NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 aha benden 2hafta büyükmüşsün arya abla diyeyim bundan sonra kıh kıh kıh bayat espriler fora gözün aydın geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Tebrikler. Güzel günler de kullan kimliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 hadi gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ohhhhh mini bi kutlama yaptik aile ile simdi biraz kendi basima kutlamaya devam, bacardi ftw RamsesII said: viki harika oldun, tebrikler :) Arada güzel fotolarını paylaşsan ya bizle FB de bir arkadaşın koymuş fotolarını (seni taglememişti yanılmıyorsam) bayağı iyiydi yani çekinme sakın koymaktan :D yok be koymam, zaten bastan dedim attention seeking islerine girmem diye :P facebook filan anca alakasiz bi nedenle koymam gerekmezse eheuehu, orda bile paylasmiyorum cogu resmi :D dedigim gibi durumumla ve ozel hayatimla ilgili actigim son baslik bu :D soz verdim sureci bildiricem diye ve delivered direk :P cogunuzda ekliyim facebookta zaten gerek yok burda tatava yapmaya ahahaha RamsesII said: Bir Türk kezbanı daha patiye hoş geldi (:P) http://i.imgur.com/S7JB2my.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 soyadın garipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 eski face foton yuzunden soyadini mgsle ozdeslestirdim, simdi soyadini gorunce sanki oyundan biseymis gibi geliyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 gzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Tebriks :) geçmiş oldu artık devamında bol mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Gecmis olsun, hayirli ugurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 vay be tebrikler kız. spor konusunda bana tiliye filan ne lazımsa sor elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz herhalde. hatta tiliye sor noob bayadır yok ortalıkta zaten. yaşıyo mu öğreniriz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Flassh said: soyadın garipmiş https://en.wikipedia.org/wiki/Pasinler,_Erzurum baba tarafi direk 1514 den beri hasankalede yerlesik, caldiran savasinda iki kardes komutan yavuzun ordusunda ama biri sag donebiliyor onada timar veriliyor iste ve aile oraya yerlesiyor sonra, vakif, camii, kaplica vs derken ayan oluyorlar filan, buyukbabam belediye baskaniymis direk zaten ve korkunc bir servet varmis senelerden beri biriken ama mitoz bolunme ile bi halt kalmamis (8 kardes babamlar) fetonun memleketlisi yani bizimkiler :P aquila said: eski face foton yuzunden soyadini mgsle ozdeslestirdim, simdi soyadini gorunce sanki oyundan biseymis gibi geliyo asdf. guzel, guzel :D senelerce big bossu kullandim resimlereme uyuz oldugumdan eheuhuehu http://www.youtube.com/watch?v=WM33Hr94SKw gunun muzigi benim icin ohhh :D sizana kadar dinlicem sanirim asdfadfsa sanssizsansli said: vay be tebrikler kız. spor konusunda bana tiliye filan ne lazımsa sor elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz herhalde. hatta tiliye sor noob bayadır yok ortalıkta zaten. yaşıyo mu öğreniriz en azından. ahah sorarim :D ac kal > gunde 1 saat bisiklet ikilisi ile vermistim kilolarida zor bu saatten sonra, yeni ev musait degil o ise ve mevsim geciyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Bundan sonra her oyunda zorla healer olacak olmak nasıl bir his? http://i.imgur.com/OpNuueN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Zorla değil o, içgüdüsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 sonunda forumda bir kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 http://i.imgur.com/GIWaDq9.png http://zubeezone.com/blog/wp-content/uploads/2015/08/charlie-sheen-still-winning1-300x169.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 tebrikleer. tebrik mesajlarinda iyi degilim tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Stark bekledik, pasinli çıktı aafdgds Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 xunn said: Bundan sonra her oyunda zorla healer olacak olmak nasıl bir his? http://i.imgur.com/OpNuueN.jpg En azından loot dps rage girip quit çekmio arya Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 5 sayfa olmuş okumadım tabi de, görev daha yeni başlıyor bence. Ama tebrikler mi denir ne denir buna hayırlı olsunmu ? Hah işte o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Turk burokrasisini dusunursek tebrikler denmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Beyler kizi kacirmayin. Karsi cinsi anlama konusunda bulunmaz nimet. Erkekleride taniyor , kizlarida. Lutfen mesajimi oraya buraya cekmeyin Bu arada tebrikler laurelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar