scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 phebus ilgileniyorum hemen kardeşim sıkıntı yok. Hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 İşyerine son seriden 21,5 imac alacaktım apple store'dan, patiye bir bakayım dedim. Fiyatını revize etmeyi düşünebilirsin, sattığın imacin sıfırı birkaç farklı satıcıda zaten 3200 tlye mevcut. örnek Son nesili ve sıfırı ise 700tl değerinde solo2 kulaklık hediyesi ile beraber 3600 tl apple store'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Solo 2 kulakliga 100 lira deseler yine almayin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 phebus said: bak velet. makine çalıntı değil. elimde ki kasa ve monitöre karşı takas teklif edildi. bende bunu satmaya çalışıyorum ki kendime gaming laptop alayım. yani 10 yaşında aklınla böyle saçma sapan ithamlarda bulunamazsın. hırsız diyemezsin kimseye öyle götünden sallayıp. Gaming laptop tam bir yalan. Desktopla bir değil asla, uyarmak istexim hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Spin said: İşyerine son seriden 21,5 imac alacaktım apple store'dan, patiye bir bakayım dedim. Fiyatını revize etmeyi düşünebilirsin, sattığın imacin sıfırı birkaç farklı satıcıda zaten 3200 tlye mevcut. örnek Son nesili ve sıfırı ise 700tl değerinde solo2 kulaklık hediyesi ile beraber 3600 tl apple store'da. Eyw kardeş bunu görünce burdan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bende tam arkaşın imaci alacaktım linki görünce linkten aldım. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 erdalz said: phebus said: bak velet. makine çalıntı değil. elimde ki kasa ve monitöre karşı takas teklif edildi. bende bunu satmaya çalışıyorum ki kendime gaming laptop alayım. yani 10 yaşında aklınla böyle saçma sapan ithamlarda bulunamazsın. hırsız diyemezsin kimseye öyle götünden sallayıp. Gaming laptop tam bir yalan. Desktopla bir değil asla, uyarmak istexim hayırlı satışlar http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2752 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 1.4 ghz imac aldın tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Anhora said: erdalz said: Gaming laptop tam bir yalan. Desktopla bir değil asla, uyarmak istexim hayırlı satışlar http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2752 İşlemci-ram vs gücü desktoptanda iyi olabilir, ama o klavye ve ekran boyutları oldukça laptoplan dezktop asla bir olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Bir yerde düşününce, çok gezmeyeceksen gaming için laptop almayacaksın harbiden. Şu küp pcler çok iyi gaming için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 mülteci gibi yaşıyorum. o yüzden gaming laptop lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Gaming laptop diye birşey yok arkadaşlar. Kim uyduruyor bu terimleri. Yok böyle birşey boşuna paranıza yazık etmeyin. Tekrar söylüyorum. Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Linkteki fiyat gerçekten süpermiş,almayı dusunenlere önerelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 sen miniyi aldınmı ? Miyaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Esh said: Solo 2 kulakliga 100 lira deseler yine almayin zaten Satmaya çalışacağım ürün gelince, kullanacağım bir alet değil, alanı olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ana ne çabuk gerilmiş ortam. ben şahsen şüphelendim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 akirafes said: sen miniyi aldınmı ? Miyaw Yok dostum alamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 5 yaşında mısın Napcan laptopla fifa mı oynuycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar