Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 apple music ne zaman gelecek arkadaş türkiyeye? 10 dolar evlat acısı gibi koyuyor ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Deezer ya da Spotify kullan? Gelmez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ipod'da kullanıyorum, araba boktan, apple music dışında açmıyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 İmaj olarak Spotify = iphone Deezer = android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 deezer androidde şarkıları offline dinlerken takılıyor bir çok kişi yazmış bunu bende de oluyor aynısı o yüzden 1 lira bile vermem deezera spotify ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Spotify indirimi yok mu sağda solda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 spotify kredi kartımı yasaklamış sanırım hep geç ödüyordum artık kabul etmiyor. Deezer'a geçtim ben de playlist tekrar oluşturdum da telefonda nasıl anlayacağım mp3'lerin hangi kalitede olduğunu? Wifi ile indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 spotify yeni üyelere 3 ay 0.99tl vardı. 15 gün önce falan devam ediyor mu bilmiyorum. yararlandım ben. eski üyelere de 3 ay 9.90tl var. bu karşılaştırmalarda fiyat konuşur bence. özellik açısından hepsi birbirine yakın. hangisi ucuz, çok kampanya yapıyorsa o iyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar