DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 http://www.imdb.com/title/tt4474344/?ref_=nv_sr_2 Valla ben pilotu beğendim. 21 Eylülde başlayacak. Başrolde de Lady Sif var. Şu an için gayet güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ciplak kari var, begenmesen sasardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Çıplak diil olm giyiniyo kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Dünyanın en güzel kadını, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ooo fanteziye buyrun; http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ4Njc5MjU3NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjcyNDM2NTE@._V1_SX640_SY720_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 hatun yaniy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Birisi hatuna matriksteki gibi kasetten bişiler yüklemiş anlasılan,neo is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 bomba imha uzmanlarının giydiği zırhın eldiveni yokmuş, trailerde bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Plot bolum ortalama idi, konu direk kisir, basroldaki hanim kizimiz icin izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 DA2019 said: Çıplak diil olm giyiniyo kadın. giyinik hali ilede cikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 amazon dizileri meh. bosch da öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi bu amazon dizisi değil salak salak okumadan konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi ilacini geciktirmissin sanirim bi kosu ic gel sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 edite üşenmiştim anlayan çıkmaz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ilk bölümü izledim leş dandik amerikan polisiyesinin gizemli hali işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 cok boktan ya. kimsenin kimse ile duzgun iletisim kuramadigi dizilerden iste. hani iki dakka normal insan gibi konussalar cozucekler cok olayi ama "the plot thickenss" geyigine konusmayip olayi guya gergin ve heyecanli bi hale getiriyoruz dizisi. hey biliyor musun? ben bisi daha hatirladim. BEN LANET OLASI BI RAHIBEYI VURMUSUM!!! let's search our enormous database to find who you really are!!! ya da hey sen orada "hatiralarindaki sakalli"yi gormustun degil mi? haydi kameralari kontrol edelim huh? belki adami buluruz ya da neden tek tanigimizi duzgun sekilde korumaya almayi dusunmedik ki? ya da neden dizinin en onemli kadinin evini korumuyoruz? gibi bi iki tane mantikli oneri ile tum dizinin konusunu 3-4 bolumde cozebilirdik.. "vaktinize yazik" seviyesine su anda. ben yaptim ilk iki bolumu izledim. siz izlemeyin, vaktinizi yakmayin evladim. edit2: iste bunun gibi arkadaslar begeneceklerdir said: dizinin olumsuz diyebilecegim tek yani, kurgular arasi gecisler cok cok hizli, bazen ip uclarini biraraya getirmekte zorlaniyorum. neyini anlamadin lan ahahahaha. saka misiniz ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 dizi, aptallık ile mantıksızlığın birlikteliğinden doğmuş klişe polis timi temalı. hayattan hiç beklentisi kalmayanlar varsa oturup izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 cok ama cok boktan dizi.. yarida biraktim sildim listeden. amacsiz sacma sapan bir sey gibi. kiza dovme yapsin manyagin biri ve neden yapsin oda baska konu, tam ucu ucuna da biri dovmelerden birini cozsun hadi kurtaralim. bi git allasen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 hahah bu dizide neyi anlamamışlar hangi ipucu ya? sırada ki sahnenin çekim açısına kadar tahmin edebiliyorsun o kadar sıradan, klişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 dövmeli güzel kız + mysterious polisiye. gideri olur. ilk bölüm de zaten bu mantıkla izledim. vaktim olursa extra dizi izlemeye, izlerim. yoksa meh. benim merak ettiğim bu dövme işini nasıl kotarıyorlar? her çekimden önce tekrar tıpatıp aynı şekilde oturup 3-4 saat falan çiziyorlar mı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 T___T eee.. .___. prison break diye bi dizi duymus muydun hic? http://www.youtube.com/watch?v=I_4T_exAuUw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 14 bölüm olmuş bu, bi düzelme var mı başlanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 hala leş gibi. sıkıntıdan izliyorum arada izlerken daha cok sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: bi düzelme var mı başlanır mı? Flassh said: hala leş gibi "düzelme var mı" derken? ne bekliyordun bu diziden, ne alamadın? arkası yarın dizilerinden olmayınca belki düzelir de arkası yarın dizisi haline mi gelir diye bekliyorsun? polisiye dizi sonuçta, motw. motw tarzını sevmiyorsan o zaman düzelir mi diye boşuna bekleme, hiç bir zaman "düzelmeyecek". öte yandan şu güzel diziye leş gibi nasıl deniyor onu çözemedim. kesin game of thrones, daredevil ve sherlock izlerken de diziyi skipliyorsunuzdur. gayet temiz hazırlanan ve vaadettiğini veren bir dizi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 vaadettiği şey arka sokakların yabancısı işte edit: hatta arka sokaklar arada komik olduğu için bundan bi kaç tier daha iyi dizi olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar