlıydı onlar, 2016dan önce evaluate edilmeyecek demişlerdi şimdi 2016'ya girince perma banlısınız ulan çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hiçç bi bok olmaz bu oyundan. düzelicek gelişecek diye umduğumuz bağlantı halen aynı. bariz bi gecikme vs. 2 ayda 1 giriyorum artık hepsinde aynı. herhangi bir online oyunda bizden bi bok olmaz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 official serverlar boktan. bi de server yok gibi kuzey avrupa serverına atıyo seni. millet 20 ile akarken sen 110 ile kanser oluyosun. güya ping ayarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 valla uzun bi süre sonra ilk defa 55 ms ile oynadım bugun 2 maç. slipi taşıdık gene hamallık yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 düşük ping için esea ya falan geçin. ekstra para aylık ama hiç sorun yaşamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 komünite bariz daha iyi diyorsan alabilirim ben. yarım saat oyun oynayalım diye giriyoruz, sinir sahibi olup çıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bende bıktım gerçekten saçmasapan insanlarla uğraşmaktan komün iyi ise esea ya geçilebilir.biri anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 komün iyi. millet daha özverili. ama elitist jerk çok. ilk hatanda ağzına sıçbiliyorlar. offical serverlara nazaran tabi çok daha iyi o başka. rank sistemi bir garip. takımına girdiğim herifler muhtemelen supreme / global falan. ne hareketler ne muhabbetler, niye beni onlarla aynı takıma koyuyor onu bilmiyorum. orası biraz garpi geldi. offical a göre kat kat iyi. ama işte çok tecrübeli değilim falan diyorsanız çok zorlamayın. adamlar zorluyor çünkü. takımdaki en boktan adamın da gözünün yaşına bakmıyorlar yani. ben sallamıyorum ayrı. hile yok bu arada o güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ben bi yazmıştım ESEA hakkında pek bir şey değişmemiştir herhalde https://forum.paticik.com/read.php?40,7828968,8111330#msg-8111330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 şöyle "chill" komünitesi olan bir fps oyunu olsa da ona geçsek bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 öyle bir oyuncu grubu yok malesef. rocket league oynarken bile karşı tarafı cok kolay çıldırtabiliyorsun. ooo beleş gol falan diyip karşıdaki adamlar oyunu bırakıp ana bacı düz gidiyor sdafa oyuncuların egoları tavan oldukca, hackler de shitstormlar da hep olacak. gol yedikten sonra heheh nasıl yedik ama diyip oyuna devam ediyoruz biz mesela, ya da cs oynarken round bitince geride bırakıyoruz olayı. ota boka cıldıran adamlar takımında da olsa,rakipte de olsa oyun çile oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 karşı tarafın sana laf atması sorun değil ki. senin takımın birbirleriyle dalaşıp duruyor. karşı taraf beni eze eze yensin sorun değil. böyle aptal adamlar takımda olunca zehir oluyor oyun. ve csde bu adamlardan çok fazla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 en iyisi bf4. kimse kimseye karışmıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 o da çok karambol ya. gerçi farklı oyunlar karşılaştırmak ne denli mantıklı da. bf4 hoş uçaklar, tanklar, ağır sanayi silahları vs. ama 20v20 kişilik serverlarda oynayamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 bf'de karışan değil konusan yok pek :D cs'den sonra baya sıkıcı geldi bana, zaten ucak uçurmayı beceremiyorum tam bir noobum sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 aynen uçak olayı aşırı zor. epey çalışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 oyun ne kadar competitive ise o kadar hırs ve stres artıyor işte abi yapıcak bi şey yok. casual oyun oynıycaksın ya da casual arkadaşlarınla geyiğine competitive oynıycaksın. tek oynıyıp takım arkadaşlarınızdan şikayetçiyseniz de blocklayıp geçin abi. ne onlar ne de maçın sonucu sizin ruh sağlığınızdan daha önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 esea'ya hiç bulaşmayın rütbeniz yüksekse tam kanserlik ortam var. 6 7 ay takıldım. zaten clienti de şüpheli çalışıyor kimse kalmadı eu'da oynayan adam akıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar