Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhtemel Terör Saldırıları / Potential Terror Attacks

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

lan rüyamda ışid'in avmde rehin alıp canlı canlı kafa kestiğini gördüm, herifler canlı yayın yaptı netten. çok fenaydı. yatmadan önce ışid görsellerini görürsen olacağı bu işte.

avm, sosyalleşmeyi ben direkt kestim. no lifer gibi oyun oynuyoruz, evde takılıyoruz hanımla. ancak sinemaya gidiyoruz, o da filmden 10 dk önce gir, film bitince çık konseptinde. istinye park zaten türkten çok arap var asdasdsad.

eco round gibi oldu bu durumlar cüzdan üzerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

photographer said:

Ben bomba yüklü araçla boğaz köprüsünü patlatmalarından korkuyorum.
Gerçi hükumet eliyle bile olabilir bu iş aynen 9/11 deki gibi. Halkı savaşa inandırmak için.

sınır dışından boş araziye roket atmak gibi şeytani planlar yapabilen bir istihbarat yöneticimiz mevcutken, bizimkilerin öyle bir organizasyonu eline yüzüne bulaştırmaması için neden bulamadım.

en fazla, köprünün ışıklarını çok hızlı kapatıp açsak mı olm diye birşeyler planlayabilirler. yada cami yakmak olabilir, milli imkanların yetersizliği sebebiyle bir kaç basamaklı plan yapılamıyor henüz.

roketi atarız, başkası attı deriz
üzerine işeriz, başkası işedi deriz
Sosyal ağlarda paylaş

ben köprüde bomba patlatmanın halkı savaşa inandırmaya yeticeğine inanmıyorum. akp'nin gerzek seçmen kadrosunu zaten attım bi yana da türkiyede işin farkında olan kesim azımsanacak miktarda değil. amerikadaki gibi 'sağa sola demokrasi götürüyoruz ama kulelerimizi bombalıyolar' kafasını yaşıyacak çok az bi kesim var bence. amerikada vatanseverlik hat safhada olduğundan ırakta asker öldümü yas tutuyo dingiller ama türkiyedeki şehit ve şehit ailesi sayısı tavan olduğu için kimse kolay kolay savaş çığırtkanlığı yapmaz. oyle twitterdan falan manken bozuntularının laflarına aldırmayın, asarız keseriz diye takılan mafya bozuntularına da takılmayın. yemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

MARIO GOMEZ JAPON VATANDASI MI KARDESIM?

Seele said:

Alman hükümeti acıklama yaptı az önce vatandaşlarına. Trye gitmeyin şu an için tehlikeli diye.

Abi adam İspanyol asıllı sanırım. Onu geçtim adam çürük. kondisyon sıfır. Ga tr ligi o kadar vasat ki bir Drogba etkisi yaratabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

photographer said:

Ben bomba yüklü araçla boğaz köprüsünü patlatmalarından korkuyorum.
Gerçi hükumet eliyle bile olabilir bu iş aynen 9/11 deki gibi. Halkı savaşa inandırmak için.

bunu yapamazlar. sisteme zarar vermek isteyen herkesin hayali. köprü patlarsa türkiye ekonomisi çöker. biraz incelediğinde tüm ekonomi saçma bir şekilde anadolu avrupa yakasındaki insan trafiğine bakıyor. üstüne piyasa paniği vb. cabası.

anca akpye falan mesaj vermek için olur böyle bişey.

bi de köprüyü koparmak için bombalı 2x trailer kamyon falan patlatmak lazım starexe yığacağın herhangi bir patlayıcı onarılamaz tahribat yapamaz. 10-20 tane taşıyıcı halat kopmadan sakata gelmesi gözüktüğünden zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...