Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek başına yurtdışı turlarına katılmak

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

Ben paticik kadar korkak biyer görmedim ya. Adı bile paticik gerçi
Her yerini gezmek görmek istiyosan git turla ama şöyle sokaklarında kaybolayım, yerel birileriyle tanışayım falan dersen dümdüz git bence. Hangi tür tatilden keyif alıyorsan yani.
Ne bileyim ben istanbula gelsem tatil mayetinde, sultanahmet yerebatan şu bu değil de cihangir, tarlabaşı, beşiktaş gibi olayı olan ama turların götürmeyeceği yerlerde takılmak isterim. Turlar gündüz o tarihi yapı senin bu tarihi yapı benim gezdirdikten sonra insanda sumaya gidip patlıcak hal bırakmaz sonuçta sdf
Bu tahminimce amerika/avrupaya turla gitsen de böyle olur diye tahmin ediyorum ama hiç turla gitmedim bi yere. O yüzden mesajımın kaynağı limbik lobum
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Ben paticik kadar korkak biyer görmedim ya. Adı bile paticik gerçi
Her yerini gezmek görmek istiyosan git turla ama şöyle sokaklarında kaybolayım, yerel birileriyle tanışayım falan dersen dümdüz git bence. Hangi tür tatilden keyif alıyorsan yani.
Ne bileyim ben istanbula gelsem tatil mayetinde, sultanahmet yerebatan şu bu değil de cihangir, tarlabaşı, beşiktaş gibi olayı olan ama turların götürmeyeceği yerlerde takılmak isterim. Turlar gündüz o tarihi yapı senin bu tarihi yapı benim gezdirdikten sonra insanda sumaya gidip patlıcak hal bırakmaz sonuçta sdf
Bu tahminimce amerika/avrupaya turla gitsen de böyle olur diye tahmin ediyorum ama hiç turla gitmedim bi yere. O yüzden mesajımın kaynağı limbik lobum

Tarlabasinda makata takarlar bicagi cok zevk alirsin abi :P

Soyulmaya birebir

Ama yazinin geneline katiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

turla git
ucuza getir
basic transportation masraflarından kurtul

otele gittikten sonra uçak dışında muhatap olma yine ne yapacaksan yap.

geçen sefer öyle yaptık. kendimiz gitsek 2 katından fazla tutuyordu. her yerine girdik çıktık. turla gitmek turla gezmek demek değil. kimse zorlamıyor tura katıl, bizimle ol diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...