-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 kafaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ayrilma sebebimiz guvensizlik idi zamaninda, ben ayrilmistim mal gibi festival olmasa ayrilirdim zaten lisadan gavin ile jule birbirini tanimiyo bide gavinin sevgilisi var tim bu konuda yorum yapmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 agzedis, koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 axedice said: Madem bi kıza aşıksın neden bi başkasıyla zaman geçiriyorsun? Daha doğrusu nasıl geçirebiliyorsun? Bence sen jule a aşık değilsin, gerçekten aşık olsan Lisanın tenine dokunmayı asla istemezdin sinan. Peki tim ne düşünüyor bu konuda? Tim biraz deli doludur ama ayakları yere basan bi çocuktur, justin gibi gözü dışarılarda değil. Son olarak şunu sormak istiyorum, kendini jule yerine koy. Ya onun gavinle bir gece geçirdiğini bilseydin, neler hissederdin? Hayatının aşkının başka bir adamın kollarında olması seni rahatsız etmez miydi? simdi soyle bir durum var jule zaten baskalariyla yatiyo benim gibi suanda sadece yanyanayken biz sevgiliyiz uzaklasinca dost friends+ dan ote bir durum bizimkisi cunku beraber disari ciktigimizda soran olunca bile sevgiliyiz acikcasi baskasinin kollarinda olmasi bana aci vermiyo sonunda sadece benim kollarimda olucagi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Peki bu güvensizliğini yenebilecek misin? Jule gibi genç ve güzel bir kadının hayatının sonuna kadar yalnızca seninle yetineceğini nereden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 gavat mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Şu aşkının peşinden koşan adama çektirceksin bir ev kredisi bak bakalım böyle boş boş işlerle uğraşıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 oo godoşizm. alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 axedice said: Peki bu güvensizliğini yenebilecek misin? Jule gibi genç ve güzel bir kadının hayatının sonuna kadar yalnızca seninle yetineceğini nereden çıkardın? ilk sorunun cevabi evlilikte yatiyo zaten konustugum gibi evlenene kadar oyle inanilmaz duzenli bir iliskiye girebilicegimizi sanmiyorum cunku onu hayatta suana kadar en mutlu etmis insan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Peki evlendikten sonra sana bağlı kalabileceğini düşündürten ne? @senko Sen dur şimdi önemli bi meselemiz var. Ölümsüz aşkın acısını çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 herif ağır gavat çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 aşık olduğum kızla swinger qeyf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ne biçim hikaye lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 pics or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 caps yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 senko said: Şu aşkının peşinden koşan adama çektirceksin bir ev kredisi bak bakalım böyle boş boş işlerle uğraşıyor mu 3+1 ev kirasi 500 euro warm bulmasi cok basit olan biryer buralar ustune kazanc 3 yil icinde 2 kisi toplamda 2,5-3k euro olunca yasamda ucuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 gecen seneden bir capsimiz var onunla cumartesi gecesi beraber cektigimiz capsler malesef private Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 oha ikinci bir vatandaslik ayarlayaydik kosarak gelirdik.. oo reklamlik sahane alan kapatmisiz capsin basi sonu... arabanizin ehemmiyeti icin sakiroglu ve mahdumlari bujileri bilumum ecnebi marka acentesi.. saclarinizin guzelligi icin madame beti sabunlari..kopurur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 kosun nan cam acti.. simdi reklamlar.. haci arif bey mushilleri karin agrinizi yok eder.. ethem bey feshanede şık beylerin tercihi.. güvenli alisverisin adresi muttallip bey kasabi..kendi kuzunuz gibi.. ziraat bankasi calisanin uretenin yaninda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 lezbiyen ilişki mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bu jule'a kayan gavin mi, sende fotoğrafı çekensin herhalde. güzel bir çalışma olmuş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 yeni nesil böyle abi. godoşsan ekmek yiyorsun. kalmadı öyle bacımı sahipleneyim , alfa erkek olayım. anket yapın 18-20 yaş arası kızlara. feminen erkek seviyoruz diyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bombilo said: bu jule'a kayan gavin mi hayir lan yok oyle birsey julenin hayatina sican julius diye bir cocuk birgun yakalasam dovucem zaten kiza bicak dayadi 2 ay once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 sinan dışında herkes jule'a birşeyler dayamış gibi duruyor burdan bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar