Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

detayli tatil planlama

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Gitmek istedigim sehri secip.
Otel, ucak ve mekan onerilerinde bulunabilecek baba bir site ariyorum.
Acente gibi bana paket cikarsin yani.

Mesela londra.
Ucak secenekleri belirledigim tarihlere gore.
Otel secenekleri.
Mekan ve ya gorulmesi gerekilen yerleri secme sansi versin.
Yorumlar falan fistik olursa super olur.

Var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

ayrı ayrı yapcaksın onları. hepsini aynı sitede yapar gibiler pek objektif olamıyorlar

ilaveten gereksiz çok fazladan para talep ederler. zenginsen işin rengi başka tabi.

öte yandan tatil planlamak kadar zahmetine rağmen zevkli bişey mi var abi

bi tarayıcıya hostelworld, airbnb açacaksın
diğerine skyscanner ve türevi uçak bileti sitelerini açacaksın
son olarak da trip advisor ve ilaveten rotaya ilişkin keywordlerle blogları forumları tarayacaksın

hesap makinesin ve takvimin de masada olacak

birkaç saat sürecek, mis gibi de keyif
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bir hostel çalışanı olarak booking.com'u kullanmanızı tavsiye etmiyorum. işletmelere çok sıkıntı çıkartıyorlar + komisyon oranları daha fazla, nazi katılığında çalışıyorlar ve çok yaygın ve büyükler. işletmelerin booking.com'a muhtaç olduklarını bilerek davranıyorlar o yüzden özetle.

hostelworld kullanın,,, hatta ve hatta en temizi hostelworld'den bulduğunuz hosteli/oteli, mail atıp rezervasyon yapın. böylece hw/booking vs. 'nin aldığı komisyonun çoğunu müşteriye yüklerler, ondan da kurtulmuş olursunuz. yani fiyat sorun, hw'deki fiyatı aynen söylerlerse de tekrar, direkt maille geldiğimizde komisyon vermekten kurtulcaksınız ona göre düşünün yoksa hw'den yapalım rezervasyonu, review'i de ona göre yaparız artık falan diyin. ki genel olarak mail/telefon rezervasyonları daha uygun fiyatlı olur.

diceksiniz müşteri için anlattığının bir farkı yok,

hw %10 komisyon alıyor kredi kartınızdan, kalanını gittiğinizde ödüyorsunuz fakat her şeyiniz garanti.

booking.com ile komisyon ödemeden gidiyorsunuz fakat kart bilgileriniz işletmeye ulaşıyor. booking.comla yapılan rez.'u hostel iptal edebiliyor, müşteri ise belli bir tarihten sonra iptal etmek isterse yine hostel kabul etmeyip ücreti kartınızdan çekebiliyor.

özet: booking.com kullanmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Booking.com kullanin.

Bir otelci olarak tavsiye ediyorum. Sizin icin de otelci icin de iyi. Iptal sartnamesi, direkt musteri bagi falan iyi. Yorumlar ile reklam da yapiyosun zaten. Komisyon da vercen tabi.

Ama bazi guney otellerinin kisin %80 komisyonla calistigini duyunca baya sasirmistim. Sirf en ust sirada yer alip kisin personel masrafini cikartmak icin yapilan seye bak mk diyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

booking com yavsak ya..siteden rezervasyon yaptirdim 2 buyuk 2 cocuk atiyorum 4 tuttu..gittim otele ee cocuklarin parasini gostermemis 2 daha vereceksin dedi.harbi mi dedim orada bir daha rez yapmayi denedim yine ayni parayi gosteriyor ..ee dedim bak bole bole adamin gozu onunde..bizi baglamaz git bookingle hallet dedi.aradaki farki da odemezsen cocuklari da almadan kredi kartindan cekeriz ..bookingin tr elemani zaten -ya bi sittir git uzerine kurulu kariyer yapiyor..adamin tek bildigi ve varlik nedeni buradaki memnuniyetsiz musteriyi sittir etmek..turizm bakanligina da sikayet ettim onlar da direkt defans..hic bir varlik nedenleri yok..
Sosyal ağlarda paylaş

airbnb über yemeksepeti
bunların alternatifi yok.
booking'in, müşteriler için alternatifleri var. hostelworld kullanın diyorum.
hostel sahibi için gene alternatifi yok illa çekecek booking'in pisliğini.

otel bi yamuk yaptığında hernagi bir ara site ile korkutabiliyosun zaten nerden yaptıysan rez.'u
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...