Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasaya ice tea döküldü

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Bence tam 30 gün dolduysa direk git et. Daha ne bekliyorsun. O işlemler 15 dakika sürüyor ben 1 ay önce ekran kartımı vermiştim Vatan Bilgisayara 15 gün sonra servis beni aradı dedi iade olarak vatana bildirdik bende senin gibi 1 hafta bekledim hala serviste gözüküyordu. Sonunda aradım servis bana referans numarası verdi mail atılan kişiyi söyledi telefonla genel merkezini aradım kadınla görüştüm 2 dk da okeyledi desem ne derdin ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

msi servisi aradım biz bu anakartı garanti dışı diye geri gönderdik dediler, vatanı arıyorum bize daha gelmedi diyor, pazartesi vuracam ağızlarına. garanti dışı bile olsa ben teslim ederken işlemci yuvasındaki pinleri temizlerken farkında olmadan yamultmuştum, benden ana kartı teslim alırken verdikleri kağıtta "Pin ayakları kontrol edildi, normal" şeklinde not düşmüşlerdi bakalım ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım pazartesi kendi elleriyle 0 ürün verecekler bana, bugün aradım tekrardan dedim ne oldu benim ana kart, dediler sizin anakart bize gelmiş bir işlem yapılmamış diye geri göndermişiz dedi. adam kısaca bunu ağzından kaçırdı, dedim 1 ay oldu ne olacak benim yasal hakkım, pazartesi para iadesi yada değişim hakkı kazanıyorsunuz dediler. bakalım pazartesi gidince ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bundan sonraki hayatında şunu kullanırsın artık dicem ama: http://imgs.inkfrog.com/pix/maclife/buy500T1AOuZXipcXXacpR_T_013016_jpg_310x310.jpg

ayakla kasaya içecek dökmek de epey marjinal bi kazmalık yani herlade bi daha öyle bişey olmaz hayatında jsdfjksdfkjlfdskj

geçmiş olsun kardeş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...