atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Avrupaya arkadaslarla gidiyorduk ancak ABD-İngiltere turlarına tek basıma gitmeyi düşünüyorum ama bazı sözlüklere baktım memnun kalmadıklarını söyleyenler var, hiç tek basına böyle katılanınız var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 tek başına yemek bile yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 asoysalsen yine skorsuz dönersin yok ben gezmek için gidiyorum diyorsan problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Böbrek aklıma geliyor. Korkutmak gibi oldu ama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 loser mısın olm yalnız tur ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Seks turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 tekbasina gezmek eglenceli degil ya hele tarihi yer vs geziyorsan, ben yanimda kafasini sisiricegim biri yokken zevk alamiyorum, anlaticam illa gittigimiz yerin tarihini filan param olsada gene parise gitsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 niye turla gidiyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 naber dergisinin 2. sayısında umut sarıkaya'nın güzel bir yazısı var bu konu ile ilgili, okumanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Git koçum. Dinleme kimseyi. kafa dinle. Gezdiğin yerleri tanı, öğren. miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Böbreği gazeteye sar git zahmet olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Lan demek ki benim gittiğim ülkelere sen rüyanda bile gitmeye korkarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Senin gideceğin yer, otel,çevre vs önceden belirlidir. Bu adam tek gezeceğim diyor. Düzeltme : Gerçi tur demiş,olasılık çok azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Nolcak lan vizyonsu köylüler. Git abi sen bakma bunlara bunlar klavyenin başından ayrılıp sıçmaya gitmekten korkuyorlar yolda bir şey olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ne köylüsü la babayız biz artık. Korumak genlerimizde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Fistan said: niye turla gidiyorsun ki ? tek giderim ama ne bilim turdan belki 2-3 kisiyle tanısırım diyorum, çevremden gelecek kisiler çalışıyor kalamayız fazla diyorlar, önceden planlamak gerekiyordu zaten yaz bitti sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Ben paticik kadar korkak biyer görmedim ya. Adı bile paticik gerçi Her yerini gezmek görmek istiyosan git turla ama şöyle sokaklarında kaybolayım, yerel birileriyle tanışayım falan dersen dümdüz git bence. Hangi tür tatilden keyif alıyorsan yani. Ne bileyim ben istanbula gelsem tatil mayetinde, sultanahmet yerebatan şu bu değil de cihangir, tarlabaşı, beşiktaş gibi olayı olan ama turların götürmeyeceği yerlerde takılmak isterim. Turlar gündüz o tarihi yapı senin bu tarihi yapı benim gezdirdikten sonra insanda sumaya gidip patlıcak hal bırakmaz sonuçta sdf Bu tahminimce amerika/avrupaya turla gitsen de böyle olur diye tahmin ediyorum ama hiç turla gitmedim bi yere. O yüzden mesajımın kaynağı limbik lobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi turla gidersen sap kadınlar ve adamlar oluyo katılımcılar arasında. onlar zaten ittifak kurup diğerlerinden daha fazla eğleniyorlar... ben tek gezmeyi çoklu gezmekten daha çok seviyorum, yanımdaki adam bana uyamıyo. ya çok enerjik oluyo ya çok pasif oluyo falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 turla tek başına gidilmez. otobüs kaçtaydı diye soracağın bir kimse bile olmaz. Tursuz tek başına git hem macera hem skor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Drall said: Ben paticik kadar korkak biyer görmedim ya. Adı bile paticik gerçi Her yerini gezmek görmek istiyosan git turla ama şöyle sokaklarında kaybolayım, yerel birileriyle tanışayım falan dersen dümdüz git bence. Hangi tür tatilden keyif alıyorsan yani. Ne bileyim ben istanbula gelsem tatil mayetinde, sultanahmet yerebatan şu bu değil de cihangir, tarlabaşı, beşiktaş gibi olayı olan ama turların götürmeyeceği yerlerde takılmak isterim. Turlar gündüz o tarihi yapı senin bu tarihi yapı benim gezdirdikten sonra insanda sumaya gidip patlıcak hal bırakmaz sonuçta sdf Bu tahminimce amerika/avrupaya turla gitsen de böyle olur diye tahmin ediyorum ama hiç turla gitmedim bi yere. O yüzden mesajımın kaynağı limbik lobum Tarlabasinda makata takarlar bicagi cok zevk alirsin abi :P Soyulmaya birebir Ama yazinin geneline katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 tarlabaşında otururken, gitmeye korkuyordum adam turist olsam giderim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Drall said: Ben paticik kadar korkak biyer görmedim ya. Adı bile paticik gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 tur dediğin şeyin yarısını 24-30 yaş arası bekar kadınlar oluşturuyor, kalanın %20si dul anneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hani cok uygun fiyat ucagı/vizeyi hallediyolar tmm da turla tatil fikri bana hep sacma gelmistir turla en fazla gezersin aga onun adi tatil degil alip cadirini dagin basina/bi sahil kasabasına gidip tlf fln kapatir kafanı dinlersin o tatildir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 turla git ucuza getir basic transportation masraflarından kurtul otele gittikten sonra uçak dışında muhatap olma yine ne yapacaksan yap. geçen sefer öyle yaptık. kendimiz gitsek 2 katından fazla tutuyordu. her yerine girdik çıktık. turla gitmek turla gezmek demek değil. kimse zorlamıyor tura katıl, bizimle ol diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar