Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bi 35 perk falan eksik o listede daha, 28 puana gore karakterimi de hazirladim bu perk listesininde yardimiyla hazirim bekliyorum ben :D 3.5.3.4.5.5.3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Ya insallah 3rd person dan oynanis keyifli olur bu sefer... Fps olmuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 orcz'da bayağı silah modlarını da koymuşlar, uygun modlar ve perklerle rambo gibi hip-fire gidersin işte kanuni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 guzelim fps leri oynayamiyorum ben abi... Sikintim buyuk doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 işte third person hip-fire takır takır tararsın. :p benim special da 6,3,3,3,6,2,1 ama int çok xp farkettirmiyorsa düşürebilirim. gerçi ch biraz yükseltsem daha iyi olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 silah ve armor modlari baya guzel diyordu leak eden elemanlar, minigunun ucuna bicakli dikenli seyler takiyorsun dondukce yakindakileri kesiyor falan asd bu armor ve silah modlari sayesinde vegastaki 1 milyon c/p lazer tufekli raider ordusu sendromundan da kurtulacagimizi umuyorum ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 zibilyon mod var ve bayağı miktardaki sırf dmg vs gibi rakam statları etkilemiyor, nasıl çalıştığını da değiştiriyor. plasma rifle ucuna splitter takınca shotgun gibi oluyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 fuzenin ucuna taramali varsa alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ona baya yakin seyler var evt, roketli cekic :D http://i.imgur.com/ePqIxhY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 neyse bari 10000 leak sonunda bu hafta official bisiler verceklermis, artik gameplay mi olur ne olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ya şimdi bunda multi olayı yok dimi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ezelden ebediyete dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mosquito said: ya şimdi bunda multi olayı yok dimi hiç? Abi farkındayım 2012 MMO grafiklerine sahip oyun da, gözün aldanmasın. :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Sam said: [multiplayer] ezelden ebediyete dek [olmayacak]. içimden bir ses olacak diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 fallout online cikinca quotelarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ne fallout ne tes'de ana oyunlar içine mp eklendi şimdiye kadar fot spin-off'unu saymazsak. biri 18, öbürü 21 yıl olmuş. tes online da mp eklenmiş tes değil yani. ayrı oyunlar. yarın zenimax fo online yaparsa gene bpzulmuş olmaz kaide, alıntılayabilirsiniz np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bu perk agacina dahil olmayan, sadece kitaptan vs ogrenilebilen perkler var, 100+ magazin falan diyordu beth. 20 tanede bobblehead vardi. bir kismi da gene belli questlerden reward gelir. bide bu agactaki her perki sirayla alma zorunlu degil gerekmeyeni atlayip special yetiyorsa bir sonrakini alabiliyoruz istedigimiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 mod ve settler community şeyleri benim için bir miktar red flag. fallout 4 içinde hiç değilse mass effect 3 teki gibi bir multiplayer a ayak batırabilirler, şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bethesda in-house bugüne kadar mp yapmadıysa bundan sonra yapma ihtimali düşük sp-only oyunları 20 milyon satıyorken. bioware taa nwn zamanından mp işine girmişti, her taraftan rakiplerinin onca zorlamasına rağmen mp yapmadılar özellikle. sırada tes var zaten, teso varken mp koymazlar gene tes6'ya. bu oyun yapma hızlarıyla fo5 de cumhuriyet'in 100. yılına ancak çıkar. o zamana piyasada çok dramatik bir değişiklik olması veya mp'siz fo4'ün gişede infilak etmesi lazım ki öyle bir ihtimal yok gibi şu an. mod meselesi işte ek gelir microtransaction yerine denediler ama tutmadı, eula'ya koymuşlar zaten sanırım o iş rafta. bunlar bir daha denemez büyük ihtimalle. settlement olayı morrowind'den bu yana süregelen bir özelliğin geldiği nihai nokta. orada ben kendilerine ters birşey görmüyorum o nedenle. her oyuna housing öyle veya böyle koydular, dekoruydu eşyasıydı. burada oturup uğraşmışlar baştan sonradan dlc yapmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 pc ultra settings SS, http://imgur.com/a/114Dj buda sac vs secenekleri: http://imgur.com/a/AABtF sondaki sisman female lol birde youtubeda SPAGHETTIMONSTER adi altinda videolar var leak ama uzun baya 7-8 dk dialoglar falan var spo icerebilir ben izlemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Fena degil ama ultra gibide degilmis pek. Tabii ss alirken upload ederken dusmus de olabilir kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 NV grafikleriyle ciksaymis aslinda negzeldi onlar iste :P http://i.imgur.com/hLRjL2Z.jpg neyse o degilde oyuna minigun'in yanina klasik M2 koymuslardir ins. bu sefer. http://vignette2.wikia.nocookie.net/fallout/images/0/0c/Heavyburst2.ogg veya bir composite/xbow bow falan su yeni mod sistemiyle cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 gmg de "oyun release olmadan key verilmez" diyo, e preload yapamayacak mıyız :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 pc resimleri iyi ya, isiklandirmalar ve golgeler iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 preload acilinca verirler keyleri genelde oyle oluyor, 9undan once acmazlar heralde haftasonu falan. reviewler de gene ptesi gelecek, steambd seyine gore 24 tane pc aktif olmus oyun var su an reviewler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar