Editor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 boostladigim arkadaslarin hepsi kelese dusmeleri nekadar aci ahahah adamlar eagle di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Namessar said: samaella said: sürekli olarak 5-6w 1l ta rütbe ineceksek sıçtık valla 5w alip 1L ile dustuysen artik rutben oturdu, ratinginin yeni karsiligindasin, surekli kaybetmedikce 1L ile dusmezsin smurfum hala global :( main hesabın inaktiflikten rütbesi silinmişti. pingler yükseldi vs. diye girmiyordum hiç geçen bi maç atıyım dedim hop dmg'e attı beni. yeni rank sisteminin kurbanı oldum ben. neyse yeni challenge çıktı bize böylelikle. slifle çok dalga geçtik zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 puahah nub şerif /delete /uninstall /remove /ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 rutben silinince ilk winde ratingin hangisi ise otomatik ona geciyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Namessar said: rutben silinince ilk winde ratingin hangisi ise otomatik ona geciyorsun. can confirm, dmg dim nova 1 oldum gerçi silver 2 falan olmam lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=VlE_Hd_win4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Global olmak çok mu zorlaştı, yani artık oynadıkca olamıyor musun yoksa direkt skille mi bağlı oldu. Bu patch öncesi supreme düşmüştüm sonra bir süre oynamadım ve patch geldi ardından uğraşsam da olmadı. Gariptir, yenilsem de rank düşmedim. (peşpeşe 8 kere yenildim bi o zaman lem'e düştüm sonra 2 maç üst üste kazanıp geri supreme oldum) Öneri var mı, ne yapmam lazım? Daha çok maç yen demeyin, onla olsa şimdi universal 1337 falandık hepimiz :d bi de, geçenlerde kutu açtım ve içinden ft m9 bayonet çıktı asker kamuflajlı. bunu satmak istiyorum market fiyatından baya da ucuzuna vereceğim. ilgilenen var mı buralarda? Veya nerelerde kovalayabilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 https://opskins.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Magnum said: Global olmak çok mu zorlaştı, yani artık oynadıkca olamıyor musun yoksa direkt skille mi bağlı oldu. Bu patch öncesi supreme düşmüştüm sonra bir süre oynamadım ve patch geldi ardından uğraşsam da olmadı. Gariptir, yenilsem de rank düşmedim. (peşpeşe 8 kere yenildim bi o zaman lem'e düştüm sonra 2 maç üst üste kazanıp geri supreme oldum) Öneri var mı, ne yapmam lazım? Daha çok maç yen demeyin, onla olsa şimdi universal 1337 falandık hepimiz :d bi de, geçenlerde kutu açtım ve içinden ft m9 bayonet çıktı asker kamuflajlı. bunu satmak istiyorum market fiyatından baya da ucuzuna vereceğim. ilgilenen var mı buralarda? Veya nerelerde kovalayabilirim bunu? Bayonet kaç gayme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 öm attım. bu arada opskins'e koy'yorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bi maç attım infernoda 2-11 gerideydik ct iken, çevirdik oyunu asds. adamın biri düşüp duruyodu bizden, ben de geyiğine deagle alıp banana gidiyodum falan. t olunca domine ettik oyunu lol. karşı taraftaki cıvıklar da gg yazıp gülüyodu onlara da iyi kapak oldu kıhkıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 opskinse koy, direkt gider orada. bi de kesintiye göre premium al(5$) çok farkediyorsa. premium olmayınca yüzde 10 premiumla yüzde 5 kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 koydum koydum hemen opskinse, paypal kesintisini katmadım ama site kesintisiyle sattığımda bile şu an trde birine satabileceğim fiyatın üstünde veriyor. aslında 5 dolar olayı iyiymiş, 3 dolar kâra sokar beni de kim uğraşacak. :d bi daha allah bilir ne zaman uğrarım siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Beyler yeni başladım olaya taktik alayım. Ruskilerden nasıl kurtuluruz. Vac bi işe yarıyomu hile kullanan çok gibi. Hiç ranked maç yapmadım biraz alışıyım milletten küfür yemeyim dedim doğru mu yapmışım? Silah kutu fln nasıl düşüyor. Thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 kurtulamiyoruz hayir iyi yapmissin random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 yeni başlayan adamın hileciyle, iyi oynayan arasındaki farkı algılaması ne kadar ilginç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 hepsine hileci diyosun geçiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 batuhan said: Beyler yeni başladım olaya taktik alayım. Ruskilerden nasıl kurtuluruz. Vac bi işe yarıyomu hile kullanan çok gibi. Hiç ranked maç yapmadım biraz alışıyım milletten küfür yemeyim dedim doğru mu yapmışım? Silah kutu fln nasıl düşüyor. Thanks. ct isen radardan bombayı görmeden yerinden ayrılma bombayı görüncede yerinde durma bombaya git birisini görünce her zaman yer söle b de ayak sesi duydun diye direk b b b deme ve kaç tane adam gördüysen kesin sayı söle t de kendi başına hareket edip milleti düşürmeye çalışma bırak millet düşürsün sen arkalarından git bomba kurulunca bombayı koru (ilk başlarda) valla vac bi boka yaramıyor galiba arkadaş hile açtı test olarak hala banlanmadı account bakalım ne zaman banlıcaklar her hafta ilk 1 tane silah düşer sonra kutu oyunda kendi levelin var o leveli atladıgın zaman silah düşer diger oyundada kutu falan filan gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Thanks bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 gold nova 1 olarak geri döndüm korkun benden :D bu arada silver'dan gold nova 3'e kadar dolu 2 takımın hepsinden iyi frag yaptım, geldi gold nova 1 verdi tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 baran rezil baran zOOm olacan bi de ya utan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 cübbeli'yim ben artık :) hala duruyor.. gökan'a da aldırdım bu arada akarız onla haftasonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 emrahı arayım da atsın seni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 b0nventre said: batuhan said: Beyler yeni başladım olaya taktik alayım. Ruskilerden nasıl kurtuluruz. Vac bi işe yarıyomu hile kullanan çok gibi. Hiç ranked maç yapmadım biraz alışıyım milletten küfür yemeyim dedim doğru mu yapmışım? Silah kutu fln nasıl düşüyor. Thanks. ct isen radardan bombayı görmeden yerinden ayrılma bombayı görüncede yerinde durma bombaya git birisini görünce her zaman yer söle b de ayak sesi duydun diye direk b b b deme ve kaç tane adam gördüysen kesin sayı söle t de kendi başına hareket edip milleti düşürmeye çalışma bırak millet düşürsün sen arkalarından git bomba kurulunca bombayı koru (ilk başlarda) gl hf tek giriyorsan bunların hiçbiri bir işe yaramaz yapamazsın da zaten kurwa cyka diye karşılık alırsın anca arkadaşlarınla gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 6 mac kazanip 1 mac kaybettim sonra 5 mac daha kazanip 1 mac kaybettim ve rank dustum gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar