bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 lan rüyamda ışid'in avmde rehin alıp canlı canlı kafa kestiğini gördüm, herifler canlı yayın yaptı netten. çok fenaydı. yatmadan önce ışid görsellerini görürsen olacağı bu işte. avm, sosyalleşmeyi ben direkt kestim. no lifer gibi oyun oynuyoruz, evde takılıyoruz hanımla. ancak sinemaya gidiyoruz, o da filmden 10 dk önce gir, film bitince çık konseptinde. istinye park zaten türkten çok arap var asdasdsad. eco round gibi oldu bu durumlar cüzdan üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 safire kimse gelmiyor rahat edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bence palladiuma falan gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 brandium da az tercih ediliyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mayadrom mu vardı o ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 photographer said: Ben bomba yüklü araçla boğaz köprüsünü patlatmalarından korkuyorum. Gerçi hükumet eliyle bile olabilir bu iş aynen 9/11 deki gibi. Halkı savaşa inandırmak için. sınır dışından boş araziye roket atmak gibi şeytani planlar yapabilen bir istihbarat yöneticimiz mevcutken, bizimkilerin öyle bir organizasyonu eline yüzüne bulaştırmaması için neden bulamadım. en fazla, köprünün ışıklarını çok hızlı kapatıp açsak mı olm diye birşeyler planlayabilirler. yada cami yakmak olabilir, milli imkanların yetersizliği sebebiyle bir kaç basamaklı plan yapılamıyor henüz. roketi atarız, başkası attı deriz üzerine işeriz, başkası işedi deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ben köprüde bomba patlatmanın halkı savaşa inandırmaya yeticeğine inanmıyorum. akp'nin gerzek seçmen kadrosunu zaten attım bi yana da türkiyede işin farkında olan kesim azımsanacak miktarda değil. amerikadaki gibi 'sağa sola demokrasi götürüyoruz ama kulelerimizi bombalıyolar' kafasını yaşıyacak çok az bi kesim var bence. amerikada vatanseverlik hat safhada olduğundan ırakta asker öldümü yas tutuyo dingiller ama türkiyedeki şehit ve şehit ailesi sayısı tavan olduğu için kimse kolay kolay savaş çığırtkanlığı yapmaz. oyle twitterdan falan manken bozuntularının laflarına aldırmayın, asarız keseriz diye takılan mafya bozuntularına da takılmayın. yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Tepe nautilus nasıl saldırı açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 natülüs kısmen yoğun bi avm ya. ataşehir tarafları daha uygun gibi. kozzy de olabilir kozyatağı sdfs. çok arada derede zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ts..adamlar ciddi ciddi oturmus potansiyel hedef degerlendiriyorlar..olm es kaza sunlardan birine birsey olsun var ya..of of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 en güvenli avm'yi arıyoruz olm. hayatımızı riske mi atalım. starbaks'tan cookie yiyemicek miyiz özgürce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Esh said: MARIO GOMEZ JAPON VATANDASI MI KARDESIM? Seele said: Alman hükümeti acıklama yaptı az önce vatandaşlarına. Trye gitmeyin şu an için tehlikeli diye. Abi adam İspanyol asıllı sanırım. Onu geçtim adam çürük. kondisyon sıfır. Ga tr ligi o kadar vasat ki bir Drogba etkisi yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 avm e gitmeyiverin afedersiniz, bok mu var. bütün ihtiyacınız olan kredi kartı ve dijital download ehuehu. kırın kıçınızı oyun oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Red said: hafta içi girişmezler o işe. cuma cumartesi pazar gidilmez. yani tabi adamların amacına bağlı. gözdağı ise yaparlar da maks zarar ise haftasonu daha tercih edilebilir bir zaman. sen iş çıkış saatinde metroya hiç binmemişsin galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 mit iktidarı koruma adına çalıştığı için halkın güvenliği ile ilgilenen yok artik kelle koltukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bugun bomboştu metrolar ondan mı aacaba 8.30-9.30 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 abi capitol avm'ye saldırmasınlar ya. türkiyedeki en başarılı avm orası. kıymasınlar capitolüme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 dört büyük şehirde aka ist ank izm bur büyük bombalı eylem hazırlığı diye tüm emniyet müdürlüklerine yazı geçildi bu gün. kesin bilgi, yaymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Archangel_ said: dört büyük şehirde aka ist ank izm bur büyük bombalı eylem hazırlığı diye tüm emniyet müdürlüklerine yazı geçildi bu gün. kesin bilgi, yaymayın. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 yav o değil de şaka bi yana, gerçekten mersine, tunceliye bile bu bilgi geçti. bilginiz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 photographer said: Ben bomba yüklü araçla boğaz köprüsünü patlatmalarından korkuyorum. Gerçi hükumet eliyle bile olabilir bu iş aynen 9/11 deki gibi. Halkı savaşa inandırmak için. bunu yapamazlar. sisteme zarar vermek isteyen herkesin hayali. köprü patlarsa türkiye ekonomisi çöker. biraz incelediğinde tüm ekonomi saçma bir şekilde anadolu avrupa yakasındaki insan trafiğine bakıyor. üstüne piyasa paniği vb. cabası. anca akpye falan mesaj vermek için olur böyle bişey. bi de köprüyü koparmak için bombalı 2x trailer kamyon falan patlatmak lazım starexe yığacağın herhangi bir patlayıcı onarılamaz tahribat yapamaz. 10-20 tane taşıyıcı halat kopmadan sakata gelmesi gözüktüğünden zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ne zaman bomba uzmanı oldun keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bıngıkdak gibi bombalardan korkup evde csgo oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 http://orig10.deviantart.net/f40a/f/2011/288/7/a/i_know_that_feel_bro_by_rober_raik-d4cxn5a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 hayir varsa yoksa ankara istanbul izmir..sunu yap kayseride konyada manisada esas o zaman yikici zarar verirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar