sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ben anlamıyorum abi şu "cereyan ile serinliyorum" diyenleri. ulan ne kadar eserse essin SICAK LA SICAK. 26 dereceden sonra istediği kadar essin SICAAAAAAAAAAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 vantilatörün odayı soğuttuğunu sanan kesim onlar 50 yaş altında nadirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Klima açmayan 30 minibüs şoförüne 208'er lira ceza http://www.radikal.com.tr/turkiye/klima_acmayan_30_minibus_soforune_208er_lira_ceza-1406891 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Taşınmadan önce evde klimayı açıp yatıyodum, şimdi daha almadım klima eve de, bana üflesin abi sorun yok :) Kışın da soğuktan beziyorum, gecenin körü kapanan kalorifer derdi vardı, 2'de kazakla çorapla bilgisayar başında takılıyoduk, kombiye geçtik şimdi bakalım nasıl olacak kış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bingildak said: vantilatörün odayı soğuttuğunu sanan kesim onlar 50 yaş altında nadirdir KLİMA ÇARPIYOR'cular var bir de. Vantilatör/CEREYAN'ın işe yaraması için insanın üstüne üstüne vurması lazım. Bu da düzgün bir dereceye ayarlanmış, kıyıdan köşeden çaktırmadan serinleten klimadan çok daha tehlikeli bir şey. Bunlar vantilatöre alıştığı için klimayı da öyle kullanılması gereken bir şey zannedip götlerine başlarına doğrudan vurduruyorlar herhalde, sonra adı "klima çarptı" oluyor. Doğrudan vücuduna 5 derece hava eserse herhalde çarpar. Bir de bu UFO'nun falan suyu serinletip buharlaştırıp vantilatörle üfleyenleri var, en cahillerinden biri de bu. Evindeki nem sokaktan bile fazla oluyor 15 dakikada, o aleti kapattığın an su gibi terlemeye başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bingildak said: almanyada iklim olmadığından olabilir ya götüm gibi havası var gotum nemli ve ilik diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Simdi anlasildi abi senin sabri burak sevgin. Beyin hucrelerin erimis ondan. sostizm said: Evimde klima yok - takmayacağım. Ofiste var bu sene hiç açmadım daha. Camı açıyorum temiz kaliteli hava soluyorum. Klimanın insanları geren, hırslandıran bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Evde de tavan vantilatörleri(salonda 2 yatakodasında1) var, mutfakta ayaklı vantilatör, her gün 2 kere girdiğim duş var. Sevmiyorum klima. Çirkin, yapay, plastik çiğnermiş gibi bir hava yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mersinde dışarısı 62,5 derece falan, üstüne %118 nem var ama bizim ofis garip bi şekilde klima açık olmadığı halde 23-24 civarı seyrediyor. Gerçi güneş görmüyor benim odam dip köşedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Çok kötü davranıyorsun bana Esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 abi ofiste aç bari, ben okurken terledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Cami actiginda disaridan gelen temiz, kaliteli hava hangi il sinirlarimizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Sen de halusinatik evreye girmissin abi. Fallouttaki sanal gerceklik chamberindasin artik. Bizler senin arkadasiniz baltazar Isiga dogru gel... axedice said: Mersinde dışarısı 62,5 derece falan, üstüne %118 nem var ama bizim ofis garip bi şekilde klima açık olmadığı halde 23-24 civarı seyrediyor. Gerçi güneş görmüyor benim odam dip köşedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Bathory said: Cami actiginda disaridan gelen temiz, kaliteli hava hangi il sinirlarimizda? Ayder yaylasi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 edremit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Esh said: Sen de halusinatik evreye girmissin abi. Fallouttaki sanal gerceklik chamberindasin artik. Bizler senin arkadasiniz baltazar Isiga dogru gel... axedice said: Mersinde dışarısı 62,5 derece falan, üstüne %118 nem var ama bizim ofis garip bi şekilde klima açık olmadığı halde 23-24 civarı seyrediyor. Gerçi güneş görmüyor benim odam dip köşedeyim. ehehehe...62 den davsan yapmislar sehir olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Laorx said: abi ofiste aç bari, ben okurken terledim. Bu başlıktan sonra şimdi bu sene ilk kez camı kapıyı kapatıp açtım klimayı, bakalım nasıl hissedeceğim 1-2 saat içinde. Kumandanın da pili falan bitmemiş şansıma, yoksa uğraşmayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 2 senedir calismayan klima sogutmadan ziyade kokar abi. sonra gelip buraya hic sevmedim pencereden aldigim havanin kalitesi yok diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yaşlılarda var o klima fobisi, benim peder de öyle OH NE GÜZEL ESİYO diyip klimayı açmadan camdan gelen üfürükle oturur evde. neyse ki ben eve döndüğümde nazım geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 scorch said: Çünkü aptallar klimanın da kombi gibi rölanti de sürekli çalışmasının arasıra ay sıcak oldu diye açılan full güç çalıştırılan kombiden daha tasaruflu olduğunu algılamıyorlar. aç kapa 5 dk çalıştırmak çok mu harcatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 KHaRoN said: 2 senedir calismayan klima sogutmadan ziyade kokar abi. sonra gelip buraya hic sevmedim pencereden aldigim havanin kalitesi yok diyeceksin. şşşşttt ses etme hiç ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Susun la modern köleler, atalarınız bu sıcaklarda tarla sürüyordu sesleri çıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bir de filtreleri yıkamak dışında ne yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Herkes köleymiş burda. Evimde kralda benim, patronda benim. Klima istediğim derecede, istediğim yönde, istediğim programda. Sokağa çıkmak iskence oluyor, sanki fırına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Aysonu faturalarini da patron degil sen dusunursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Sonunu düşünen kahraman olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar