elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Açık ofis ortamındayım, masamda bir adet sabit ip telefon var. Gün içerisinde kulağımda kulaklıkla müzik dinlemek istiyorum fakat masaüstündeki telefon günde 1-2 kere çalabiliyor. Genelde önemsiz aramalar ama çalıp açılmayan telefon sesi yakınlardaki diğer kişileri rahatsız edebiliyor. Çaldığında müzik dinliyor olursam ve açmazsam tepki çekiyorum. Çıkamadım ben işin içinden, aylardır çalışırken müzik dinleyemiyorum sırf bu dandik sebepten :/ napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 cep telefonuna yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Ben tek kulaklıkla dinliyorum. Yada telefonun olduğu taraftaki kulaklığı yarım takıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 toggie said: cep telefonuna yönlendir %99 iç ağ üzerindeki aramalar, dışarıdan arama yapıldıysa genelde yanlış numara oluyor. BalisticGel said: Ben tek kulaklıkla dinliyorum. Yada telefonun olduğu taraftaki kulaklığı yarım takıyorum. bu çözüm gibi görünüyor ama müzik dinlemekteki amacım açık ofisin uğultusundan kurtulup işime daha iyi odaklanmak. bu gene tatsız bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sesini tamamen kıs ve telefonun modeline göre ışıklı yanıp sönmesi oluyor onu aç(varsa şayet). ip teelfonsa nasıl çalışıyor bilmiyorum ama hollanda daki ofis telefonlarımız ekranda beliriyordu çalığı zaman, bi şekil entegre artıkö nasıl çalışıyor bilmiyorum. mesajları falanda gösterebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Telefonu monitörün hemen önüne koy, sesini kıs. Çalınca ışığı falan yanıyordur illa ki, görür açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 telefonu açık bırak. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Keske boyle dertlerim olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Ayrıca açık ofis ortamının abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Kulakiçi takma, open on ear ya da over ear al. Duyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 benim telefon çalınca hangoutdan pop up çıkıyor şu numara arıyor diye, hatta istersem kabul edip kulaklıktan da konuşabiliyorum müzik kesiliyor. söle müdürüne ip phone a geçsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Ugrasirim diyorsan oturdugum koltuga titresim veren bi mekanizma iyi is gorur. Cs oynarken denk gelmisligim vardi bu sisteme, vuran olunca hemen titresim oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Onun çok farklı uygulamaları yapılabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 dragonfire abi görmeyle ilgili öneriler için; telefonu kımıldatamıyorum. ekranında bir backlit ışığı yanıp arayanın adı çıkıyor ama kafamı sola çevirmeden göremiyorum ekranı. telefonsa gerçekten sabit ve kımıldamıyor kablosunun kısalığından dolayı. mortis ip telefon zaten ama bizde öyle teknolojiler yok gibi, olsa çözcek zaten işimi asdf. gerge inan duyulmuyo, gürültülü bir ortam ve sağdan soldan benzer melodiyle çalan çok telefon oluyo. bazen kulağımda kulaklık olmadan bile ıskaladığım oluyo dalgınlıkla hehe bu koltuğa titreşimi versem olay çözülecek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://outcall.sourceforge.net/ şu işini görür.. saatin orada bildirim olarak geliyor çağrı olduğunda. telefonun sesini de kısarsan hiç sıkıntı kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Bilgisayarina voip client kurup telefonun ayarlarini client'a gir. (telefonun voip phone oldugunu varsaydim tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 telefon şu http://www.officephoneshop.com/products/siemens_unify/S30817-S7402-D301/openstage-40-hfa/ program kurulmuyo bilgisayara normalde ama bende bi ara program kurma olayını açıp unuttular heh. ama download imkanım yok, evdeki pcden download edip mail atmam lazım... telefonun ayarlarını görebileceğim menüler şifreli bide asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sunucu bilgilerini bilmeden işe yaramaz zaten program.. Bir görüş ilgili kişilerle, belki de hazır uygulama vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bluetoothlu jabra marka kulaklık al. kulaklığı telefona bağla, müzik zımbırtını da bluetoothla kulaklığa bağla. telefon geldliğinde müzik kesilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 hangi model abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sesini kapat lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 müzik dinleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Bende aynı şekild müzik dinliyorum diğer yandan gözümde telefonda ama şimdiye kadar çalan telefonları kaçırmadım. Ben kulakiçi kulaklık kullanıyorum, sesi aşırı açmıyorum o da sesi dışarı verdiğinde bence diğerlerine rahatsızlık verir diye düşündüğümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar