Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasaya ice tea döküldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

aldım boardı elime garantisi devam ediyormuş ama ne olur sizce garantiye göndersem?

Dene şansını az döküldü diyorsun, iletişime gec böyle bir sabah kalktim pc acilmiyor durduk yere fln de

% 80 yemezler benzer durum cok oluyordur da belli de olmaz.
Mesaj tarihi:
bugun verdim garantiye sanırım her halukarda garantiye sokacam boardı eğri pinler vardı. teslim alan kadın iyice kontrol etti ama onları görmedi, teslim aldığı forma pinler kontrol edildi sağlam şeklinde not düşmüş. garantiden dönse bile buradan çamura yatacam.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şimdi gençler ben ana kartı servise verdim geçen ayın 12sinde yaklaşık 1 ay olacak halen sistemde "Servis Yolunda" gözüküyor, ben servise vereli 1 ay olduğu için bir hak kazanma durumum oluşuyormu? Bilen eden varmı bu işleri.
Mesaj tarihi:
Vatan Bilgisayar taktikleri bunlar sadasdsa servis yolunda derler. Ararsın yetkili servisi beyefendi ürününüz burada değişim olarak vatan bilgisayara bildirildi derler. O bildiri bir türlü vatana ulaşmaz ulaşamaz mail olarak atarlar ama sistemde gözükmez sadasdas.
Mesaj tarihi:
Bence tam 30 gün dolduysa direk git et. Daha ne bekliyorsun. O işlemler 15 dakika sürüyor ben 1 ay önce ekran kartımı vermiştim Vatan Bilgisayara 15 gün sonra servis beni aradı dedi iade olarak vatana bildirdik bende senin gibi 1 hafta bekledim hala serviste gözüküyordu. Sonunda aradım servis bana referans numarası verdi mail atılan kişiyi söyledi telefonla genel merkezini aradım kadınla görüştüm 2 dk da okeyledi desem ne derdin ? :)
Mesaj tarihi:
iyiymiş işte 12sinde vermişim servise pazartesi bir durum kontrolü yaparım burada biraz ben suçlu olduğum için pek üstelemek istemiyorum ama 1 ay olayına girdiği için atarlanacam büyük bir ihtimal.
Mesaj tarihi:
msi servisi aradım biz bu anakartı garanti dışı diye geri gönderdik dediler, vatanı arıyorum bize daha gelmedi diyor, pazartesi vuracam ağızlarına. garanti dışı bile olsa ben teslim ederken işlemci yuvasındaki pinleri temizlerken farkında olmadan yamultmuştum, benden ana kartı teslim alırken verdikleri kağıtta "Pin ayakları kontrol edildi, normal" şeklinde not düşmüşlerdi bakalım ne olacak.
Mesaj tarihi:
sanırım pazartesi kendi elleriyle 0 ürün verecekler bana, bugün aradım tekrardan dedim ne oldu benim ana kart, dediler sizin anakart bize gelmiş bir işlem yapılmamış diye geri göndermişiz dedi. adam kısaca bunu ağzından kaçırdı, dedim 1 ay oldu ne olacak benim yasal hakkım, pazartesi para iadesi yada değişim hakkı kazanıyorsunuz dediler. bakalım pazartesi gidince ne olacak.
Mesaj tarihi:
bundan sonraki hayatında şunu kullanırsın artık dicem ama: http://imgs.inkfrog.com/pix/maclife/buy500T1AOuZXipcXXacpR_T_013016_jpg_310x310.jpg

ayakla kasaya içecek dökmek de epey marjinal bi kazmalık yani herlade bi daha öyle bişey olmaz hayatında jsdfjksdfkjlfdskj

geçmiş olsun kardeş
  • Yeni Oluştur...