darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Geçmiş olsun valla dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Rip in pirincz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 sleepingdeath said: aldım boardı elime garantisi devam ediyormuş ama ne olur sizce garantiye göndersem? Dene şansını az döküldü diyorsun, iletişime gec böyle bir sabah kalktim pc acilmiyor durduk yere fln de % 80 yemezler benzer durum cok oluyordur da belli de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 bugun verdim garantiye sanırım her halukarda garantiye sokacam boardı eğri pinler vardı. teslim alan kadın iyice kontrol etti ama onları görmedi, teslim aldığı forma pinler kontrol edildi sağlam şeklinde not düşmüş. garantiden dönse bile buradan çamura yatacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 pirinç http://www.greatescapepublishing.com/wp-content/uploads/thetravelwriterslife/camrice.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Şimdi gençler ben ana kartı servise verdim geçen ayın 12sinde yaklaşık 1 ay olacak halen sistemde "Servis Yolunda" gözüküyor, ben servise vereli 1 ay olduğu için bir hak kazanma durumum oluşuyormu? Bilen eden varmı bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Road to servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Vatan Bilgisayar taktikleri bunlar sadasdsa servis yolunda derler. Ararsın yetkili servisi beyefendi ürününüz burada değişim olarak vatan bilgisayara bildirildi derler. O bildiri bir türlü vatana ulaşmaz ulaşamaz mail olarak atarlar ama sistemde gözükmez sadasdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 valla ayın 12sinden sonra 1 hafta o işler için pay veriom 1 hafta sonra tüketici heyetine şikayet ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bence tam 30 gün dolduysa direk git et. Daha ne bekliyorsun. O işlemler 15 dakika sürüyor ben 1 ay önce ekran kartımı vermiştim Vatan Bilgisayara 15 gün sonra servis beni aradı dedi iade olarak vatana bildirdik bende senin gibi 1 hafta bekledim hala serviste gözüküyordu. Sonunda aradım servis bana referans numarası verdi mail atılan kişiyi söyledi telefonla genel merkezini aradım kadınla görüştüm 2 dk da okeyledi desem ne derdin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 iyiymiş işte 12sinde vermişim servise pazartesi bir durum kontrolü yaparım burada biraz ben suçlu olduğum için pek üstelemek istemiyorum ama 1 ay olayına girdiği için atarlanacam büyük bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Patiden biri su vatana calismaya girsede artik forumca rahat nefes alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 20 iş günü sonunda tamir edilemediyse, parça fiyatı kadar çek veriyor vatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 msi servisi aradım biz bu anakartı garanti dışı diye geri gönderdik dediler, vatanı arıyorum bize daha gelmedi diyor, pazartesi vuracam ağızlarına. garanti dışı bile olsa ben teslim ederken işlemci yuvasındaki pinleri temizlerken farkında olmadan yamultmuştum, benden ana kartı teslim alırken verdikleri kağıtta "Pin ayakları kontrol edildi, normal" şeklinde not düşmüşlerdi bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 valla üstünde dur konunun. Ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 sanırım pazartesi kendi elleriyle 0 ürün verecekler bana, bugün aradım tekrardan dedim ne oldu benim ana kart, dediler sizin anakart bize gelmiş bir işlem yapılmamış diye geri göndermişiz dedi. adam kısaca bunu ağzından kaçırdı, dedim 1 ay oldu ne olacak benim yasal hakkım, pazartesi para iadesi yada değişim hakkı kazanıyorsunuz dediler. bakalım pazartesi gidince ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 başlığı [email protected]'ye mailledim, bi bardak soğuk icetea içersin artık afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 renkdaş panpa? canın sağolsun ya asdfdsfsd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 pin ayaklarını yamultuysan garanti dışı kalıyor anakart zaten. son bi kere soketi değiştirmeleri lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 işlemci ayaklarını ben yamulttum ancak teslim alırken bana verdikleri kağıtta "Pin ayakları kontrol edildi, normal" yazıyor. kontrol eden kadın her yere baktı işlemci ayaklarını es geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 rosé ile macbook air öldürmüş adamım benim omzumda ağlayabilirsin onlar anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 aksan için editledim yanlış olmasın sdfjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Biraz elitizm icin deger miydi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bundan sonraki hayatında şunu kullanırsın artık dicem ama: http://imgs.inkfrog.com/pix/maclife/buy500T1AOuZXipcXXacpR_T_013016_jpg_310x310.jpg ayakla kasaya içecek dökmek de epey marjinal bi kazmalık yani herlade bi daha öyle bişey olmaz hayatında jsdfjksdfkjlfdskj geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar