benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 stoch giriyor, ucundan solusun dediler herhalde şampiyonlar ligi havasını
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ben 80'e kadar golsüz gider sonra bi tane çakarız diyordum - iyi ki yüksek sesle dememişim
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 fb teknik ekibi gotunuze sokarsınız artık 90 dakika diegoyu. :D
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 sostizm said: Ben 80'e kadar golsüz gider sonra bi tane çakarız diyordum - iyi ki yüksek sesle dememişim İşte bu konuda ne kadar yanlış olduğunu al, aynen Sabri ye uygula. Anlatamadık aylardır, belki böyle bir umut
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 belliydi daha resmi maç yapmamış takımın, shaktar gibi bir takımı eleyemeyeceği
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 fenn said: Darestan said: "Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bir çekişme yaşandığı doğru ama gelmek benim tercihimdi. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım, her sene şampiyonluğu hedefleyen bir takım. Hem bu yüzden hem de kendi isteğim olduğu için Fenerbahçe'ye geldim." şunu demiş mi ya cidden Demişse ne talihsiz açıklamadır bu. Yazık la adama https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8e/Miroslav-Stoch.jpg
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bu da böyle bir anı olarak şanlı tarihimizde yer alacak. B)-
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 neyse bu sene uefa'yı alalım, seneye de şl'yi alırız
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 hadi yine iyisiniz uefa 200bin firlatiyomus elemeye katilanlara.
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Zaaaaaa demeye geldim. Gslilere ibra'yı hediye ettiniz resmen. Tuuu size...
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 http://pbs.twimg.com/media/CLq-aG8W8AA99qb.jpg
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 bunlar da varmış gerçek mi acaba Issiar Dia: Fenerbahçe'yi her sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım olduğu için seçtiğini söyleyen Dia, sözlerine şöyle devam etti: "Herkes Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi olduğunu biliyor. Her sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve büyük imkanlara sahip olan bir takıma geldim." Dirk Kuyt: "Umarım bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi iyi yerlere taşırız" Mehmet Topal: "Hedeflerim her zaman üst seviyede. Şampiyonlar Ligi´nde finale çıkabiliriz. Fenerbahçe çok büyük camia, takım oyununu sahaya yansıtırsak finale kadar gidebiliriz." Bruno Alves: "Fenerbahçe, her sezon şampiyonluğa oynayan, hedefleri yüksek, Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren bir takım" Michal Kadlec: "Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir ekip..."
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Allahtan staddaki taraftar sinirini başka yollardan boşaltabilecegi bir ülkede :)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Zegna said: fb teknik ekibi gotunuze sokarsınız artık 90 dakika diegoyu. :D ama arkadaş hazırlık döneminin en iyisiydi adam sow ile birlikte. Yoklar bugün sowun bir pozisyonu hariç.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 dia fenerde oynadığında dolar 1 lira falandı sanırım, adamın tipini hatırlayamadım sdsafs
Öne çıkan mesajlar