Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Theridone said: cafede 20 lira verip izlemekten iyidir ya, evde ahaliyle izlerim mis Bebek kahvede mi izliyon la, nerede kim 20 aliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Araplar sizi cok bozmus dedim. Biraz yemeksepetinden ornek alin dedim. Turkce dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Maçı bu akşam diye biliyordum ben ya :( Ayrıca bu trt Avrupa maçlarını ücretsiz mi yayınlayacak. tivibu dalgasına oda mı ücret,üyelik isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 abi bizim buranın bebek'ten çok farkı yok ya, tüm hafta parasını biriktirip hafta sonunda götü yağlı kızlarla ezenler yüzünden farklı bi cafe ekonomisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 fenn said: Maçı bu akşam diye biliyordum ben ya :( Ayrıca bu trt Avrupa maçlarını ücretsiz mi yayınlayacak. tivibu dalgasına oda mı ücret,üyelik isteyecek. Eski sistem devam Tivibuda 1 maç paralı TRT de 1 maç parasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 2-2 diego, nani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 tivibu yapıştırmış zaten normal paket 19 spor 39, 1 yıl taahhüt... yok ben aylık öderim diyorsan direk 39 yerine 79 mu neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 FB'nin elenmesi hem GS ye hem FB ye yarar. FB sampiyonlar ligi takimi olabilmesi icin once UEFA da biraz mac yapmasi lazim. Madara ederler adami sampiyonlar liginde. FB elenirse hem UEFAda ceyrek final zorlayip avrupada biraz olsun tanitabilir kendini hem de GS ye ekonomik katki saglamis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Sizin gibi taksit taksit 4 yemesinler dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 real madride karsi 4 4 diye 50bin kisi bagirabiliyorsa baska takimdan 4 de yersin bu normal. iste bunu sampiyonlar ligi takimi olanlar anlayabilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Tabi biz de 8 yedik mesela ama burda yasladiydik. Kimse yaslamayi hatirlamazken 8 ve 4 ler iyi hatirlaniyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 yav he he real madride 4 4 diye bağırmak sizin hadsizliğiniz sdfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bağırdın da ne oldu, 2dk sonra cr7 tıklattı sustu herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 çekememezlik ne kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 4 değil direkt 5 diye bağırdık 3'ten sonra. 5 lazımdı zaten. Ronaldo 3-2 yaptı falan da o maç Real'in de eli ayağına dolaştı, panik yaptı. Doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Ilk yari iki direk kactiydi da ulan dedik yine 5 yiyecek bu gs Sonra guzel toparlandiydu. Ben uzuldum cr7 nin golune baya da yapcak bisi yok. Simdi mac olsa herif komple takimi dizer 78. Dakikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 valequenta said: FB'nin elenmesi hem GS ye hem FB ye yarar. FB sampiyonlar ligi takimi olabilmesi icin once UEFA da biraz mac yapmasi lazim. Madara ederler adami sampiyonlar liginde. FB elenirse hem UEFAda ceyrek final zorlayip avrupada biraz olsun tanitabilir kendini hem de GS ye ekonomik katki saglamis olur. la olm bu ne komik yorum lan B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 S-H said: bağırdın da ne oldu, 2dk sonra cr7 tıklattı sustu herkes. Karşıdaki takım Akhisar belediyespor değil la Real Madrid! O an bi korku salmak bile....neyse anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 4 bile olmustu, ofsayt dedilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Onu ofsayt saymasalardı 4 olmuşken 5 gelirdi rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 he ya he, siz akhisara karşı oynamadınız da rakibiniz akhisara karşı oynar gibi rahat oynadı, baktı işler yolunda gitmiyor 5dk oynadı tıklattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 valequenta said: FB'nin elenmesi hem GS ye hem FB ye yarar. FB sampiyonlar ligi takimi olabilmesi icin once UEFA da biraz mac yapmasi lazim. Madara ederler adami sampiyonlar liginde. FB elenirse hem UEFAda ceyrek final zorlayip avrupada biraz olsun tanitabilir kendini hem de GS ye ekonomik katki saglamis olur. denge dengeoglu'nun yeğeni. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 o maçla övünen insanlar, ya tam dersi geçiyordum hocaya korku salmıştım vizede, ama finalde ff'i çekti bana,neyse bu korku ona yeter diyordur gerçek hayatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 o mac sampiyonlar ligi ceyrek finaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 S-H said: he ya he, siz akhisara karşı oynamadınız da rakibiniz akhisara karşı oynar gibi rahat oynadı, baktı işler yolunda gitmiyor 5dk oynadı tıklattı. Yahu işin ucunda kupa falan yok, (en azından o maçta) elemişliğimiz bile yok adamları alt tarafı yendik, öyle çok büyük bir başarı değil. Yani evet Real'i yenmek ve neredeyse 5leyerek elemek büyük başarı da, öyle ucunda kupa falan getirmiyor, o kadar kıskanılacak bir şey değil, bunu bile kıskanıp böyle abuk subuk yorumlar yazmayın, bari bunu kıskanmayın, siz de Chelsea'yı falan yendiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar