benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 isimler fake mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 başlığı godoşluk peşinde olarak değiştirebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 paparnoz said: Laraken olay şu kız her halükarda aldatıyor,bizim eleman kızı kendine bağlayamamış. Kimle yatarsa yatsım mevzusuda zaten engelleyemiyorum bari yaptığını normalleştirmeye çalışayım da sindireyim tavrı var ama buraya yazarken bile pekte içine sindiremediği ortada. biz sevgiliyken beni aldatmadi biliyorum onu, suanda iliski kaldirabilicek bir durumdada degil carsamba bulusuyoruz yine onda kalicam abi tabi istemem benden baska biriyle yatsin ama bende baskalariyla yatiyorum hani sevgili olmadigimiz surece isteyen istedigini yapsin godosluk falan degil bu durum sadece suanki durumun el verdigi kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Aldatmak ve Aldatılmak iki farklı his. Bende aldatıyorum başkadır,aldatılıyorum başkadır. Önceki başlığında gayet aldatıldığını itiraf ediyor ama sevdiğini açıklıyordun. Elbette ayrıyken başkaları ile beraber olmak olağan bir süreç. Ama sen kızı sevdiğini,aşık olduğunu söylüyorsun ama diğer taraftan beraber olursak yine mızrağı takar mı korkusu da var. Çok seviyorsan,hislerini zapt edemiyorsan master planı kurup kızı bağlamayı ve aldatmamasını garantilemelisin ondan sonra evlenmek daha mantıklı bir tutum olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 oyle abi zaten master plani ekim ayinda kurmustum suanda istedigim gibi isliyor yavas yavas temelden iliskiyi sagliyorum edit: ben harbiden aldatilmadim hatta tek aldatmadigi sevgilisi bendim o yuzden hep aldatilicagim korkusundaydim ama benden sonraki iliskisindede aldatmamasi sonuna kadar onun bu konuda gercekten degistigini gosterdi ve master plan yolunda istenilen bir avantaja donustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 o kadar emin olma işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 update atalim sabaha jule ile yollardayiz aksama beraber yaticaz buyuk ihtimalle onumuzdeki 2 hafta nerdeyse hergun beraber yatip kalkicaz ay sonu zaten tasiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Esh said: Can yucelin su misralari tam senin icin: "Mecnun muyum .m pesinde kosayim collerde; Leylayi da skeyim ayseyi de." çok güzelmiş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 adam dikiş makinası gibi olmuş, 2 hafta birlikteyiz diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 incdarkness said: update atalim sabaha jule ile yollardayiz aksama beraber yaticaz buyuk ihtimalle onumuzdeki 2 hafta nerdeyse hergun beraber yatip kalkicaz ay sonu zaten tasiniyorum ya bak olan var olmayan var..kotu bedduaya kurban gideceksin en lazim zamanda yari yolda birakacak seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 adeta noyanmis op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 op update kizla ayrildik bana sinirlenip tanidigim biriyle yatti oyle mi lan dedim bende onun tanidigi biriyle yattim bakalim devam boyle sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 http://i.imgur.com/tAN6oUv.png?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 İyi aşkın peşinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 incdarkness said: op update kizla ayrildik bana sinirlenip tanidigim biriyle yatti oyle mi lan dedim bende onun tanidigi biriyle yattim bakalim devam boyle sdfg bu ne ya, kim daha karaktersiz yarisina mi girdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 eleman almanyada o yüzden az cok tahmin edebiliyorum. bildigin ergenlikten cikamamis. buralarin deyimi ile asosyal bir tabakadan gelen insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Oralarin deyimiyle "kuzengillere geschenkledik , hausaufgabem yarim kaldi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 asosyal = neinsoßial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 nein davut dumkof yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 biri şablonu güncellesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 çok romantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 kafam yandi kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 aşk bir sudur iç iç kudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 incdarkness said: op update kizla ayrildik bana sinirlenip tanidigim biriyle yatti oyle mi lan dedim bende onun tanidigi biriyle yattim bakalim devam boyle sdfg Master planın suya düşmüş anlaşılan. Taktik ve strateji eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar