Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kişisel kavgalarınızı pazar alanında yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 şundan yok mu https://pbs.twimg.com/media/Bro8QGSIUAAg3hz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ulan burada ben denediğimde kimse oralı olmamıştı benim bilekliklerle!!! http://forum.paticik.com/read.php?27,6845719,page=1 http://www.nacrugu.com/2013/04/lan-yaa.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 abi seninkinin testeresi yokmuş... testere olaymış alırdım ben senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Abi seninkiler survival değil normal paraşüt ipi bileklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Duduk be tirnak torpusu mu survival yapiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Flint Stick Fire Starter var sadece o bile başlı başına bir kit zaten. Laf sokmuş olmak için sokmaya çalışmak yerine az ne söylediğine bakarak yorum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 hayır hiç mi H1Z1 oynamıyorsunuz anlamıyorum alla alllaaa,tabiki söyvayvıl. mesela bu iple çakmak taşısan söyvayvıl olmaz. ona göre yazın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Ulan ormanda yanınızda çakmak olmadan taşla veya sopayla ateş yakmasını kaçınız biliyor, çakmak taşıyla daha kolay. Şu devirde kime ne zaman lazım olacak o ayrı iş, geyik alet işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 sürterek yakılıyo işte herkes bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Öyle filmlerde izlediğin gibi yanmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 yansın yeter, filmlerdeki gibi olmasına gerek yok zaten, biraz kafası çalışan herkes yakar şu forumda, 4- 5 saat sürse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 mesaj geldi, bizim yan sokaktaki kargoya gelmiş. hızlı kargo için teşekkürler sdf. akşam eve döneyim de ipi test edeyim, websling için kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Darestan said: yansın yeter, filmlerdeki gibi olmasına gerek yok zaten, biraz kafası çalışan herkes yakar şu forumda, 4- 5 saat sürse de Bir survival anında kıt enerjini, 4-5 saat bir ateş yakmak için harcayacaksan zaten sen çok yaşamazsın. Into the Wild filmindeki velet gibi ormanda "açığaaaaaam" diye koşarım ben diyorsan o başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 evet abi survival anında enerji 0 oluyor, 5 gün aç kalıp ölüm sınırında o duruma düşüyorsun ve o an karar veriyorsun ateş yakayım kalan enerjimle de öleyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 10 liralık bilekliği satmak için ne drama yaptınız ya. 50 kuruşa tokai, çakar çakmaz çakan çakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mevzu derin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Pantry ile başladım Doomsday Bunkers'a kadar geldim ssdf Ne ilginç hayat tarzları var insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Darestan said: evet abi survival anında enerji 0 oluyor, 5 gün aç kalıp ölüm sınırında o duruma düşüyorsun ve o an karar veriyorsun ateş yakayım kalan enerjimle de öleyim diye Doğal seleksiyon ilk sen ve senin gibileri eliyeceği için benim için bir sıkıntı yok kazanan insanlık olacaktır. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar