Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Bi de atiyorum bizim bolgede 30 tane otel var. Ilk 12 ye giremiyosun hicbir sekilde. 13 ten basliyo siralama. Dusun bookingin kazandigi parayi o ilk 12den sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Rerore said: tamm öne sayfa da çıksın da ben booking de ya haritadaki yerinden bakıyorum ya da puan sıralaması yapıyorum Teyzeler amcalar akilli siralama kullaniyo abi. Bilmiyolar puana gore dizmeyi. Puana gore bi diziyo , olay bambaska. Onda bile ilk iki hilton kuum falan. Puani benden az olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 var tabi hilton mesela global anlaşmalı o yüzden %17 nin üzerine çıkmıyor komisyon ama dedeman da %23 booking'de çalışan arkadaşlarım çok. Şu anda amaçları küçük oteller pansiyonlar apartlar. Hali hazırda çok iyi kazanıyorlar otellerden. ama mesela biz de kongre tarihlerinde booking.com u kapatıyoruz oda vermiyoruz ya da grup geldi gruba kitledik 150€ ama booking hala 100€ dan satıyor booking fiyatlarını çekiyoruz yukarı. tabi sadece booking değil kayak.com dan hepsine kadar. asıl bi de trivago, hotelspro boyutu falan var işin. onlarda booking.com dan expedia.com dan en ucuzu çekip kullanıcıya gönderiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi booking komisyonu düşük alsa yine zamlı fiyatı basacaksınız ne saçma sistem ya tekel olan komisyondan zengin oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Olay direk rezervasyon abi. Ama eski musterim bile gidip bookingden cakiyo odasini. Eyvallah diyip geciyosun. Bi de booking.com un faturasini muhasebe islemiyo gibi bi durum var. bi acigini kullaniyolar sistemin. Gider de gosteremiyo cogu otel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 rezervasyonunuzu booking veya başka büyük bir acentadan yapın abi yoksa dandik odayı kakalarlar genelde, sikko oda dayadıklarında alo diyebileceğiniz bir mecra olmalı ben otelciyim ve en iyi oda blokajlarını genelde booking misafirlerine veriyoruz, kötü booking reviewı almaktan kaçınır büyük oteller genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bingildak said: booking ayrı oda kapatıyor, ets ayrı kapatıyor. ets'de oda yoksa o oda yoktur diye bir algı yok. booking'den aldıysan olmuş bitmiştir. ilk mesajdan bitmiş olay zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 booking aşırı faydalı bişiy. her türlü fayda sağlıyor size. zararını asla bulamazsınız. Genius üyeliği hakkını kazandım. indirim olan otellerden %10 daha indirim almak çok da tatlı oluyor. fakat şöyle bir bilgi vereyim size. oldu ki otel size yalan yanlış bir oda verdi. daha sonra da dedi ki başka odamız yok. sakın ola ki otelle anlaşıp yok biz gidiyoz başka otele demeyin. otel gıcıklık yapıp bizde rezervasyon yaptınız ama kalmadınız paramızı isteriz diyebiliyor. böyle durumları önlemek için: 1- hemen booking.com'u arayın. 2- bookingi arayamıyorsanız odanın resimlerini çekin. Size söz verilen şeylerin olmadığını ispatlayan türden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Evet arkadaşlar ets ve otel ile görüşmem sonucunda istediğimiz odadan , gideceğimiz tarihlerde nasıl olduysa 1 adet yer boşalmış! Burayı aldık. Şimdi ben booking.com'dan yaptığım rezervi nasıl geri çekebilirim , amele gibi iadesiz seçeneğini seçtim, bu arada gidişimize 9 gün var.Booking.com u arayıp rica mi edeyim direk otelle mi görüşeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Al iste nefret ettigim cakal turk musteri sdfg Abi iadesiz = iadesiz. Ama o kadar agliyosunuz ki telefonda, goreb de cocugunuzu tanrilara kurban ettiniz sanir. Birader madem policy e bakmayacaksin , o zaman "sirf 50 lira ucuz olsun diye" non refund secenegini kullanmayacaksin. Ara oteli bi ihtimal iptal ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 sanal kart verdiysen bi şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 sanal kartın içindeki para sanal değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 On provizyon cakarlar karta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Yav vereyim aradaki farkı epi topu 100 lira bile değil iadeli ile iadesiz farkı, ben dikkatsizlikten sinirle yaptım rezervi, aradaki 100 lira farkdan değil,daha gidişimize 9 gün var. Oteli ariyim en iyisi odayı aldık şu tarihlerde diye , onlar halletsin booking.com kısmını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Senden booking ustunden cancel etmeni isteyecek buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Dark_Soul said: Yav vereyim aradaki farkı epi topu 100 lira bile değil iadeli ile iadesiz farkı, ben dikkatsizlikten sinirle yaptım rezervi, aradaki 100 lira farkdan değil,daha gidişimize 9 gün var. Oteli ariyim en iyisi odayı aldık şu tarihlerde diye , onlar halletsin booking.com kısmını. booking ile görüş. otel bookinge hizmet satıyor. sen bookingden hizmet alıyorsun. muhatabın booking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Onlar da otele donuyo siz iptal etmek istiyo musunuz. Isterseniz ucretsiz iptal verin mutlu olsun musteri diyo. Ama once bi otelle gorusup agiz arayacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kullanmazsın o sanal kartı, 2 kere falan başıma geldi benim de iptal değil gidememiştim, almamışlardı herhangi bi ücret asıl kartımı vermiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bookingde niye kalmadın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bookingden almadım çünkü güvenemedim açıkcası otele , yöneticileri biraz çakala benziyor , gittiğimizde oda vs ile ilgili bir sorun olursa ets çalışanına söylerim diye düşündüm oteldeki. Bu arada aradım booking.com'u otelle irtibata geçip ücretsiz iptal sağladılar , ödeme dışında otelin keyfi şekilde rezervasyonu iptal etmesi halinde neler yaptıklarını anlattılar , baya tatmin oldum :=) ,resmen öttürüyorlarmış oteli , birdahaki oteli kesin burdan seçerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Doğru cevabı vermişler zaten topiğin başlarında. Ben çoooook uzun zamandır genuis'um bookingde. 250ye yakın da rezervasyonum mevcut. Bookingin kudreti acayip. En ücra köşedeki otele bile gitsek, booking artık bunlara ne yazyorsa, kral muamelesi yapıyorlar. Şimdi diyebilirsiniz "Sana öyle geliyordur" da, adamlar rezervasyon kağıdını eline alınca direk surat değişiyor, tavır ekstra göze çarpıyor yani, oradan anlıyosun. Bana ve biçok bu şekilde dehabı olanlara uyguladıkları erken check-in geç check-out ayrıcalıkları, gizli fırsatlar, ekstra indirimler de cabası. Verilmeyecek odayı veriyorlar, ekstra isteklerimizi "hay hay" çekip hallediyorlar. En son misal Kıbrısta harika bi otelde kaldık 3 kişi, abi odadaki yataklardan birini beğenmedik. Adamlar ertesi gün family room verdi ortadan kapıyla bağlı. Üçümüz de double yatakta yattık, ayrı banyolar vs lol. Yaklaşık 5-10 kere normalde iptal ettiğimizde ücret ödeyeceğimiz bookingi araya girip hallettiler cezasız felan. Daha çok yazacak şey var da, herhalde ana fikri çıkarmışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi o sen gidiyorsun diye yaptiklari seydir o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 eyvallah yiğen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 booking.com <3 daha geçen ay çeşme'ye rez yaptırdım, gittik otelin kapısına, otel yeni açılmış, adam da mal biraz herhalde, booking.com'a verdiği mail adresine mi bakmamış neymiş, bizi görünce şaşırdı, haberi yokmuş geleceğimizden. booking.com rezervasyonumuzu söyleyince ayırttığımız fakir odasından kalmadığı için suit açtı bi güzel, oooh çatır çatır kaldık netekim. nasıl yemeksepeti mal restoranlarla muhatap olma gerekliliğini sıfırlıyorsa, booking.com da mal otellerle muhatap olma gerekliliğini sıfırlıyor. hastasıyım. oteli aaramayın, booking.com'u arayın, onlar çözsünler. oh. bi tek dikkat noktası: rezervasyon için kullandığınız kredi kartının limitinin yeterli olduğuna dikkat edin. aylar önce hepimiz için bir arkadaş rez yaptırmıştı bi otele, gitme tarihi yaklaşırken verdiği kredi kartının limiti dolmuş arada, bi tane uyarı maili atmışlar, sonra da kız daha maili görmeden 24 saat içinde cart diye düşürmüşler rezeryasyonu. son ana kaldığımız için boru gibi kiralık ev parası ödedik o yüzden. aman diyim. ondan gayrı mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 21 gunde 1 on provizyob koymak kadar aptal bisey yok su dunyada ya. Bi kere 6 ay oncesinden biri rez yapti , hadi dedim koyayim. 3 ay sonra eeh yeter lan diyip biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar