KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Esh said: Ben asilinca beyaz bisiler geliyo acaba ne farki var fenerbahcenin şu yazdıkların öyle şahane orta olmuş ve öyle güzel cevapları buraya sıralarım ki.neyse ki şikayet butonuna bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 UEFA'da baya ünlü oldu Fenerbahçe ama. Seyircisiz maçta saha kapama, Avrupa'da eleme oynayıp sonra men, tescilli dopingli adam olan takıma elenme vs. Aslında kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Iyi yapmissin. Darisi utanmasi olmayan 4-C den fenerli Ahmet arkadasimizin basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 @2'ye doping testi yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Zamanda geriye mi gittik yoksa dejavu mu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ırkçılık denmiş bi de. ceza almayan emre belözoğlu falan var yani daha. bitmez bi başlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Kuddusi'yi savunmak istemezdim ama @2'nin zekasız postuna "ne sikmiş aehraeuhdsafdhsfhsd" diye yapılan onlarca yorumdan sonra tekrar niye niteliksiz bir orta doğu ülkesi olduğumuzu hatırladım. Sıfır tolerans politikası UEFA'ya ait. Her mevzuda UEFA'nın benimsediği bir ilke. Fenerbahçe'ye bu ilke gereği, ülke futbol federasyonu şike olduğuna karar vermediği halde 3 yıl men verdiler. Adeta siktiler takımı. Takımın küme düşürülmesine karar veren kim? Türkiye Futbol Federasyonu. UEFA değil. Juventus'u küme düşüren kim? İtalya Futbol Federasyonu. Gelip şuraya sanki Juventus'u küme düşüren UEFA'ymış gibi yorum yapan ve akabinde hurr durr diye zevke gelen kim? Sofistike olduğunu düşünen orta doğulu arkadaşlarımız. Neyse, @2 ve ahalisi konusunu burada kapatıp konuya ait yorumumu belirteyim: UEFA'nın net iki yüzlülüğü var burada. Hani birinci maç olmasa bile, 2. maçta(ki 2. maçta doping testi kesinleşmişti) derhal Shakhtar'a Fred'in oynatılamayacağını iletmeleri gerekirdi. Sıfır tolerans falan hikayesini geçtim, normal bir kurumun yapacağı iş buydu. Fred oynamasa Shakhtar'ın orta sahası daha zayıf olurdu, yenerdik, sikerdik demiyorum ama bir nebze de olsa faydamıza olurdu. Şu dakikadan sonra da kimse Shakthar hükmen elensin bizi CL'ye alın falan demiyor zaten. Sonuçta UEFA'nın skikliği yüzünden Fred iki maçta da oynadı, 3-0 yenildik ve konu kapandı. Ama bir ihtimal Fenerbahçe bu işten bir iki milyon euro tazminat cukkalayabilir. Böyle bir ihtimal varsa niye denenmesin ki? O yüzden konunun ağlamakla ilgisi yok. Ergen arap kardeşlerim "oğlomoyon yo yönöldönöz öştö" yorumlarını yapmaya devam etsin. Ağlayan yok, çatır çatır yenildik. Ama hukuken girişimler yapılıp takıma bir nebze tazminat kazanılabilir bu işten. Sikik UEFA'dan birşey olmaz da, FIFA Fred'i biraz sıkıştırabilir, bu da CAS kararına falan FB lehine yansıyabilir. Durum budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 küfürden ban. (3 ay) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Abi burda herkes Girit göçmeni. Arap, ortadoğu falan ayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Argümanı bitenlere fazla argümanlarımdan yollayabilirim, sonuçta yardımsever bir arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 boldlu moldlu küfürle dolu wot döşeyip AĞLAYAN YOK GARDAŞ demek dsfhgfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 verin rusveti, uefa lehinize karar versin, fifadir uefadir boyle calisan kurumlar, o sifir tolerans, durust murust isleri de sadece PR, turk genci inaniyo onlara bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ░░░░░░░█▐▓▓░████▄▄▄█▀▄▓▓▓▌█ ░░░░░▄█▌▀▄▓▓▄▄▄▄▀▀▀▄▓▓▓▓▓▌█ ░░░▄█▀▀▄▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀░▓▌█ ░░█▀▄▓▓▓███▓▓▓███▓▓▓▄░░▄▓▐█▌ ░█▌▓▓▓▀▀▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓▄▀▓▓▐█ ▐█▐██▐░▄▓▓▓▓▓▀▄░▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌█▌ █▌███▓▓▓▓▓▓▓▓▐░░▄▓▓███▓▓▓▄▀▐█ █▐█▓▀░░▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▐█ ▌▓▄▌▀░▀░▐▀█▄▓▓██████████▓▓▓▌█▌ ▌▓▓▓▄▄▀▀▓▓▓▀▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▓█▓▓▌█▌ █▐▓▓▓▓▓▓▄▄▄▓▓▓▓▓▓█▓█▓█▓█▓▓▓▐█ son much @2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 senko said: küfürden ban. (3 ay) ama samimi olmamis mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 di mi yani. fred oynamasa fener atlardı turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Pirvan said: Kuddusi'yi savunmak istemezdim ama @2'nin zekasız postuna "ne sikmiş aehraeuhdsafdhsfhsd" diye yapılan onlarca yorumdan sonra tekrar niye niteliksiz bir orta doğu ülkesi olduğumuzu hatırladım. Sıfır tolerans politikası UEFA'ya ait. Her mevzuda UEFA'nın benimsediği bir ilke. Fenerbahçe'ye bu ilke gereği, ülke futbol federasyonu şike olduğuna karar vermediği halde 3 yıl men verdiler. Adeta siktiler takımı. Takımın küme düşürülmesine karar veren kim? Türkiye Futbol Federasyonu. UEFA değil. Juventus'u küme düşüren kim? İtalya Futbol Federasyonu. Gelip şuraya sanki Juventus'u küme düşüren UEFA'ymış gibi yorum yapan ve akabinde hurr durr diye zevke gelen kim? Sofistike olduğunu düşünen orta doğulu arkadaşlarımız. Neyse, @2 ve ahalisi konusunu burada kapatıp konuya ait yorumumu belirteyim: UEFA'nın net iki yüzlülüğü var burada. Hani birinci maç olmasa bile, 2. maçta(ki 2. maçta doping testi kesinleşmişti) derhal Shakhtar'a Fred'in oynatılamayacağını iletmeleri gerekirdi. Sıfır tolerans falan hikayesini geçtim, normal bir kurumun yapacağı iş buydu. Fred oynamasa Shakhtar'ın orta sahası daha zayıf olurdu, yenerdik, sikerdik demiyorum ama bir nebze de olsa faydamıza olurdu. Şu dakikadan sonra da kimse Shakthar hükmen elensin bizi CL'ye alın falan demiyor zaten. Sonuçta UEFA'nın skikliği yüzünden Fred iki maçta da oynadı, 3-0 yenildik ve konu kapandı. Ama bir ihtimal Fenerbahçe bu işten bir iki milyon euro tazminat cukkalayabilir. Böyle bir ihtimal varsa niye denenmesin ki? O yüzden konunun ağlamakla ilgisi yok. Ergen arap kardeşlerim "oğlomoyon yo yönöldönöz öştö" yorumlarını yapmaya devam etsin. Ağlayan yok, çatır çatır yenildik. Ama hukuken girişimler yapılıp takıma bir nebze tazminat kazanılabilir bu işten. Sikik UEFA'dan birşey olmaz da, FIFA Fred'i biraz sıkıştırabilir, bu da CAS kararına falan FB lehine yansıyabilir. Durum budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 juventusu ben küme düşürdüm arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 2. Mesaj sabitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 uefa ile restleşen bir oyuncuyu yeni orhan şam olarak transfer edersiniz. problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 aquila said: verin rusveti, uefa lehinize karar versin, fifadir uefadir boyle calisan kurumlar, o sifir tolerans, durust murust isleri de sadece PR, turk genci inaniyo onlara bir tek. Sticky olsun, "ama uefa, ama fifa" bızıklamalarına referans kabul edlisin bundan kelli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Arap diyince hersey daha bir destekli oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ha birde Juve düşürüldü ama " içi seni dışı beni yakar" http://www.milliyet.com.tr/davayi-cek-sampiyonlugu-al----2036930-skorerhaber/ çek davayı al kupayı, bence çekmesinler lan 443.000.000 oyro :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 @2 ve ahalisi burda birader. Yeniden tarlalari sureceginiz gunleri bekliyoruz. Ne de olsa bi yaptirimi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Hayir bi de kafa oyle ki "cezamizi cektik biz" falan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 haksız ceza çektik doping olayıyla da hiç bir alakası yok aslında (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar