Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 http://www.otopark.com/2015/01/20/sifir-kilometre-lada-vesta-sadece-14-bin-tl/ http://www.yasamtarzim.net/2015/01/2016-ylnda-turkiye-yollarna-ckacakmaya.html http://www.yenisafak.com/diger/lada-vesta-fiyati-ve-cikis-tarihi-nedir-lada-vesta-ozellikleri-neler-2111716 Araba arayışındayız da, daha önceden tanışın 2006 model toyota yaris sol special'ini almayı düşünüyorduk. Böyle fırsatlar görünce yeni mi alsak dedik. Ama sanki işin içinde bir bit yeniği var bu kadar ucuz olmasından şüphelendim. Lada nasıl araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Selam, Palio/Linea/Symbol alacağına daha iyi bir alternatif olacağı kesin gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Vesta'yı beğendim ben de. Güzel gözüküyor ama önemli olan içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 2 aracın da videosunda 10 kmph dan fazla gittigini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Anhora benim rusya'dan bi tanıdık var, daha ucuza sana bu arabayı temin edebilir. İstersen bi konuşayım. Ama bayii işlemleri için önden 500TL göndermen lazım. zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 yine bir anhora başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Lada kullanan yok mu? Onların görüşlerini alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Lada arabaya yenisafaktan inceleme koyman çok manidar olmuş ya. O kadar güvensiz bir gazete ki iyi araba diyolarsa sakın alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 25k ötv ile birlikte mi acaba? dışardan ucuz durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 paramecium said: Selam, Palio/Linea/Symbol alacağına daha iyi bir alternatif olacağı kesin gibi. Saygılar. Bence bu araç koruyamaz piyasa değerini pek, Lada diyince meh der insanlar satacak olsan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Selam, Marka bilinirliği var. Parça konusunda da sıkıntı çıkmayacaktır. Yerli oto fiyatları bu derece yükseldiği için insanlara alternatif olacaktır. Şahin'in bile para ettiği bir ülkedeyiz; insanlar Chery bile alıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Lada vega yi izlemeye aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 abi biri şu anhorayı çekip kurtarsın benim durumum yok adam yenişafaktan link falan veriyor, geçen gün de ahaberden verdiydi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Fistan said: abi biri şu anhorayı çekip kurtarsın benim durumum yok adam yenişafaktan link falan veriyor, geçen gün de ahaberden verdiydi sanirim No hope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Anhora said: Lada kullanan yok mu? Onların görüşlerini alsak? http://www.sahibinden.com/lada?sorting=a5_desc hangisini merak ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Lada markasını. Toyota denilince insanların aklına sağlamlık ve uzun süre kullanılabilirlilik geliyor. Lada denilince ne geliyor? Bilmediğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Anhora said: Lada markasını. Toyota denilince insanların aklına sağlamlık ve uzun süre kullanılabilirlilik geliyor. Lada denilince ne geliyor? Bilmediğimden soruyorum. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 linea dunyanın en kotu arabası kullandıgım arabaların ıcınde en kotusu. Yani gercekten, surda 5 kısı otursak daha ıyı araba tasarlarız kıcımızla cızsek. aman dıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Anhora said: Lada markasını. Toyota denilince insanların aklına sağlamlık ve uzun süre kullanılabilirlilik geliyor. Lada denilince ne geliyor? Bilmediğimden soruyorum. bu ne olum sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 2000 lerde corolla lar sayesinde tr de böyle bir algı oluştu evet AHAUAHAHAUAAHAAH NE DEMİŞ diye şımarık kolej bebesi gibi tepki niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Anhora said: Lada markasını. Toyota denilince insanların aklına sağlamlık ve uzun süre kullanılabilirlilik geliyor. Lada denilince ne geliyor? Bilmediğimden soruyorum. Niva için konuşursak dağ tepe için mükemmel araç. Samara, vega vs icinse ucuz takoz araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ConsumerReports'un derledikleri datalarla ortaya çıkan sonuçta, reklam yaparken müşterisini kandırmayan markalarda toyota en iyiler içinde. Toyota'yı gömüyorlar şimdi ben öyle dedim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 benim lada samara ile anilarim kotudur. yazlikta arkadasla 18 yasin hevesi ile silivri ye sahile giidelim diye atlayip yolda 4-5 kere kaldigimizi bilirim. beyin arizasi olayini hayatimda ilk gordugum yer bu arabadir. bizde renault12 tx vardi, ne bileyim ben beyin ne :P hic unutmadim arkadasin babasinin arabaya kac kez halat bagladigini, arabayi ceke ceke goturdugumuzu, fren sisince babasinin arabasina gecirislerimizi :P ani fren yapmasin diye dua ederdik. sonra satip tipo aldi bir tane de bir daha yasamadik :P ama ikinci el araba idi ve iyi bakilmiyordu. dogru bir degerlendirme kriteri olusturmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar